Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

Data stammer fra følgende kilder:


Kode:  90058


00137

Sørensen, A., Hjarde, W.

Jernindholdet i danske levnedsmidler.

Statens Husholdningsråd

1978

23-31


00222

Hansen, K., Knuthsen, P.

Overvågningssystem for næringsstoffer. Kød, 3. runde.

FødevareRapport nr. 10

1999

1-66


05180

Hansen, K.; Knuthsen, P.

Overvågningssystem for næringsstoffer. Kød, 2. runde. (Food Monitoring System for Nutrients. Meat, Second Cycle).

Intern rapport ILE

1994

1-79



Hvis en kilde er nævnt flere gange, betyder det, at værdien er sammensat af flere værdier fra samme kilde.


 

 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16