Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

Grupperet fødevareliste

Fødevaredatabanken indeholder oplysninger om følgende fødevarer for fødevaregruppen:


 01Mælk og mælkeprodukter

 Nr.Fødevarenavn

0157A38, acidophilus tykmælk
0159Cacaomælk
0734Cacaomælk (UHT)
0733Cacaoskummetmælk
0735Cacaoskummetmælk (UHT)
0160Creme fraiche 18 %
0161Creme fraiche 38 %
1556Creme Fraiche 9%
0750Cultura, syrnet sødmælk
0165Fløde 13 %
0736Fløde 13 % (UHT)
0164Fløde 18 %
0166Fløde 38 %, piskefløde
0163Fløde 9 %
0752Fløde 9 %, syrnet
0866Flødeyoghurt med frugt, 9 % fedt
0516Gedemælk
0748Kefir
0168Kærnemælk
0169Kærnemælk med citronsaft
0170Letmælk, konventionel (ikke-økologisk)
1473Letmælk, økologisk
0334Letmælksyoghurt med saft
1301Modermælk, colostrum
1303Modermælk, moden
1302Modermælk, overgangsmælk (10. dag efter fødslen)
0251Skummetmælk
1560Skummetmælk 0.5 % fedt (Minimælk)
1474Skummetmælk, økologisk
0366Skummetmælkspulver
0753Sødmælk (UHT)
0156Sødmælk, konventionel (ikke-økologisk)
1411Sødmælk, økologisk
0367Sødmælkspulver
0325Tykmælk
0515Valle
0514Vallepulver, tørret
0331Ylette naturel
0332Ymer naturel
0745Yoghurt med appelsinsaft
0335Yoghurt med frugt, uspec.
0737Yoghurt med jordbær
0743Yoghurt med müsli
0738Yoghurt med peach melba
0739Yoghurt med pære og banan
0333Yoghurt naturel

 

 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16