Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

Data stammer fra følgende kilder:


Kode:  90038


00123

Okholm-Hansen, Bolette; Knuthsen, Pia.

Næringsstofindhold i hakket kød (Nutrients in minced meat).

Rapport IL 1996.2, projektnr. 96641-01, ISSN 1396-2132.

1996

1-72


00222

Hansen, K., Knuthsen, P.

Overvågningssystem for næringsstoffer. Kød, 3. runde.

FødevareRapport nr. 10

1999

1-66


05158

Jacobsen, J.S.; Leth, T.

Bestemmelse af fedt og fedtsyremønster.

Intern rapport for projekt 894504

1992

ikke side-nummereret



Hvis en kilde er nævnt flere gange, betyder det, at værdien er sammensat af flere værdier fra samme kilde.


 

 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16