Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

Grupperet fødevareliste

Fødevaredatabanken indeholder oplysninger om følgende fødevarer for fødevaregruppen:


 09Fjerkræ og fjerkræprodukter

 Nr.Fødevarenavn

1037And, brystkød, rå
0006And, kød og skind, rå
0007And, kød, rå
0047Due, kød og skind, rå
0048Due, kød, rå
1038Fasan, kød og skind, rå
1039Fasan, kød, rå
0066Gås, kød og skind, rå
0067Gås, kød, rå
0078Hjerte, høne (kylling), råt
0098Høne, kød og skind, rå
0097Høne, kød, rå
1451Kalkun, bryst (filet), kogt/røget, pålæg
0109Kalkun, kød og skind, rå
0110Kalkun, kød, rå
1346Kalkunkød, hakket, råt
0130Kråse, kylling, rå
1449Kylling, bryst (filet), kogt, pålæg
1042Kylling, bryst, kød og skind, rå
0585Kylling, kød og skind, friturestegt
1035Kylling, kød og skind, grillstegt
1036Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt
0132Kylling, kød og skind, rå
0131Kylling, kød, rå
1043Kylling, lår, kød og skind, rå
1044Kylling, vinge, kød og skind, rå
1452Kyllingepølse, pålæg
1045Lever, ande, rå
1028Lever, gåse, rå
0142Lever, høne, rå
0143Lever, kylling, rå
1029Poulard, kød og skind, rå
1040Rype, kød, rå

 

 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16