Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

Grupperet fødevareliste

Fødevaredatabanken indeholder oplysninger om følgende fødevarer for fødevaregruppen:


 14Krydderier og andre hjælpestoffer

 Nr.Fødevarenavn

0068Bagegær, presset, rå
0389Bagepulver
1168Birkes, frø
0397Buddingpulver
0046Eddike
0462Fennikel, frø
0058Gelatine
1057Gær, tørret
1053Gærekstrakt, marmite
1046Kanel, stang
0406Karry, pulver
0506Kaseinat, natrium-, Damipro RHV
0527Koriander, blade, tørrede
0526Koriander, frø
0404Kødextrakt, flydende, Bovril
1116Kødextrakt, terning
1048Muskatnød, hel
1054Peber, hvid
0405Peber, sort
0388Salt, bordsalt
0267Salt, havsalt (ikke jodberiget)
0387Salt, stensalt, køkkensalt
0679Sauce, barbeque
1051Sauce, shaslik
0587Sennep, brun, færdiglavet
0588Sennep, gul, færdiglavet
0385Soja sauce
1050Tang, agar
1049Tang, konbu, tørret (kelp)

 

 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16