Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

Grupperet fødevareliste

Fødevaredatabanken indeholder oplysninger om følgende fødevarer for fødevaregruppen:


 02Ost og osteprodukter

 Nr.Fødevarenavn

0758Brie, 45+
0252Brie, 50+
0759Brie, 60+
0814Camembert, 30+
0369Camembert, 45+
0253Camembert, 50+
0522Cheddar, 50+
0763Chesire, 50+
0754Danablu 50+
0755Danablu 60+
0776Danbo, 20+
0775Danbo, 30+
0769Danbo, 45+
0773Elbo, 40+
0764Emmentaler, 45+
0783Esrom, 45+
0782Esrom, 60+
0363Feta, 40+
0787Feta, 50+
0813Figuraost, 10+
0368Flødeost, 60+
0364Flødeost, 70+
0784Fontina, 45+
0788Fontina, 50+
1300Frugtkvark
0768Fynbo, 45+
0756Grana, 32+
0761Gruyere, 45+
0781Havarti, 30+
0780Havarti, 45+
0779Havarti, 60+
0762Hingino, 32+
0260Hytteost, 20+
0765Kvark, 45+
0867Kvark, 45+, med vanille
0261Kvark, 5+
0777Maribo, 30+
0771Maribo, 45+
0786Mozzarella, 30+
0785Mozzarella, 45+
0757Mycella, 50+
0770Mynster, 50+
0262Myseost, 33+
0766Ost, blå- og hvidskimmel, 70+
0255Ost, fast, 20+, alle typer
0256Ost, fast, 30+, alle typer
0257Ost, fast, 40+, alle typer
0258Ost, fast, 45+, alle typer
0259Parmesan, 32+
0365Parmesan, revet
0254Roquefort, 50+
0264Rygeost, 40+
0263Rygeost, 5+
0774Samsø, 30+
0767Samsø, 45+
1557Smelteost, 20+
0760Smelteost, 30+
0265Smelteost, 45+
0789St. Paulin, 50+
0772Svenbo, 45+

 

 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16