Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

Grupperet fødevareliste

Fødevaredatabanken indeholder oplysninger om følgende fødevarer for fødevaregruppen:


 07Kød og kødprodukter

 Nr.Fødevarenavn

1304Bacon i skiver, rå
5026Bacon i tern, rå
0543Bayonneskinke, udbenet
0016Blodpølse
0938Brissel, kalv, rå
0053Fårekød, bov, rå
0054Fårekød, kølle, rå
0548Hamburgerryg, kogt
1140Hamburgerryg, røget
0069Hare, rå
0075Hestekød, råt
0077Hjerte, kalv, råt
0079Hjerte, okse, råt
0080Hjerte, svin, råt
1345Kalv og flæsk, hakket, højt fedtindhold, råt
0114Kalvekød, fedt, råt
0111Kalvekød, helt magert
0112Kalvekød, magert, råt
0113Kalvekød, middelfedt, råt
0106Kanin, kød, rå
0551Kogt oksebryst
0296Kødpølse
1347Kødpølse, fedtreduceret
0517Lammebrissel, rå
0139Lammekød, bov, rå
0140Lammekød, bryst, råt
0941Lammekød, kølle, afpudset, rå
0940Lammekød, kølle, med fedt, rå
0141Lammekød, kølle, uspec., rå
0942Lammekød, rygstykke, råt
0939Lammekød, slag, råt
0138Lammekød, uspec., råt
0144Lever, kalv, rå
0145Lever, okse, rå
0146Lever, svin, rå
0297Leverpostej
1453Leverpostej, fedtreduceret
0562Leverpølse
0293Medisterpølse, røget
0294Medisterpølse, rå
0189Nyre, kalv, rå
0190Nyre, okse, rå
0191Nyre, svin, rå
0423Oksekød, culotte, rå
0430Oksekød, entrecote med kappe, rå
1342Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
1296Oksekød, hakket, råt
0429Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå
0431Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå
0418Oksekød, inderlår med kappe, rå
0419Oksekød, inderlår uden kappe, rå
0421Oksekød, klump uden kappe, rå
0422Oksekød, lårtunge, rå
0433Oksekød, mellemskært, råt
0428Oksekød, mørbrad, afpudset, rå
0417Oksekød, skank (osso-buco), rå
0440Oksekød, slag, råt
0436Oksekød, spidsbryst, råt
0439Oksekød, tværreb, råt
0435Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå
0437Oksekød, tykbryst, råt
0432Oksekød, tykkam, rå
0424Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå
0425Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå
0434Oksekød, tyndbov + mellembov, rå
0438Oksekød, tyndbryst, råt
0426Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå
0427Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå
0200Oksekød, uspec., fedt, råt
0199Oksekød, uspec., helt magert, råt
0201Oksekød, uspec., magert, råt
0202Oksekød, uspec., middelfedt, råt
0420Oksekød, yderlår, råt
0930Oksetalg
1454Paté, pålæg
0552Pølse, cervelatpølse
0935Pølse, hot dog
5029Pølser, cocktailpølser
1450Roastbeef
0295Rullepølse
0547Rullepølse, lammekød
0298Røget svinefilet
0266Salami
0549Salt kød
0375Skinke med skank, rå
0924Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt
0923Skinke, inderlår, helt afpudset, rå
0248Skinke, kogt, konserves
1448Skinke, kogt, skiveskåret
0249Skinke, røget
0250Skinke, røget, kogt
0919Skinke, yderlår, helt afpudset, råt
0920Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt
0921Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå
5012Skinkemignon, rå
5005Skinkeschnitzel, inderlår, rå
0922Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå
0274Spegepølse
0544Spegepølse, oksekød
0550Sprængt nakke, svinekød
1247Svinebov med svær, rå
0376Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå
0925Svinebov, helt afpudset, rå
0374Svinebryst, kogestykke med svær, rå
0926Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå
0012Svinebryst, kogestykke, helt, saltet
0372Svinebryst, slag, rullesteg, råt
0373Svinebryst, stegestykke med svær, rå
0013Svinebryst, stegestykke, helt, saltet
0929Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå
0927Svinefilet, helt afpudset, rå
5020Svinekam med svær, rå
0380Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå
5015Svinekam uden svær, rå
5016Svinekotelet, fadkotelet, rå
0379Svinekød , mellemkam med svær, rå
1244Svinekød, bagskank uden svær, rå
5010Svinekød, bov i tern, rå
5017Svinekød, bovsteaks, rå
5001Svinekød, filet royal af svinefilet, rå
5023Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå
5021Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå
5028Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt
1343Svinekød, hakket, højt fedtindhold, råt
1344Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
0371Svinekød, halssnitte, rå
5007Svinekød, kæbeklump, rå
5002Svinekød, medaillon af svinefilet, rå
5004Svinekød, mørbrad royal, rå
0928Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt
0381Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå
0382Svinekød, nakkekam med svær, rå
5014Svinekød, nakkekotelet, rå
5024Svinekød, revelsben, rå
5022Svinekød, ribbensteg, rå
5019Svinekød, ribsteaks, rå
5018Svinekød, rullesteg af slag, rå
5003Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå
0918Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå
5009Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå
5008Svinekød, skinketern af yderlår, rå
5025Svinekød, spareribs, rå
0285Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt
0287Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt
0284Svinekød, uspec., fedt, råt
0286Svinekød, uspec., magert, råt
5027Svinekød, vikingsteaks, rå
5006Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå
0378Svinemørbrad, afpudset, rå
0288Svinespæk, rygspæk
0299Sylte
0322Tunge, kalv, rå
0936Tunge, kalv, saltet
0323Tunge, okse, rå
0324Tunge, svin, rå
0937Tunge, svin, saltet
0292Wienerpølse
0582Wienerpølse (bayersk pølse), kogt
1001Wienerpølse, konserves
0581Wienerpølse, ristet
1246Yderlår, skinkeculotte, ca. 2 mm spæk, rå
1245Yderlår, skinkesteg (med svær), rå

 

 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16