Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

Data stammer fra følgende kilder:


Kode:  90085


00152

Meyland, I. og Laier, G.

Indholdet af magnesium, kalium og natrium i danske levnedsmidler.

Statens Levnedsmiddelinstitut

1983

87-503-4706-3


00348

Skotte Jacobsen, J., Knuthsen , P.

Overvågningssystem for næringsstoffer: Mejeriprodukter, 3. runde. Food Monitoring System for Nutrients: Dairy Products, 3. cycle.

Rapport IFE

1998


05184

Leth, T.; Jacobsen, J.S.

Overvågningssystem for næringsstoffer. Mejeriprodukter, 2. runde.

Intern rapport CLA92004.

1992



Hvis en kilde er nævnt flere gange, betyder det, at værdien er sammensat af flere værdier fra samme kilde.


 

 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16