Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

Kildeliste

Fødevaredatabanken anvender i øjeblikket disse kilder:



Nummer
[brug]
TitelForfatterePublicering

00000
[6499]
Naturlig nulværdi for indhold. Ikke analyseret.Logical zero value. Not analysed.

00005
[464]
Anslået værdi på basis af forskellige kilder eller ved skøn fra værdi på nært stående produkt.Imputed value based on data from different sources or similar product

00009
[177]
Anslået værdi på grundlag af data for lignende produkt. Svagere end 00005 eller Txxxx.Imputed value based on data for similar product. Weaker than 00005 or Txxxx.

00050
[15509]
Værdi beregnet ved omregning af forskellige analysedata.Value achieved by calculation of different analytical data.

00055
[213]
EDB-beregning på basis af opskrift.Computer calculated value based on recipe.

00056
[5]
EDB-beregning på basis af opskrift. Manglende oplysninger for enkelte ingredienser.Computer calculated value based on recipe. Missing nutrient values for certain ingredients.

00100
[42]
Analytical results.Statens Levnedsmiddelinstitut.

Not published.

00109
[385]
Tabelværdier for Calcium og Phosphor i danske levnedsmidler.Petersen, J., Petersen, A.

Levnedsmiddelstyrelsen

Intern rapport IL

1996

00111
[76]
Indhold af ascorbinsyre i danske levnedsmidler.Hjarde, W., Lieck, H., Porotnikoff, O. og Uhl, E.

Statens Husholdningsråd

Faglige Meddelelser

1954

00112
[233]
Statens Vitaminlaboratoriums undersøgelser af nikotinsyreindholdet i danske næringsmidler.Lieck, H.

Statens Husholdningsråd

Faglige Meddelelser

1954

00113
[181]
Statens Vitaminlaboratoriums undersøgelser af B1-vitaminindholdet i danske næringsmidlerHjarde, W.

Statens Husholdningsråd

Faglige meddelelser

1955

00114
[53]
Statens Vitaminlaboratoriums undersøgelser af inholdet af A-vitamin-aktivt caroten i danske vegetabilske næringsmidler.Bro-Rasmussen, F.

Statens Husholdningsråd

Faglige meddelelser

1956

00115
[2]
Statens Vitaminlaboratoriums undersøgelser over danske mejeriprodukters indhold af A-vitamin og caroten.Bro-Rasmussen, F.

Statens Husholdningsråd

Faglige Meddelelser

1956

00116
[182]
Statens vitamin-laboratoriums undersøgelser af B2-vitaminindholdet i danske næringsmidler.Hjarde, W.; Lieck, H.

Statens Husholdningsråd

Faglige Meddelelser

1957

00118
[67]
Statens Vitamin-laboratoriums undersøgelser over A-vitaminindholdet i danske animalske næringsmidler.Bro-Rasmussen, F.

Statens Husholdningsråd

Faglige Meddelelser

1958

00119
[171]
Statens Vitamin-laboratoriums undersøgelser af B6-vitaminindholdet i danske næringsmidler.Søndergaard, H.

Statens Husholdningsråd

Faglige Meddelelser

1959

00121
[31]
Statens Levnedsmiddelinstituts undersøgelser over tryptofanindholdet og niacinækvivalentindholdet i danske næringsmidler.Søndergaard, H.

Statens Husholdningsråd

Tekniske Meddelelser

1971

00123
[134]
Næringsstofindhold i hakket kød (Nutrients in minced meat).Okholm-Hansen, Bolette; Knuthsen, Pia.

Rapport IL 1996.2, projektnr. 96641-01, ISSN 1396-2132.

1996

00124
[211]
Danske levnedsmidlers indhold af calcium.Hjarde, W.; Sørensen, A.

Statens Husholdningsråd

Tekniske Meddelelser

1973

00125
[7]
Næringsværdien af dybfrost-færdigretter.Hjarde, W., Lieck, H. og Søndergaard, H.:

Statens Husholdningsråd

Tekniske Meddelelser

1975

00126
[156]
Næringsværdien af danske slagterigrise.Hansen, J., Hjarde, W., Lieck, H., Søndergaard, H., Sørensen, A. og Kramme Ejlersen, J.

Statens Husholdningsråd

Tekniske Meddelelser

1976

00127
[3]
A-vitamin- og carotenindholdet i æg, samt tab af A-vitamin ved tilberedning af æg.Leth, T.

Statens Husholdningsråd

Tekniske Meddelelser

1976

00128
[482]
Danske levnedsmidlers indhold af E-vitamin samt tilnærmet beregning af E-vitamintilførslen med den danske kost.Leth, T.

Statens Husholdningsråd

Tekninske Meddelelser

1975

00129
[2]
Laktoseindholdet i den danske kost.Gudmand-Høyer, E., Sørensen, A., Simony, K., Hessel, L.

Den Almindelige Danske Lægeforening

Ugeskrift for Læger

1975

00133
[505]
Fedtsyreindholdet i danske grønsager, frugter og kartofler og kartoffelprodukter.Leerbeck, E.

Ernæringskemisk afdeling: Stencileret materiale

1970

00134
[45]
Præliminær tabel over mikrobiologiske bestemmelser af aminosyreindholdet i danske næringsmidler.Søndergaard, H.

Ernæringsbiologisk afdeling: Stencileret materiale

1971

00135
[37]
Jod-indholdet i fisk og skaldyr på det danske marked.Pinndal, K. og Hjarde W.

Statens Husholdningsråd

Tekniske Meddelelser

1978

00136
[7]
Jodindholdet i danske mejeriprodukter og ægPinndal, K.; Hjarde, W

Husholdningsrådets tekniske meddelelser

1978

00137
[258]
Jernindholdet i danske levnedsmidler.Sørensen, A., Hjarde, W.

Statens Husholdningsråd

Tekniske Meddelelser

1978

00138
[115]
Statens Levnedsmiddelinstituts undersøgelser over B12-vitaminindholdet i danske levnedsmidler.Søndergaard, H.

Statens Husholdningsråd

Tekniske Meddelelser

1979

00139
[270]
Næringsværdien af okse- og kalvekød.Hjarde, W. Laier, G., Søndergaard, H. og Sørensen, A., Christensen, B., Mortensen, A.B., Kousgaard, K.

Statens Husholdningsråd

Tekniske Meddelelser

1981

00140
[125]
Næringsindholdet i nyere mælkeprodukter.Hjarde, W., Laier, G., Leth, T., Søndergård, H. og Sørensen, A.

Statens Levnedsmiddelinstitut

Publikation

1982

00141
[5]
Folinsyre i konsummælkprodukter. Undersøgelser udført for Statens Forsøgsmejeri.Søndergård, H.

Not published.

1981

00143
[3]
A-vitamin (retinol), karotin og D-vitamin i smørprøver udtaget i 1980.Statens Levnedsmiddelinstitut.

Not published.

1981

00144
[14]
Fedtsyrerne i margarine og minarine.Leerbeck, E.

Husholdningsrådet

Tekniske Meddelelser

1979

00146
[3]
Næringsværdien af bayerske og lignende pølser.Sørensen, A. og Hjarde W.

Statens Husholdningsråd

Tekniske Meddelelser

1977

00147
[18]
Proteinindholdet i flæskesvær og heraf fremstillede produkter.Hjarde, W.; Søndergaarg, H.; Sørensen, A.

Statens Husholdningsråd

Tekniske Meddelelser

1978

00149
[241]
Jod-indholdet i den danske kost.Pinndal, K. og Hjarde W.

Statens Husholdningsråd

Tekniske Meddelelser

1982

00150
[8]
E-vitaminindholdet i dybfrosne grøntsager sammenlignet med indholdet i friske grøntsager.Leth, T.; Andersson, L.

Statens Levnedsmiddelinstitut

Publikation

1982

00151
[46]
Vitamin D-indholdet i danske levnedsmidler.Søndergård, H. og Leerbeck, E.

Statens levnedsmiddelinstitut

Publikation

1982

00152
[677]
Indholdet af magnesium, kalium og natrium i danske levnedsmidler.Meyland, I. og Laier, G.

Statens Levnedsmiddelinstitut

Publikation

1983

00153
[6408]
Aminosyreindholdet i danske levnedsmidler (med gennemsnitsværdier for grupper af levnedsmidler, omregnet til mg/g N af Anders Møller).Søndergaard, H.

Statens Levnedsmiddelinstitut

Publikation

1984

00154
[2]
Vitaminer i foderblandinger.Søndergaard, H.; Leth, T.

Ugeskrift for Agronomer, Hortonomer, Forstkandidater og Licentiater

1978

00155
[92]
Pålægsvarer.Heidemann, F. og Rasmussen, G.

Statens Levnedsmiddelinstitut

Publikation

1984

00156
[134]
Undersøgelse af kager og andet bagværk. Næringsstoffer, tilsætningsstoffer.Christensen, A.

Statens Levnedmiddelinstitut

Publikation

1984

00157
[52]
Mad fra grillbar og pølsevogn.Carlsen, B., Rasmussen, G.

Statens Levnedsmiddelinstitut

Publikation

1984

00158
[106]
Morgenmadsprodukter. Energigivende bestanddele, sukkerarter, kostfiber og mineraler i kornprodukter.Meyland, I.

Statens Levnedsmiddelinstitut

Publikation

1984

00159
[18]
Kontrol med næringsstoffer udført i 1982 på Statens Levnedsmiddelinstitut.Bergstrøm-Nielsen, M; Meyland, I; Søndergaard, H; Sørensen, A.

Statens Levnedsmiddelinstitut

Publikation

1983

00160
[240]
Overvågningssystem for næringsstoffer, brød og cerealier.Jacobsen, J.S., Leth, T.

Levnedsmiddelstyrelsen

Publikation

1987

00161
[122]
Overvågningssystem for næringsstoffer, mejeriprodukter.Wienberg, A., Leth, T.

Levnedsmiddelstyrelsen

Publikation

1987

00162
[67]
Overvågningssystem for næringsstoffer, frugt og grøntsager.Wienberg, A., Leth, T.

Levnedsmiddelstyrelsen

Publikation

1987

00163
[55]
Overvågningssystem for næringsstoffer, fisk.Jacobsen, J.S.; Leth, T.

Levnedsmiddelstyrelsen

Publikation

1989

00164
[92]
Overvågningssystem for næringsstoffer, kød.Hansen, K.S.; Leth, T.

Levnedsmiddelstyrelsen

Publikation

1989

00165
[39]
Folacin og biotin i levnedsmidler.Pedersen, J.C.

Levnedsmiddelstyrelsen

Publikation

1988

00166
[76]
Indhold af B6-vitamin i levnedsmidler.Pedersen, J.C., Lund, L.

Levnedsmiddelstyrelsen

Publikation

1988

00167
[234]
Resultater af analyser på energigivende næringsstoffer og C-vitamin i danske vegetabilier. Landsdelslaboratorieprojekt 1983.Levnedsmiddelstyrelsen, Centrallaboratoriet, afdeling A: ikke offentliggjort.

Not published.

1983

00168
[68]
Færdige middagsretter. Næringsstoffer, tilsætningsstoffer, spormetaller.Leth, T., Rasmussen, G.

Levnedsmiddelstyrelsen

Publikation

1985

00170
[6]
A-vitamin i indmad. Projekt 834A57.Statens Levnedsmiddelinstitut

Not published.

Intern rapport CLA.

1985

00171
[2]
A-vitamin- og fedtindhold i sild. Projekt 834A57.Statens Levnedsmiddelinstitut

Not published.

Intern rapport CLA.

1984

00173
[70]
Helsekostforretningernes varesortiment. Delrapport 2. Laboratorieundersøgelser og konklusioner.Jensen, B.E. og Leth, T.

Statens Levnedsmiddelinstitut

Publikation

1985

00174
[2]
Kystfisk. Indhold af Cd, Pb, Cu, Zn, Hg, As og SeAndersen, A.

Levnedsmiddelstyrelsen

Publikation

1986

00175
[39]
Ferskvandsfisk. Indhold af sporelementer, PCB og chlorholdige pesticider.Andersen, A. Askaa, G. og Orbæk, K.

Levnedsmiddelstyrelsen

Publikation

1986

00176
[32]
Bly, cadmium, kobber og zink i frugt og grøntsager 1977 - 1980.Andersen, A.; Hansen, H.H.

Statens Levnedsmiddelinstitut

Publikation

1983

00177
[2]
Sporelementer i spiselige svampe.Andersen, A., Lykke, S.-E., Lange, M. og Bech, K.

Statens Levnedsmiddelinstitut

Publikation

1982

00182
[90]
Sporelementer i drikkevarer.Larsen E.H. og Hansen, H.H.

Statens Levnedsmiddelinstitut.

Publikation

1981

00191
[6]
Konservesundersøgelsen 1. delrapport: Sardiner.Afdelingen for pesticider og forureninger

Statens Levnedsmiddelinstitut.

Rapport F 76015

1976

00193
[28]
Konservesundersøgelsen 3. delrapport: Fiskekonserves.Afdelingen for pesticider og forureninger

Statens Levnedsmiddelsinstitut.

Rapport F 78004

1978

00197
[107]
Sporelementer i kød og organer fra danske slagtedyr, 1972-82.Andersen, A. og Hansen, H.H.

Levnedsmiddelstyrelsen

Publikation

1986

00198
[20]
Bly, cadmium, kobber og zink i danskproduceret frugt og grøntsager, 1977-78.Andersen, A.

Statens Levnedsmiddelinstitut.

Publikation

1979

00199
[74]
Kornprodukter. Sporelementer, pesticider, næringsstoffer, tilsætningsstoffer, nitrat og nitrit, ochratoxin-A og meldrøjer.Andersen, A.

Statens Levnedsmiddelinstitut.

Publikation

1984

00213
[3]
Markedsundersøgelser af dybfrossen og hakket spinat.Brenøe, C.; Fredsted, I.

Tekniske Meddelelser nr. 8

1977

00219
[1]
Undersøgelse af brød.Jensen, F.G.

Husholdningsrådets Tekniske Meddelelser nr. 1

1974

00221
[69]
Overvågningssystem for næringsstoffer. Fisk, 3. runde.Skotte Jacobsen, J., Knuthsen, P.

FødevareRapport Nr. 9

1999

00222
[107]
Overvågningssystem for næringsstoffer. Kød, 3. runde.Hansen, K., Knuthsen, P.

FødevareRapport nr. 10

1999

00223
[2]
Kiks og kager.Brenøe, C. og Jensen F.G.

Statens Husholdningsråds Tekniske Meddelelser nr. 8

1977

00259
[9]
Iodine content in drinking water and other beverages in Denmark.Rasmussen, L.B., Larsen, E.H, Ovesen, L.

European Journal of Clinical Nutrition

2000

00260
[1]
Jod i drikkevand.Rasmussen, L.B.

Not published

2000

00262
[355]
Næringsstofindhold i chips.Hansen, K., Pia Knuthsen, P., Saxholt, E.

FødevareRapport nr. 4

2001

00314
[56]
Indhold af laktose og mælkesyre samt beregninger af kalorieværdi og tørstofkomponenter i danske oste.Birkkjær, H.E., Forsingdal, E. og Dorph Thomsen.

Beretning nr. 205

1974

00317
[2]
Lagringstemperaturens betydning for forskellige smørtypers holdbarhed ved kølelagring.Mortensen, B.K.

Beretning nr. 222

1977

00318
[260]
Den kemiske sammensætning og næringsværdi af danske oste.Steen, K.

Mælkeritidende.

1981

00321
[73]
Konsummælkprodukternes indhold af kulhydrater samt mælke- og citronsyre.Larsen, J., and Werner, H.

Beretning nr. 243

1981

00322
[4]
Undersøgelse over variationen i kemisk sammensætning af grøntsager i leverance til et storkøkken.Hansen, H.

Tidsskrift for planteavl

1977

00324
[1162]
Sæsonvariationer i dansk smørfedts sammensætning.Steen, K.

Mælkeritidende.

1974

00328
[4]
Analyseresultater.Landbrugsministeriets Slagteri- og Konserveslaboratorium.

Landbrugsministeriets Slagteri- og Konserveslaboratorium.

1981

00329
[107]
Konsummælkprodukternes indhold af calcium, magnium, natrium, kalium, fosfor, klorid og jern.

Beretning nr. 257

1984

00330
[17]
Sæsonvariationer i sødmælkpulvers sammensætning og dets kvalitetsegenskaber under oppbevaring.Steen, K.

Mælkeritidende.

1977

00331
[11]
Konsummælkprodukternes indhold af tungmetaller.Larsen, J. og Werner, H.

Beretning nr. 264

1985

00332
[18]
Konsummælkprodukternes indhold af vitamin A, B1, B2, C, D og E samt folacin.Larsen, J; Jensen, F.H.;Werner, H.

Beretning nr. 264

1985

00333
[59]
Konsummælkprodukternes indhold af tørstof, fedt og protein, samt pH og titer.Laustsen, A.M., Kjærgaard Jensen, G.

Beretning nr. 260

1984

00334
[2]
Sammensætning af smør og andre spisefedttyper.Lund, P., Thymark, L.

Statens Mejeriforsøg. Forsøgsrapport nr. 29, februar

1988

00341
[3]
Souci - Fachmann - Kraut: Die Zusammensetzung der Lebensmittel, Nährwert-Tabellen, 6. reviderte und ergänzte Auflage. CRC Press, ISBN: 0-8493-0757-0, 3-88763-076-9 PY[ 2000. 2000; p. 1-1182.Schertz, H., Senser, F.

00348
[97]
Overvågningssystem for næringsstoffer: Mejeriprodukter, 3. runde. Food Monitoring System for Nutrients: Dairy Products, 3. cycle.Skotte Jacobsen, J., Knuthsen , P.

Rapport IFE

1998

00352
[1]
Personlig kommunikation med De Jydske Eddikebryggerier om alkohol i husholdningseddike.Saxholt, E.

2001

00369
[6]
Vitamin D3 and 25-OH vitamin D3 in raw and cooked pork loin.Clausen, I., Jakobsen, J., Ovesen, L., Leth, T.

Poster.

1999

00372
[1]
Jodindhold i piskefløde.

Internt arbejdspapir fra "Overvågningssystem for næringsstoffer - Mejeriprodukter, 3. runde" (se kilde 348)

1998

00393
[1]
Den Danske Jod- og Stofskifteundersøgelse (danthyr) - Rapport 2001.Laurberg, P., Perrild, H., Jørgensen, T., Ovesen, L.

FødevareRapport nr. 11. Fødevaredirektoratet

2002

00396
[33]
Oplysningerne stammer fra varens næringsdeklaration.

00398
[101]
Calculating vitamin D in meat products from the fat content using a linear regression.Saxholt, E.

In press

2003

00403
[180]
Overvågning. Frugt og grønt, 4. runde.Hansen, K; Knuthsen, P

Unpublished

00404
[768]
Næringsstofindhold i charcuterivarer.Hansen, Kirsten; Knuthsen, Pia; Saxholt, Erling, Buby, Pernille

In press

00407
[861]
Tabelprojekt - Næringsstoffer i rugbrød og hvedebrødHansen, Kirsten S.

In Press

2004

00408
[8]
Gestimater for værdier på tryptophan i brødSaxholt, E

Intern note

2004

00409
[85]
Values estimated from similar foods. In-house documentation.Saxholt, E

2004

00411
[72]
Indhold af fedt, protein, aske og vand i nogle animalske levnedsmidler.Wonsild, K., Helms, P.

Statens Husholdningsråds Tekniske Meddelelser nr. 4

1977

00413
[35]
Estimation of Vitamin D, D3 and 25-OHD3 from similar data. Se source number 369Saxholt, E.

In house paper

2004

00414
[266]
Kulhydratsammensætning i vegetabilske fødevarer. Hygiejnisk Institut 1976-1977.Helms, P. og Englyst, H.

Statens Husholdningsråds Tekniske Meddelelser nr. 3

1978

00416
[6]
Undersøgelse af remoulade i detailhandlen.Ryge, C., Møller, A.

PLT-afdelingen, Slagteriskolen i Roskilde, Projekt.

1987

00417
[5]
Undersøgelse af flødeskumskager i detailhandlen.Ryge, C., Møller, A.

PLT-afdelingen, Slagteriskolen i Roskilde, Projekt.

1987

00419
[324]
Estimation of trans fatty acid content.Saxholt, E.

In house paper

2002

00501
[17]
Kontroldata.

IRMA's centrallaboratorium.

00502
[154]
Kontroldata.

FDB's centrallaboratorium.

00503
[61]
Indhold af næringsstoffer i øl og mineralvand.

Meddelelse, J. Bollerup

1980

00505
[28]
Næringsværdi i dansk svinekød og produkter heraf.Kramme Ejlersen, J.

Slagteriernes Forskningsinstitut. Manuskript nr. 551.

1975

00507
[3]
Kontroldata.

Nutana Helsekost, 4632 Bjæverskov.

00510
[25]
Produktinformation.Slagteriernes Fællesindkøb

Slagterienes Fællesindkøb, Avedøre Holme, DK-2650 Hvidovre

1986

00514
[3]
Kontroldata.

Odense Marcipanfabrik: Danish Fancy Food Group A/S, Odense Marcipanfabrik, DK-5000 Odense.

1988

00515
[6]
Produktinformation.DANÆG

DANÆG, Maglegårdsvej 13, DK-4000 Roskilde

1986

00519
[3]
Kontroldata.De Danske Spritfabrikker A/S

De Danske Spritfabrikker, 2300 København S.

1988

00520
[3]
Kontroldata.Rynkeby Mosteri A/S

A/S Rynkeby Mosteri, DK-5350 Rynkeby.

1988

00521
[3]
Produktoplysning.Danske Mejeriers Fællesorganisation.

Mejerikontoret, Frederiks Alle 22, DK-8000 Århus C.

1988

00522
[7]
Kontroldata.Tyrstrup Mejeri

Tyrstrup Mejeri, DK-6070 Christiansfeld.

1988

00523
[8]
Næringsværdi. Indholdet af fedt og protein i fersk svinekød. Arbejde nr. 02.528-02.Slagteriernes Forskningsinstitut

Slagteriernes Forskningsinstitut

1988

00701
[151]
Kostundersøgelser, fødevaretabel. Udarbejdet for Landbrugsministeriets Produktivitetsudvalgs Husholdningsudvalg.Helms, P. og Klotz, G.

Hygiejnisk Institut, Århus.

1979

00703
[23]
Fødevaretabeller.Helms, P.

Akademisk Forlag, København.

1973-1975, 1975

00704
[8]
Nogle undersøgelser af grønlandske levnedsmidler og kostforhold.Uhl, E.

Beretninger vedr. Grønland nr. 3-II appendix

1955

00705
[5]
Mejeriprodukternes omtrentlige næringsindhold (pr. 100 g).De danske mejeriers Fællesorganisation: Mejerikontoret, Århus.

De danske mejeriers Fællesorganisation: Mejerikontoret, Århus.

1980

00800
[1304]
USDA Nutrient Database for Standard Reference, Release 14.U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service.

U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service.

2001

00801
[128]
Die Zusammensetzung der Lebensmittel. Nahrwerttabellen I-II.Souci-Fachmann-Kraut.

Wissenschaftliche Verlagsgesellschaft, Stutgart.

1979

00802
[3608]
McCance and Widdowson's: The Composition of Foods, 4th edition.Paul, A.A. and Southgate, D.A.T. (ed.)

H.M.S.O., London.

1978

00803
[861]
First supplement of McCance and Widdowson's: The Composition of Foods, amino acid and fatty acid composition.Paul, A.A., Southgate, D.A.T. and Russell, J.

H.M.S.O., London.

1980

00804
[176]
Agriculture Handbook No. 8: Compostion of Foods. Series No. 8-1 (1976) - 8-16 (1988).

US Department of Agriculture, Human Nutrition Information Service, Nutrition Monitoring Division.

00805
[999]
Livsmedelstabeller. Energi och näringsämnen.

Statens Livsmedelverk, Kostsektionen: Statens Livsmedelverk, Uppsala,

1986

00806
[854]
Mineral element composition of Finnish foods.Koivistoinen, P.

Acta Agriculturae Scandinavica.

1980

00807
[41]
Spurelementer in Lebenmitteln.Schlettwein-Gsell und Mommsen-Straub.

Beiheft zur Internationalen Zeitschrift für Vitamin- und Ernährungsforschung

1973

00808
[29]
Amino-acid Content of Foods and Biological Data on Proteins, Rome 1970.

Food Policy and Food Science Service, Nutrition Division, FAO: (FAO Nutritional Studies No. 24).

1970

00809
[2]
Wissenschaftliche Tabellen.Diem, K. und Lentner, C.

Dokumenta Geigy, Auflage

1968

00810
[347]
Home Economics Report: Pantothenic acid, Vitamin B6 and Vitamin B12 in foods.Orr, M.L.

Report No. 36

1969

00811
[67]
Standard Tables of Food Composition in Japan, Fourth revised Edition.Resources Council, Science and Technology Agency, Japan.

Resources Council, Science and Technology Agency, Japan.

1982

00812
[5]
Vegetables, Herbs and Spices. The fifth supplement to McCance & Widdowson's The Composition of Foods (4th Edition)Holland, B; Unwin, I.D.; Buss, D.H.

1991

00814
[138]
Matvaretabell. 5. reviderte utgave.Statens Ernæringsråd: Landsforeningen for kosthold & helse, Oslo.

Statens Ernæringsråd: Landsforeningen for kosthold & helse, Oslo.

1984

00816
[442]
FINKOST. The Finnish Food Composition Databank at the University of Helsinki.

University of Helsinki, Suomi Finland.

1986

00817
[510]
Islenskar næringarefnatoflur.Olafur Reykdal

Fædudeild RALA.

1987

00818
[186]
NEVO tabel. Nederlands voedingsstoffenbestand 1986-1987.

Stichting NEVO: Voorlichtingsbureau voor de Voeding. PB 85700, 2508 CK's Gravenhage.

1985

00822
[31]
HNIS/PT-104: Provisional Table on the Vitamin K Content of Foods.U.S. Department of Agriculture, Human Nutrition Information Service, Weirauch, J.L.

U.S. Department of Agricultur, Human Nutrition Information Service

1987

00823
[38]
HNIS/PT 103: Provisional Table on the Content of Omega-3 fatty Acid and other Fat Component in Selected Foods.U.S. Department of Agriculture, Human Nutrition Information Service, Exler, J. and Weirauch, J.L.

U.S. Department of Agriculture, Nutrient Data Research Branch

1987

00827
[2]
HNSI/PT-xxx: Provisional Table on the Fatty Acid and Cholestrol Content of Selected FoodsU.S. Department of Agriculture, Human Nutrion Information Center, Weihrauch, J.L.

U.S. Department of Agriculture, Nutrient Data Research Branch

1984

00850
[2]
(Kildeangivelse mangler)

00901
[88]
Næringsværdi og vitaminer i norsk fisk og fiskevarer.Taarland, T., Mathiesen, E., Øvsthus, Ø. og Brækkan, O.R.

Tidsskrift for Hermetikindustri.

1958

00902
[2]
Mineralstoffer i fisk.Skramstad, K.H.

Tidsskrift for Hermetikindustri

1968

00903
[27]
MFR Paper 1043. Composition of the Edible Portion of Raw (Fresh or Frozen) Crustaceans, Finfish and Mullusks. I. Proximates.Sidwell, V.D., Foncannon, P.R., Moore, N.S. and Bonnet, J.C.

Marine Fisheries Review

1976

00904
[33]
MFR Paper XXXX. Composition of the Edible Portion of Raw (Fresh or Frozen) Crustaceans, Finfish and Mullusks. II MacroelementsSidwell, V.D., Buzzell, D.H., Foncannon, P.R. and Smith, A.L.

Marine Fisheries Review.

1977

00905
[43]
MFR Paper XXXX. Composition of the Edible Portion of Raw (Fresh or Frozen) Crustaceans, Finfish and Mollusks. III MicroelementsSidwell, V.D., Loomis, A.L., Loomis, K.J., Foncannon, P.R. and Buzzell, D.H.

Marine Fisheries Review.

1978

00906
[57]
MFR Paper XXXX. Composition of the Edible Portion of Raw (Fresh or Frozen) Crustaceans, Finfish and Mollusks. IV. VitaminsSidwell, V.D., Loomis, A.L., Foncannon, P.R. and Buzzell, D.H.

Marine Fisheries Review.

1978

00908
[91]
Free sugars in foods.Southgate, D.A.T., Paul, A.A., Dean, A.C. and Christie, A.A.

Journal of Human Nutrition.

1978

00909
[4]
Determination of vitamin K in foods: a review.Parrish, D.B.

CRC Critical Reviews in Food Science and Nutrition

1980

00910
[3]
Free sugars in foods and vegetables.Lee, C.Y., Shallenberger, R.S., Vittum, M.T.

Food Science and Technology.

1970

00911
[3]
Advance in Food ResearchChichester, C.O.

Academic Press, New York

1978

00912
[45]
The Free and Total Folate Activity in Foods Available on the Canadian Market.Hoopner, K., Lampi, B. and Perrin, D.E.

J. Inst. Can. Sci. Tech. Aliment.

1972

00913
[18]
Folacin in selected foods.Perloff, B.P. and Butrum, R.R.

J. Amer. Diet. Ass.

1977

00915
[1]
Carbohydrates in Foods.Hardinge, M.G., Swarner, J.B. and Grooks, H.

J. Amer. Diet. Ass.

1965

00917
[5]
Cholesterol content of foods.Feeley, R.M., Criner, P.E. and Watt, B.K.

J. Amer. Diet. Ass.

1972

00919
[60]
Vitamin E content of foods.McLaughlin, P.J.; Weirauch, J.L.

J. Amer. Diet. Ass.

1979

01224
[25]
Piendl, A. 500 Biere aus aller Welt. Brauindustrie. 1983; 6/7, p. 785-796.

01226
[13]
Nutrients in seeds and sprouts of alfalfa, lentils, mung beans and soybeans.Kylen, A.M, McCready, R.M.

Journal of Food Science

1975

01308
[21]
Tocopherols and Tocotrienols in Finnish Foods: Fish and Fish Products.Syväoja, E.-L.; Salminen, K.; Piironen, V.; Varo, P.; Kerojoki, O.; Koivistoinen, P.

JOACS

1985

02000
[228]
Analytiske data. Interne rapporter.

Not published

02001
[2]
Uorganiske og organiske forureninger i konsumfisk fra ferskvande (LLR. Aalborg/Århus)Askaa, G.

Projekt nr. 830604

1984

02005
[1]
Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler 1983-87. Del II. 1984: Cd, Pb, Hg, Ni, Cr, As og Se i danske grønsager. Proj.nr. 842401 (LLR. Odense).Hansen, H.N.

1985

02010
[2]
Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler, 1983-1987. 1984: Cd, Pb, Hg, Ni, Cr, As og Se i i kornprodukter (LLR. Aalborg).Lykke, S.-E.

1987

02016
[1]
Sporelementer i frugt og grøntsager fra byområder (LLR. Aalborg)Lykke, S.-E.

Projekt nr. 842502

1985

02017
[1]
Overvågningssystem for levnedsmidler 1983-87. 1987: Cd, Pb, Hg, Ni, Cr og Se i svinekød, -lever, -nyrer samt fåre- og lammekød.Andersen, A.; Lund, L.

1985

02024
[6]
Analyser af bly i sukkerprøver. Interne notater.Andersen A.

Rapport L. 720-15

1983

02031
[4]
The Phytic Acid, Mineral, Trace Element, Protein and Moisture Content of UK Asian Immigrant Foods.Davies, N.T. and Warrington, S.

Human Nutrition: Applied Nutririon

1986

02042
[2]
Gehalte und Verteilung verscheidener Spurelemente im Hünerei.Roth-Maier, D.A.

Archiv für Geflügelkunde

1985

02045
[2]
Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler 1983-87. 1985: Cd, Pb, Hg, Ni, Cr, As og Se i dansk frugt. Projekt nr. 852301.Rasmussen, L.

1986

02047
[6]
Organiske og uorganiske forureninger i konsumfisk fra danske hovedfarvande. Projekt nr. 840503Lykke, S.-E.; Tjagvad, H.

1986

02050
[1]
Schwermetallgehalte in Kartoffeln und Kartoffel-erzeugnissen.Ocker, H.-D.; Brüggemann, J.; Bergthaler, W.; Putz, B.

Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und Forschung

1984

02051
[3]
Spectrophotometric Determination of Nickel with Furildioxime with Special Reference to Milk and Milk Products.Koops, J.; Klomp, H.; Westerbeek, D.

02060
[1]
Overvågningssystem for sporelementer i levnedsmidler, 1983-1987. 1987: Cd, Pb, Hg, Ni, Cr, As og Se i kornprodukter.Bjerre, G.K.; Pedrsen, E.

Rapport Nr. F88006

1988

02062
[1]
Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler, 1983-1987. 1986: Cd, Pb, Hg, Ni, Cr, As og Se i kornprodukter.Bjerre, G.K.; Larsen, E.H.

Rapport nr. F87015

1988

02064
[2]
Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler, 1983-1987. Projekt nr. 862402

1988

02073
[50]
Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler, 1983-1987. 1986: Cd, Pb, Hg, Ni, Cr, As og Se i kød og indvolde. Proj. nr. 862301.

1987

02074
[29]
(Kildeangivelse mangler)

02078
[7]
Uorganiske forureninger i konsumfisk fra danske hovedfarvande.Lykke, S.-E.

Rapport

1987

02080
[4]
Rapport vedr. undersøgelse af drikkevand i København.Huge-Jensen, E.

2. undersøgelse

1987

02099
[90]
(Kildeangivelse mangler)

02100
[23]
Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler 1993-1997. 1993: Cadmium, bly og nikkel i dansk og importeret frugt.Petersen, Jan; Pedersen, Gitte Alsing

Intern rapport ILF

1995

02101
[1]
Fruit and nuts. The first supplement to McCance & Widdowson's The Composition of Foods (5th Edition).Holland, B; Unwin, I.D.; Buss, D.H.

1992

02102
[119]
Mc'Cance and Widdowson's The Composition of Foods. Fith revised and extended edition.Holland, B.; Welch, A.A.; Unwin, I.D.; Buss, D.H.; Paul, A.A.; Southgate; D.A.T.

1991

02106
[1]
Retinoids and Carotenoids in Finnish Foods: Fish and Fish Products.Ollilainen, V.; Heinonen, M.; Linkola, E.; Varo, P.; Koivistoinen, P.

Journal of Food Composition and Analysis

1989

02108
[40]
USDA Nutrient Data Base for Standard Reference. Expansion of Data published in Composition of Foods - Raw, Processed, Prepared revisions of Agriculture Handbook No. 8.

1993

02109
[3]
ProduktdataFrisko Sol Is A/S

02110
[4]
Livsmedelstabel, energi och näringsämnen.

1993

02186
[4]
Kilde ukendt (Source unknown)

02986
[9]
Kilde ukendt.Reference unknown

05141
[180]
Eksotiske frukter og grøntsager (Exotic fruits and vegetables).Hansen, K.; Leth, T.

Levnedsmiddelstyrelsen, Sundhedsministeriet, Publikation nr. 202

05142
[4]
Sporelementer i bønner, frø og kærner.Mortensen, Gerda Krog; Alsing, G.

Intern rapport ILF

1994

05143
[149]
Indhold af folacin i levnedsmidler.Okholm-Hansen, Bolette; Brogren, Carl-Henrik.

Publikation nr. 206. Levnedsmiddelstyrelsen

1991

05144
[6]
Sporelementer i kokos.Alsing Pedersen, G.; Mortensen, G. K.

Rapport F91023

1991

05145
[45]
Sporelementer i slikprodukter, kaffe, te og kakao.

Publikation nr. 192

1990

05146
[2]
Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler, 1988 - 1992. 1989: Cadmium, bly, nikkel, krom og selen i kød fra får, lam og svin. Centrallaboratoriets afd. B. 1990; F 90008,.Rasmussen, L., Alsing Pedersen, G.

05147
[4]
Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler 1988 - 1992. Anden fase, del III 1990: Cadmium, bly, kviksølv, nikkel, krom og selen i indmad.Mortensen, G.K.; Petersen, A.

Rapport nr. F91020

1991

05148
[94]
Carotenindholdet i frugt og grøntsager.Leth, T.; Jacobsen, J.S.

Levnedsmiddelstyrelsen

1991

05149
[110]
Dressinger: Indhold af næringsstoffer og tilsætningsstoffer.Krogh Larsen, I.; Meyland, I.

Intern rapport CLA92002

1992

05152
[24]
Kortlægning af tungmetalindhold i skaldyr.Huusfeldt Larsen, E.; Krog Mortensen, G.

Rapport nr. F 91018

1991

05155
[15]
Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler, 1988 - 1992; 1990: Cadmium, bly, nikkel og selen i kornprodukter, "færdigvarer".Pedersen, G.A.; Lund, L.

Rapport CL-B 1992.4

1992

05157
[36]
Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler, 1988 - 1992. 1990: Cadmium, bly, nikkel og selen i dansk samt importeret frugt.Petersen, A.; Christensen, J.; Boesgård, M.; Petersen, J.

Rapport nr. F 91015.

1991

05158
[2421]
Bestemmelse af fedt og fedtsyremønster.Jacobsen, J.S.; Leth, T.

Intern rapport for projekt 894504

1992

05159
[1]
A-Vitamin i lever.Jacobsen, J.S.; Leth, T.

Intern rapport for projekt 904510.

1992

05160
[34]
Fedt i sild med og uden skind.Halling, K.; Leth, T.

Intern rapport for projekt 911502

1992

05163
[306]
Slik og Is, Næringsstoffer og tilsætningsstoffer.Knuthsen, P.; Krogh Larsen, I.

LST Publikation

1991

05164
[6]
Overvågningsprogran for sporelementer i levnedsmidler, 1988-1992; Anden fase, del II 1991: Cadmium, bly, kviksølv, nikkel, krom, og selen i kød fra kalv, okse og fjerkræ.Pedersen, G.A.; Mortensen, G.K.

Rapport CL-B 1992.6

1992

05165
[897]
(Kostfiberrapport, 1992)Sørensen, A.

intern rapport ILE

1992

05172
[60]
Fedt, protein og vand i ferske udskæringer af dansk svinekød.Broksø, M.; Andersson, M.

Arbejde nr. 28.330/16 Rapport 1

1993

05174
[297]
Overvågningssystem for næringsstoffer. Brød og cerialier, 2. runde.Jacobsen, J.S.; Leth, T.

Publikation nr. 210

1992

05175
[36]
Fedtsyremønster i margarine.Hansen, K.; Leth, T.; Lyhne, N.

Intern Rapport ILE 1994.3

1994

05176
[22]
C-vitamin i levnedsmidler.Stoltze, S., Jakobsen, J.

Intern rapport. 1994; 1

1994

05177
[29]
Ascorbic Acid and Dehydroascorbic Acid Content of Foods-as-Eaten.Vanderslice, J.T., Higgs, D.J., Hayes, J.M., Block, G.

Journal of Food Composition and Analysis.

1990

05178
[119]
Mel - Næringsstoffer i mel.Hansen, K.; Eriksen, H.

Intern rapport ILE

1993

05179
[607]
Fiskeprodukter.Nielsen, H.; Knuthsen, P.

Intern Rapport CLA (Projekt: 890302)

1993

05180
[142]
Overvågningssystem for næringsstoffer. Kød, 2. runde. (Food Monitoring System for Nutrients. Meat, Second Cycle).Hansen, K.; Knuthsen, P.

Intern rapport ILE

1994

05181
[191]
Overvågningsprogram for næringsstoffer. Fisk, 2. runde.Jacobsen, J. S.; Leth, T.

Intern rapport ILE

1994

05182
[58]
Overvågningssystem for næringsstoffer. Frugt og grøntsager, 2.runde.Okholm-Hansen, B.; Leth, T.

Publikation nr. 197

1990

05183
[41]
Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler, 1988-1992. 1991: Cadmium, bly, nikkel og selen i danske grøntsager samt i importerede grøntsager.Larsen, E.H.; Petersen, J.

Rapport nr. CL-B 1992.8

1992

05184
[67]
Overvågningssystem for næringsstoffer. Mejeriprodukter, 2. runde.Leth, T.; Jacobsen, J.S.

Intern rapport CLA92004.

1992

05185
[20]
Indhold af folacin i levnedsmidler.Okholm-Hansen, B.; Brogren, C.-H.

Intern rapport CLA 1993.3

1993

05186
[10]
Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler 1988-1992. 1992: Cadmium, bly, nikkel og selen i kornprodukter.Bhatia, H.; Sort, M.; Larsen, E.H.

Rapport ILF 1993.4

1993

05188
[3]
Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler 1988-1992. Anden fase, del V 1992: Cadmium, bly, kviksølv, nikkel, krom og selen i æg.Mortensen, G.K.; Larsen, E.H.

Intern rapport ILF 1993.13 (ISSN 0907-9750)

1993

05189
[17]
Sporelementer i bønner, frø og kærner.Mortensen, G.K.; Pedersen, G.A.

Intern rapport ILF 1994.1 (ISSN 0907-9750)

1994

05190
[8]
Bly og cadmium i udvalgte frø og kærner. Opfølgning af projekt 892504, Sporelementer i bønner, frø og kærner.Mortensen, G.K.; Pedersen, G.A.

Intern rapport ILF 1994.2 (ISSN 0907-9750)

1994

05191
[51]
Tungmetaller i fisk, der ikke indgår i overvågningssystemet.Bhatia, H.; Larsen, E.H.

Intern rapport ILF 1995.2; ISSN 0909-5055

1995

05193
[2]
Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler 1988-1992, 1989: Cadmium, bly, nikkel og selen i kartofler.Mortensen, G.K.; Alsing Pedersen, G.

Levnedsmiddelstyrelsen, CLB F90009

1990

05194
[2]
Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler 1988-1992. Anden fase, del, II 1991: Cadmium, bly, nikkel og selen i kartofler.Alsing Pedersen, G., Krog Mortensen, G.

Rapport CL.B 1992.2

1992

05196
[2]
Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler, 1993-1997. 1993: Cadmium, nikkel, bly og selen i kartofler.Krog Mortensen, G.; Halling, K.; Huusfeldt Larsen, E.

Levnedsmiddelstyrelsen, Intern rapport ILF 1994.7

1994

05198
[2]
Interne data.

05199
[98]
Overvågningssystem for næringsstoffer. Frugt og grøntsager - 3. runde.Leth, T.

In press

1995

05200
[4]
Fedtsyremønster i margarineHansen, K., Leth, T.

Rapport IL 1996.14, projektnr. 95631-01, ISSN 1396-2132.

1996

05203
[84]
Overvågning af margarine.Hansen, K.; Leth, T.

FødevareRapport

2000

05204
[70]
McCance and Widdowson's The Composition of Foods, Sixth Summary Edition

ISBN 0-85404-428-0

2002

05205
[134]
USDA Nutrient Database for Standard Reference, Release 17 (2004)

http://www.nal.usda.gov/fnic/foodcomp/

2004

05226
[14]
Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler, 1988-1992. 1992: Cadmium, bly, kviksølv, selen, nikkel, og krom i nyrer og lever fra danske kalve og okser samt i dansk fjerkræleverPetersen, Jan; Larsen, Erik Huusfeldt

Intern rapport ILF

1994

05227
[24]
Projekt 01625-04. Overvågningsprojekt. Sporelementer i mejeriprodukterRokkjær, Inge

2002

05228
[14]
Overvågning af sporelementer i indmad - Centralt koordineret projekt 03625-01Rokkjær, Inge; Larsen, Erik Huusfeldt

05229
[19]
Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler, 1998-2002 - 1999: Bly, cadmium, nikkel og selen i brød og kornprodukter - Delopgørelse IFEF1988-2002 (projekt nr. 99425-01)Petersen, Jan; Sloth, Jens Jørgen

05230
[19]
Overvågning af sporelementer (metaller) i fisk og skaldyr - projekt 01625-01Rokkjær, Inge; Larsen, Erik Huusfeldt

05234
[8]
USDA Nutrient Database for Standard Reference, Release 18

http://www.nal.usda.gov/fnic/foodcomp/

2005

05235
[2]
Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler 1983-1987. 1985: Cadmium, bly, kviksølv, nikkel, krom, arsen og selen i æg.Lykke, Sven-Erik; Anderson, Grethe; Larsen, Erik H.

1987

05237
[6]
Projekt 03625-02. Overvågningsprojekt. Sporelementer i kødprodukterRokkjær, Inge

2003

05238
[19]
Projekt 01625-05. Overvågningsprojekt. Sporelementer i drikkevarerRokkjær, Inge

2003

05241
[2]
Sporelementer i champignonkonservesLund, Lisbeth; Stürup, Stefan

Intern Rapport ILF 1993.11 (ISSN 0907-9750)

1993

05244
[3]
Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler 1993-1997. 1994: Bly, cadmium,krom,nikkel, selen og kviksølv i indmadMortensen, Gerda Krog; Meyer, Karen B.; Larsen, Erik Huusfeldt

Intern rapport ILF

1996

05245
[6]
Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler, 1993-1997. 1993: Cadmium, krom, kviksølv, nikkel, bly og selen i kød fra svin, lam og fårMortensen, Gerda Krog; Larsen, Erik Huusfeldt

Intern rapport ILF

1994

05246
[18]
Sporelementer i udenlandske skaldyr. Arsen, cadmium, chrom, kviksølv, bly, nikkel og selen i skaldyrJørgensen, Henrik L.; Larsen, Erik Huusfeldt

Rapport IL

1996

05247
[9]
Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler, 1993-1997. 1997: Kontrol af indholdet af sporelementer i lever og nyre fra okser, kalve og fjerkræMortensen, Gerda Krog; Petersen, Annette

Intern rapport IFE

1998

05248
[9]
Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler, 1993-1997. 1997: Kontrol af indholdet af sporelementer i kød fra svin, får og lamMortensen, Gerda Krog; Petersen, Annette

Intern rapport IFE

1998

05249
[15]
Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler, 1993-1997. 1995: Cadmium, bly, kviksølv,selen, nikkel og chrom i nyre og lever fra danske kalve og okser samt i lever fra fjerkræPetersen, Jan; Petersen, Annette

Intern rapport IL

1996

05250
[12]
Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler, 1993-1997. 1995: Cadmium, bly, kviksølv, selen, nikkel, og chrom i kød fra kalve, okser samt fjerkræPetersen, Jan; Petersen, Annette

Intern rapport IL

1996

05251
[6]
Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler 1993-1997. Kontrol af indholdet af sporelementer i indmad fra svinMortensen, Gerda Krog; Petersen, Annette

Rapport IFE

1997

05252
[3]
Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler, 1993-1997. Tredje periode, 1995: Cadmium, bly, kviksølv, nikkel, krom og selen i ægMortensen, Gerda Krog; Petersen, Annette

Rapport IL

1996

05253
[5]
Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler. 1994: Cadmium, bly, nikkel og selen i kornprodukterJørgensen, Henrik L.; Pedersen, Gitte Alsing

Intern rapport ILF

1995

05254
[34]
Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler, 1993-1997. 1995: Bly, cadmium, nikkel og selen i danske samt udenlandske grøntsagerPetersen, Jan; Petersen, Annette

Rapport IL

1997

05255
[22]
Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler 1993-1997. Tredje periode, 1995: Cadmium, bly, kviksølv, kviksølv, nikkel, krom, arsen og selen i fiskMortensen, Gerda Krog; Petersen, Annette

Rapport IL

1996

05256
[23]
Arsen, cadmium, chrom, kviksølv, bly, nikkel og selen i udenlandske fiskJørgensen, Henrik L.; Huge-Jensen, Erik; Larsen, Erik Huusfeldt

Rapport IL

1996

05257
[29]
Estimation of selenium content in milk, cheese and meat from the content of protein.Saxholt, Erling

In house paper

05258
[2]
Low contribution of rice and vegetables to the daily intake of selenium in JapanAbdulah, Rizky; Miyazaki, Kaori; Nakazawa, Minato; Koyama, Hiroshi

International Journal of Food Sciences and Nutrition

2005

05259
[1]
Tilsat sukker i Nutella - Personlig kommunikation.Hess, Karin Ygil

2006

05263
[1]
Estimering af indholdet af stivelse i vingummiSaxholt, Erling

e-mail

2006

05268
[12]
USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 19 (2006)

http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

2006

05272
[14]
Nikkel i frugt og grønt (Nickel in fruit and vegetables)Petersen, Jan; Pedersen, Gitte Alsing

Intern rapport ILF

1995

05273
[1]
Values obtained by straight forward estimationSaxholt, Erling

Inhouse paper

05275
[2]
Iodine content in bread and salt in Denmark after iodization and the influence on iodine intakeRasmussen, Lone B; Ovesen, Lars; Christensen, Tue; Knuthsen, Pia; Larsen, Erik H.; Lyhne, Niels; Okholm, Bolette; Saxholt, Erling

International Journal of Food Sciences and Nutrition

2007

05277
[1]
Fineli Food Composition Database Release 8

http://www.fineli.fi

2007

05278
[8158]
USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 20

http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

2007

05285
[1]
Sporelementer i akvakulturprodukter - Trace Elements in Aquaculture products - Delopgørelse, IFEF februar 2001 (projekt nr. 00615-03)Rokkjær, Inge; Sloth, Jens Jørgen

(none)

05286
[2]
Undersøgelse af sporelementer i fisk fra hav- og dambrug - 1999: Arsen, cadmium, kviksølv og selen i regnbueørred fra hav- og dambrug samt ål fra ålebrug - Delopgørelse, IFEF 1999 (projekt nr. 99415-01)Petersen, Jan; Sloth, Jens Jørgen

(none)

1999

05288
[49]
Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2008-02-04".

http://www.slv.se

2008

06001
[7]
Tilberedning og fedtanalyser af en række udskæringer, udført november 1999Camilla Bejerholm

Slagteriernes Forskningsinstitut, rapport nr. 02.721. Analyser rekvireret af Danske Slagterier.

2000

06002
[1]
Gennemførelse af fedtanalyser af svinekam med spæk, viking- og bovsteaks samt skinkeculotte, udført september 1995Camilla Bejerholm

Slagteriernes Forskningsinstitut, rapport nr. 28.356. Analyser rekvireret af Danske Slagterier

1996

06003
[403]
Næringsstofindhold i udskæringer af svinekød.Okholm-Hansen, B., Knuthsen, P.

Veterinær- og Fødevaredirektoratet. Intern Rapport IFE 1998.3

1998

06004
[266]
Relationships between components in pork.Møller, A., Clausen, I., Jakobsen, J., Knuthsen, P., Lassen, A., Leth, T., …

In prep.

2005

G0419
[4]
Estimation of trans fatty acid content.Saxholt, E.

In house paper

2002

S2004
[1]
Referencerne/References nr./no. 2005, 2008, 2015, 2016, 2032

S2019
[2]
Referencerne/References nr./no. 2008, 2016, 2032

S2022
[5]
Referencerne/References nr./no. 2002, 2005, 2007, 2008, 2016, 2032

S2025
[1]
Referencerne/References nr./no. 2015, 2016

S2033
[1]


 

 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16