Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

Grupperet fødevareliste

Fødevaredatabanken indeholder oplysninger om følgende fødevarer for fødevaregruppen:


 07Kød og kødprodukter

 Nr.Fødevarenavn

0012Svinebryst, kogestykke, helt, saltet
0013Svinebryst, stegestykke, helt, saltet
0016Blodpølse
0053Fårekød, bov, rå
0054Fårekød, kølle, rå
0069Hare, rå
0075Hestekød, råt
0077Hjerte, kalv, råt
0079Hjerte, okse, råt
0080Hjerte, svin, råt
0106Kanin, kød, rå
0111Kalvekød, helt magert
0112Kalvekød, magert, råt
0113Kalvekød, middelfedt, råt
0114Kalvekød, fedt, råt
0138Lammekød, uspec., råt
0139Lammekød, bov, rå
0140Lammekød, bryst, råt
0141Lammekød, kølle, uspec., rå
0144Lever, kalv, rå
0145Lever, okse, rå
0146Lever, svin, rå
0189Nyre, kalv, rå
0190Nyre, okse, rå
0191Nyre, svin, rå
0199Oksekød, uspec., helt magert, råt
0200Oksekød, uspec., fedt, råt
0201Oksekød, uspec., magert, råt
0202Oksekød, uspec., middelfedt, råt
0248Skinke, kogt, konserves
0249Skinke, røget
0250Skinke, røget, kogt
0266Salami
0274Spegepølse
0284Svinekød, uspec., fedt, råt
0285Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt
0286Svinekød, uspec., magert, råt
0287Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt
0288Svinespæk, rygspæk
0292Wienerpølse
0293Medisterpølse, røget
0294Medisterpølse, rå
0295Rullepølse
0296Kødpølse
0297Leverpostej
0298Røget svinefilet
0299Sylte
0322Tunge, kalv, rå
0323Tunge, okse, rå
0324Tunge, svin, rå
0371Svinekød, halssnitte, rå
0372Svinebryst, slag, rullesteg, råt
0373Svinebryst, stegestykke med svær, rå
0374Svinebryst, kogestykke med svær, rå
0375Skinke med skank, rå
0376Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå
0378Svinemørbrad, afpudset, rå
0379Svinekød , mellemkam med svær, rå
0380Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå
0381Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå
0382Svinekød, nakkekam med svær, rå
0417Oksekød, skank (osso-buco), rå
0418Oksekød, inderlår med kappe, rå
0419Oksekød, inderlår uden kappe, rå
0420Oksekød, yderlår, råt
0421Oksekød, klump uden kappe, rå
0422Oksekød, lårtunge, rå
0423Oksekød, culotte, rå
0424Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå
0425Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå
0426Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå
0427Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå
0428Oksekød, mørbrad, afpudset, rå
0429Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå
0430Oksekød, entrecote med kappe, rå
0431Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå
0432Oksekød, tykkam, rå
0433Oksekød, mellemskært, råt
0434Oksekød, tyndbov + mellembov, rå
0435Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå
0436Oksekød, spidsbryst, råt
0437Oksekød, tykbryst, råt
0438Oksekød, tyndbryst, råt
0439Oksekød, tværreb, råt
0440Oksekød, slag, råt
0517Lammebrissel, rå
0543Bayonneskinke, udbenet
0544Spegepølse, oksekød
0547Rullepølse, lammekød
0548Hamburgerryg, kogt
0549Salt kød
0550Sprængt nakke, svinekød
0551Kogt oksebryst
0552Pølse, cervelatpølse
0562Leverpølse
0581Wienerpølse, ristet
0582Wienerpølse (bayersk pølse), kogt
0918Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå
0919Skinke, yderlår, helt afpudset, råt
0920Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt
0921Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå
0922Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå
0923Skinke, inderlår, helt afpudset, rå
0924Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt
0925Svinebov, helt afpudset, rå
0926Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå
0927Svinefilet, helt afpudset, rå
0928Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt
0929Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå
0930Oksetalg
0935Pølse, hot dog
0936Tunge, kalv, saltet
0937Tunge, svin, saltet
0938Brissel, kalv, rå
0939Lammekød, slag, råt
0940Lammekød, kølle, med fedt, rå
0941Lammekød, kølle, afpudset, rå
0942Lammekød, rygstykke, råt
1001Wienerpølse, konserves
1140Hamburgerryg, røget
1244Svinekød, bagskank uden svær, rå
1245Yderlår, skinkesteg (med svær), rå
1246Yderlår, skinkeculotte, ca. 2 mm spæk, rå
1247Svinebov med svær, rå
1296Oksekød, hakket, råt
1304Bacon i skiver, rå
1342Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
1343Svinekød, hakket, højt fedtindhold, råt
1344Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
1345Kalv og flæsk, hakket, højt fedtindhold, råt
1347Kødpølse, fedtreduceret
1448Skinke, kogt, skiveskåret
1450Roastbeef
1453Leverpostej, fedtreduceret
1454Paté, pålæg
5001Svinekød, filet royal af svinefilet, rå
5002Svinekød, medaillon af svinefilet, rå
5003Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå
5004Svinekød, mørbrad royal, rå
5005Skinkeschnitzel, inderlår, rå
5006Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå
5007Svinekød, kæbeklump, rå
5008Svinekød, skinketern af yderlår, rå
5009Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå
5010Svinekød, bov i tern, rå
5012Skinkemignon, rå
5014Svinekød, nakkekotelet, rå
5015Svinekam uden svær, rå
5016Svinekotelet, fadkotelet, rå
5017Svinekød, bovsteaks, rå
5018Svinekød, rullesteg af slag, rå
5019Svinekød, ribsteaks, rå
5020Svinekam med svær, rå
5021Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå
5022Svinekød, ribbensteg, rå
5023Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå
5024Svinekød, revelsben, rå
5025Svinekød, spareribs, rå
5026Bacon i tern, rå
5027Svinekød, vikingsteaks, rå
5028Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt
5029Pølser, cocktailpølser

 

 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16