Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

Data stammer fra følgende kilder:


Kode:  90305


00905

Sidwell, V.D., Loomis, A.L., Loomis, K.J., Foncannon, P.R. and Buzzell, D.H.

MFR Paper XXXX. Composition of the Edible Portion of Raw (Fresh or Frozen) Crustaceans, Finfish and Mollusks. III Microelements

Marine Fisheries Review.

1978

1-20


05179

Nielsen, H.; Knuthsen, P.

Fiskeprodukter.

Intern Rapport CLA (Projekt: 890302)

1993

1-72



Hvis en kilde er nævnt flere gange, betyder det, at værdien er sammensat af flere værdier fra samme kilde.


 

 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16