Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

Data stammer fra følgende kilder:


Kode:  90375


05148

Leth, T.; Jacobsen, J.S.

Carotenindholdet i frugt og grøntsager.

Levnedsmiddelstyrelsen

1991

1-30

ISBN 87-503-9011-2


05165

Sørensen, A.

(Kostfiberrapport, 1992)

intern rapport ILE

1992


05182

Okholm-Hansen, B.; Leth, T.

Overvågningssystem for næringsstoffer. Frugt og grøntsager, 2.runde.

Publikation nr. 197

1990

1-96

87-503-8686-7



Hvis en kilde er nævnt flere gange, betyder det, at værdien er sammensat af flere værdier fra samme kilde.


 

 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16