Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

Grupperet fødevareliste

Fødevaredatabanken indeholder oplysninger om følgende fødevarer for fødevaregruppen:


 04Korn og stivelsesprodukter

 Nr.Fødevarenavn

1270Boghvede, hel, rå
0361Boghvedegryn, rå
1014Boghvedemel
1318Bondebrød med fedtrige frø, industrifremstillet
1317Bondebrød, uden fedtrige frø, industrifremstillet
0594Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), rå
0024Byggryn, rå
1015Bygmel
1011Cornflakes, frosted
0043Cornflakes, uspec.
1132Croissant
1006Fiberbrød
1016Fladbrød
1311Flûte, fint, industrifremstillet
1313Flûte, groft, industrifremstillet
1468Flûte, med fedtrige frø, industrifremstillet
0990Flødeskumskage, uspec.
0528Franskbrød
0529Grahamsbrød
0542Grahamsmel, fuldkornshvedemel
1130Grovbolle
1009Grovfranskbrød
0071Havregryn, beriget
1299Havregryn, ikke beriget
0530Havregryn, uspec.
1271Havreklid, dansk
0461Hirse, hele korn
0864Hirseflager
1469Hvedebrød, bolle, fin, industrifremstillet
1457Hvedebrød, bolle, grov, industrifremstillet
1458Hvedebrød, bolle, grov, med fedtrige frø, industrifremstillet
1470Hvedebrød, bolle, italiensk, industrifremstillet
1456Hvedebrød, fint, store
1310Hvedebrød, groft uden fedtrige frø, uden kerner
1467Hvedebrød, sandwich/toastbrød med fedtrige frø, industrifremstillet
1464Hvedebrød, store, italiensk
1463Hvedebrød, store, med fedtrige frø
1465Hvedebrød, toastbrød, fint, industrifremstillet
1466Hvedebrød, toastbrød, groft, industrifremstillet
0182Hvedegryn, mannagryn
0863Hvedekerner, hele/knækkede
0085Hvedekim, rå
0086Hvedeklid
0531Hvedemel
0985Kammerjunkere
1008Kastanjebrød
0854Kiks, fuldkorns-, digestivetype
0533Knækbrød, hvede-, fint
1018Knækbrød, hvede-, granhamstype
0124Knækbrød, rug-, fint
1019Knækbrød, rug-, groft (Husmans)
0989Krydder
0152Majs, kerner, dybfrost
0151Majs, kerner, konserves
0150Majskolbe, rå
0172Majsmel
0173Majsstivelse
0599Makaroni, spaghetti, fuldkorns-, rå
0398Makaroni, spaghetti, kogt
0174Makaroni, spaghetti, rå
0532Mariekiks
1020Müsli med tilsat sukker.
1021Müsli uden tilsat sukker.
1012Müsli, uspec.
1017Ostekiks, Cream Crackers
1455Pumpernickel
0580Pølsebrød
0534Rasp
0221Ris, brune, rå
0223Ris, parboiled, rå
0224Ris, polerede, rå
1272Risengryn, grødris, brune, rå
1013Risengryn, grødris, polerede, rå
1023Risklid
0222Rismel
1022Risstivelse
0573Roulade, abrikos-
0574Roulade, hindbær-
0572Roulade, uspec.
1309Rugbrød med fedtrige frø og hele kerner
0732Rugbrød, fuldkorn
0535Rugbrød, lyst
0536Rugbrød, mørkt
1010Rugbrød, revet, med brunt sukker, uspec.
0862Rugkerner, hele/knækkede
0541Rugmel, groft, fuldkornsrugmel
1292Rugmel, halvsigtet (udmalingsgrad ca. 85 %)
1291Rugsigtemel (udmalingsgrad ca. 70 %)
0537Rundstykke
1131Rundstykke, spansk
0538Sigtebrød
0539Sigtemel
0565Skærekage, chokoladekage/-pie
0564Skærekage, citronkage
0986Skærekage, formkage, uspec.
0566Skærekage, mazarinkage
0525Skærekage, sandkage
0569Småkage, finsk brød
0540Småkage, uspec.
0570Småkage, vanillekranse
1314Softrugbrød (uden fedtrige frø)
1315Softrugbrød med fedtrige frø og hele kerner
1007Solsikkebrød
1027Surbrød
1133Tebirkes
1004Trekornsbrød
0984Tvebakker
1024Tørkage, kokosmakroner
1025Tørkage, kransekage
1298Tørkage, linse
0567Tørkage, mazariner
0568Tørkage, napoleonshatte
0987Tørkage, uspec.
1026Valnøddebrød
0520Wienerbrød, julekage
0571Wienerbrød, kringle/stang
0521Wienerbrød, smørkrans
0519Wienerbrød, spandauer
0988Wienerbrød, uspec.

 

 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16