Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

Indhold af et næringsstof i Fødevaredatabankens fødevarer


0249 Asparaginsyre mg/100 g

 Nr.  Fødevarenavn    Indhold Kilde 

0157 A38, acidophilus tykmælk     300 00153
0455 Abrikos, konserves, let sukkerlage     120 05278
0626 Abrikos, rå     180 05278
0001 Abrikos, tørret     580 00153
0002 Agurk, rå      40 00153
1037 And, brystkød, rå    1900 00800
0006 And, kød og skind, rå    1100 05278
0007 And, kød, rå    1800 05278
0454 Ansjos, marineret, konserves    1300 00153
0005 Appelsin, rå     110 00153
0355 Appelsinjuice, konserves      63 05278
1117 Appelsinmarmelade      58 T0005
0815 Asparges, grønne, rå     170 T0009
0816 Asparges, hvide, rå     220 T0009
0009 Asparges, konserves     150 00153
0008 Asparges, uspec., rå     180 T0009
0010 Aubergine, rå     150 05278
0011 Avocado, rå     430 00802
1304 Bacon i skiver, rå    1400 T0013
5026 Bacon i tern, rå    1397 00153
0068 Bagegær, presset, rå     830 00153
0460 Baked beans i tomatsovs, konserves     620 00803
0014 Banan, rå     130 00153
0659 Batat, sød kartoffel, rå     310 05278
0543 Bayonneskinke, udbenet    1900 T0285
1168 Birkes, frø    2200 05278
0015 Bladselleri, rå     130 05278
0016 Blodpølse     910 00153
0795 Blomkål, dansk, rå     160 00153
0829 Blomkål, dybfrost     240 05278
0796 Blomkål, importeret, rå     250 00153
0017 Blomkål, uspec., rå     190 00153
0018 Blomme, rå      95 00153
0835 Blåbær, frosne, usukrede      33 05278
0361 Boghvedegryn, rå    1700 00153
1014 Boghvedemel    1600 00153
0444 Bolcher, blandede       0 00000
1097 Bomuldsfrøolie       0 00800
0386 Bouillon, oksekød, koncentreret, terning     870 00153
0758 Brie, 45+    1500 00153
0252 Brie, 50+    1400 00153
0759 Brie, 60+    1200 00153
0904 Brisling (ansjovis), marineret, konserves    1300 T0454
0905 Brisling (sardin), i olie, konserves    2200 T0240
0906 Brisling (sardin), i tomat, konserves    1400 00153
0029 Brune bønner, tørrede     230 00153
0023 Brøndkarse, rå     140 05278
0594 Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), rå     470 T0087
0024 Byggryn, rå     540 00153
1015 Bygmel     540 00153
0817 Bønnespirer, mung, rå     480 05278
0033 Bønnespirer, soja, rå     840 05278
0818 Bønnespirer, uspec., rå     470 T0817
1068 Cacao, instant, med mælk, pulver    1500 00803
0036 Cacao, instant, uden mælk, pulver     480 00803
0035 Cacao, pulver    1700 00153
0159 Cacaomælk     300 T0156
0734 Cacaomælk (UHT)     290 T0156
0733 Cacaoskummetmælk     290 T0156
0735 Cacaoskummetmælk (UHT)     290 T0156
1099 Cacaosmør       0 00800
0814 Camembert, 30+    1800 00153
0369 Camembert, 45+    1500 00153
0253 Camembert, 50+    1400 00153
0641 Cantaloupe (melon), rå     130 05278
0630 Carambol, bilimbing, stjernefrugt, rå      98 05278
0650 Cashewnød, olieristet    1700 05278
0649 Cashewnød, tørristet    1500 05278
0675 Cayote, Kayote, rå      92 05278
0171 Champignon, konserves     140 T0037
0037 Champignon, rå     160 00153
0522 Cheddar, 50+    1800 00153
0763 Chesire, 50+    1700 00153
0040 Citron, rå      69 00803
1011 Cornflakes, frosted     310 00153
0043 Cornflakes, uspec.     390 00153
0160 Creme fraiche 18 %     210 00153
0161 Creme fraiche 38 %     160 00153
1556 Creme Fraiche 9%     290 C12
0750 Cultura, syrnet sødmælk     280 T0325
0044 Daddel, tørret     120 00803
0754 Danablu 50+    1400 00153
0755 Danablu 60+    1200 00153
0776 Danbo, 20+    2000 00153
0775 Danbo, 30+    2000 00153
0769 Danbo, 45+    1700 00153
1088 Dressing, blue cheese     320 05278
0301 Dressing, fransk      43 05278
0302 Dressing, italiensk       0 05278
0303 Dressing, thousand island     110 05278
1087 Druesaft      22 05278
0047 Due, kød og skind, rå    1500 00153
0048 Due, kød, rå    1700 00153
0773 Elbo, 40+    1900 00153
0764 Emmentaler, 45+    2000 00153
0783 Esrom, 45+    1700 00153
0782 Esrom, 60+    1400 00153
1038 Fasan, kød og skind, rå    2200 05278
1039 Fasan, kød, rå    2300 05278
0462 Fennikel, frø    1800 05278
0050 Fersken, konserves      54 00803
0049 Fersken, rå     120 00803
0051 Fersken, tørret     540 00803
0363 Feta, 40+    1400 00153
0787 Feta, 50+    1300 00153
1006 Fiberbrød     480 T0358
0632 Figen, rå     180 05278
0052 Figen, tørret     790 00803
0813 Figuraost, 10+    1700 00153
0869 Fiskeboller, konserves     810 00153
0870 Fiskefars, rå     710 00153
0872 Fiskefrikadelle     920 00153
1016 Fladbrød     530 T0056
0478 Flæskesvær, snacks    3300 00147
0165 Fløde 13 %     240 00153
0736 Fløde 13 % (UHT)     230 00153
0164 Fløde 18 %     220 00153
0166 Fløde 38 %, piskefløde     170 00153
0163 Fløde 9 %     250 00153
0752 Fløde 9 %, syrnet     230 00153
0038 Flødechokolade     570 00153
1101 Flødechokolade med nødder     700 T0038
0368 Flødeost, 60+     720 00153
0364 Flødeost, 70+     680 00153
0866 Flødeyoghurt med frugt, 9 % fedt     240 T0165
0784 Fontina, 45+    1700 00153
0788 Fontina, 50+    1700 00153
0663 Forårsløg, rå     170 05278
0528 Franskbrød     390 00153
1300 Frugtkvark     490 00050
0685 Frugtpålæg, figen     400 C11
0831 Frugtpålæg, uspec.     520 C10
0768 Fynbo, 45+    1800 00153
0053 Fårekød, bov, rå    1700 T0138
0054 Fårekød, kølle, rå    1800 T0138
0871 Gaffelbidder    1200 00153
0516 Gedemælk     210 05278
0058 Gelatine    5100 00153
1062 Gin       0 00800
0529 Grahamsbrød     490 00153
0542 Grahamsmel, fuldkornshvedemel     610 00153
0756 Grana, 32+    2400 00153
0059 Grapefrugt, rå     180 00153
0060 Grapefrugtjuice, konserves, usødet      59 T0059
1009 Grovfranskbrød     410 T0358
0761 Gruyere, 45+    2100 00153
0062 Græskar, konserves      77 T0061
0061 Græskar, rå     120 00153
0064 Grønkål, dybfrost     200 00153
0513 Grønkål, konserves     200 00153
0063 Grønkål, rå     350 00153
0027 Grønne bønner, dybfrost     270 T0028
0026 Grønne bønner, konserves     200 T0028
0028 Grønne bønner, rå     260 00153
0343 Grønne ærter, dybfrost     440 00153
0344 Grønne ærter, konserves     500 00153
0342 Grønne ærter, rå     510 00153
0627 Guavabær, guajavabær, rå      58 05278
0345 Gule ærter (flækærter), rå    2500 00153
1128 Gulerod, dansk, rå     120 00153
0828 Gulerod, dybfrost     170 05278
1129 Gulerod, importeret, rå     140 00153
0681 Gulerod, juice, konserves     130 T0065
0684 Gulerod, konserves     130 05278
0065 Gulerod, uspec., rå      97 00153
1057 Gær, tørret    3500 T0068
1053 Gærekstrakt, marmite    2600 00802
0066 Gås, kød og skind, rå    1400 05278
0067 Gås, kød, rå    2200 05278
1139 Gåsefedt       0 00800
0548 Hamburgerryg, kogt    1600 00153
1140 Hamburgerryg, røget    1600 00153
0192 Hasselnød, tørret    1800 00153
0781 Havarti, 30+    2100 00153
0780 Havarti, 45+    1700 00153
0779 Havarti, 60+    1400 00153
0878 Havkat, plettet, rå    1600 T0070
0070 Havkat, rå    1600 00153
0071 Havregryn, beriget    1200 00153
1299 Havregryn, ikke beriget    1200 T0530
0530 Havregryn, uspec.    1200 00153
0073 Hellefisk, røget    1300 00153
1141 Helleflynder, røget    2100 T0074
0074 Helleflynder, rå    2100 00153
0075 Hestekød, råt    1700 00153
0762 Hingino, 32+    2300 00153
0461 Hirse, hele korn     720 05278
0078 Hjerte, høne (kylling), råt    1500 05278
0077 Hjerte, kalv, råt    1400 00153
0079 Hjerte, okse, råt    1600 T0077
0080 Hjerte, svin, råt    1500 00153
0642 Honningmelon, rå      95 05278
0082 Hornfisk, rå    2000 00153
0914 Hummer, kogt    2000 T0084
0084 Hummer, konserves    2000 00802
0083 Hummer, rå    2100 00802
0182 Hvedegryn, mannagryn     400 T0087
0863 Hvedekerner, hele/knækkede     460 T0087
0085 Hvedekim, rå    1500 00803
0860 Hvedekimolie       0 00800
0086 Hvedeklid    1300 00802
0531 Hvedemel     420 00153
0025 Hvide bønner, tørrede    2600 05278
0088 Hvidkål, rå     110 00153
0089 Hvidløg, rå     490 05278
0090 Hvidløg, tørret, pulver    1300 T0089
0096 Hyldebær, rå      58 05278
1159 Hyldebærsaft, sur, koncentreret      44 T0096
0401 Hyldebærsaft, sød, koncentreret      44 T0096
0260 Hytteost, 20+     860 00153
0098 Høne, kød og skind, rå    1500 05278
0097 Høne, kød, rå    1800 05278
0480 Hørfrø, rå    2800 05278
0481 Hørfrøolie       0 00800
0667 Ingefær, rod, rå     210 05278
0843 Is, 3. farvet     330 T0446
0873 Jomfruhummer, rå    2100 T0083
0466 Jordbær i sukkerlage, konserves      58 T0100
0468 Jordbær, dybfrost, sukrede      76 T0100
0467 Jordbær, dybfrost, usukrede      63 T0100
0100 Jordbær, rå      98 00153
1166 Jordbær, syltede      44 T0100
1142 Jordbærmarmelade      73 T0100
1148 Jordbærsaft, sur, koncentreret      73 T0100
1147 Jordbærsaft, sød, koncentreret      73 T0100
0193 Jordnød, tørret    3700 00153
0195 Jordnøddesmør    3200 00802
0102 Julesalat, rå     150 00153
0105 Kaffe, drikkeklar       5 05278
1066 Kaffe, instant, decaffeinated, drikkeklar       5 00800
1065 Kaffe, instant, decaffeinated, pulver     460 05278
1067 Kaffe, instant, drikkeklar       4 00800
0634 Kakifrugt (Sharon), rå      68 05278
0109 Kalkun, kød og skind, rå    1700 00153
0110 Kalkun, kød, rå    1900 00153
0114 Kalvekød, fedt, råt    1700 00153
0111 Kalvekød, helt magert    1900 00153
0112 Kalvekød, magert, råt    1900 00153
0113 Kalvekød, middelfedt, råt    1800 00153
0985 Kammerjunkere     360 T0087
0106 Kanin, kød, rå    2200 00153
0107 Karse, frisk     250 00153
0443 Kartoffel, chips (franske kartofler)     990 00802
0442 Kartoffel, chips (franske kartofler), fedtreducerede    1100 T0115
0820 Kartoffel, efterår (oktober til januar), rå     470 T0115
0821 Kartoffel, gammel (februar - juni), rå     470 T0115
0836 Kartoffel, konserves     340 05278
0819 Kartoffel, ny (maj til september), rå     380 T0115
0583 Kartoffel, pommes frites, friturestegte    1000 T0115
0115 Kartoffel, uspec., rå     410 00153
0116 Kartoffelmel      42 T0115
0865 Kartoffelmos, -pulver m/tørmælk    2300 T0115
1120 Kartoffelmos, -pulver u/tørmælk    1700 T0115
0506 Kaseinat, natrium-, Damipro RHV   10100 00510
0117 Kastanje, ægte, rå     350 05278
1008 Kastanjebrød     350 T0087
0748 Kefir     280 T0325
0854 Kiks, fuldkorns-, digestivetype     290 00153
0484 Kikærter, tørrede, rå    2400 00802
0120 Kinakål, pe-tsai, rå      90 05278
0122 Kippers i olie, konserves    2100 05278
0121 Kirsebær, rå     740 00153
1143 Kirsebær, syltede     530 T0121
1153 Kirsebærsaft, sur, koncentreret     270 T0121
1152 Kirsebærsaft, sød, koncentreret     270 T0121
0465 Kiwi, rå     110 05278
0123 Klipfisk    2600 00153
0533 Knækbrød, hvede-, fint     900 00153
1018 Knækbrød, hvede-, granhamstype    1000 00153
0124 Knækbrød, rug-, fint     810 T0230
1019 Knækbrød, rug-, groft (Husmans)     720 T0230
1167 Kogechokolade     410 T0039
0551 Kogt oksebryst    1800 T0200
1093 Kokosfedt       0 00800
1169 Kokosfedt, Palmin       0 00800
0126 Kokosmel     660 00802
0196 Kokosnød, rå     460 00802
0128 Krabbe, kogt    2200 00802
0129 Krabbekløer, konserves    2500 00802
0877 Krabbekløer, rå    2500 T0129
0989 Krydder     510 00153
0130 Kråse, kylling, rå    1700 00804
0913 Kuller, paneret, stegt    2600 T0471
0471 Kuller, rå    2000 00802
0765 Kvark, 45+     790 00153
0867 Kvark, 45+, med vanille     560 00153
0261 Kvark, 5+     840 00153
1042 Kylling, bryst, kød og skind, rå    1900 00153
0585 Kylling, kød og skind, friturestegt    2500 00804
1035 Kylling, kød og skind, grillstegt    2200 00153
1036 Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt    1900 05278
0132 Kylling, kød og skind, rå    1700 00153
0131 Kylling, kød, rå    1800 00153
1043 Kylling, lår, kød og skind, rå    1700 00153
1044 Kylling, vinge, kød og skind, rå    1700 00153
0168 Kærnemælk     270 00153
0169 Kærnemælk med citronsaft     260 T0168
0404 Kødextrakt, flydende, Bovril    2400 00153
0296 Kødpølse     890 00153
1273 Kørvel, hakket, dybfrost     200 T0133
0133 Kørvel, rå     380 00153
0898 Laks, gravad    2000 T0135
0136 Laks, konserves    2100 00803
0137 Laks, røget, udskåret    2000 00153
0135 Laks, rå    1900 00153
0517 Lammebrissel, rå    1100 00802
0139 Lammekød, bov, rå    1700 00153
0140 Lammekød, bryst, råt    1300 00153
0941 Lammekød, kølle, afpudset, rå    1800 00153
0940 Lammekød, kølle, med fedt, rå    1700 00153
0141 Lammekød, kølle, uspec., rå    1800 00153
0942 Lammekød, rygstykke, råt    1400 00153
0939 Lammekød, slag, råt    1300 00153
0138 Lammekød, uspec., råt    1300 00153
0170 Letmælk, konventionel (ikke-økologisk)     290 00153
1473 Letmælk, økologisk     290 T0170
0334 Letmælksyoghurt med saft     290 T0333
1045 Lever, ande, rå    1800 05278
1028 Lever, gåse, rå    1500 05278
0142 Lever, høne, rå    2000 00153
0144 Lever, kalv, rå    1600 00153
0143 Lever, kylling, rå    1700 00153
0145 Lever, okse, rå    1800 T0144
0146 Lever, svin, rå    1800 00153
0297 Leverpostej     920 00153
0562 Leverpølse    1100 05278
1073 Likør, Crème de Menthe       0 00800
1072 Likør, kaffe med fløde     220 05278
0147 Linser, tørrede, uspec.    3000 00802
0682 Linsespirer, rå    1400 05278
0639 Loquat, japansk mispel, rå      58 05278
1559 Læskedrik (light), koncentreret (1+10), uden tilsat sukker, uspec.       0 00000
1558 Læskedrik, koncentreret (1+5), tilsat sukker, uspec.       0 00000
0662 Løg, hakkede, dybfrost      47 T0148
0830 Løg, ristede     360 T0148
0148 Løg, rå      93 00153
0149 Majroe, rå      35 00802
0152 Majs, kerner, dybfrost     210 00803
0151 Majs, kerner, konserves     200 00803
0150 Majskolbe, rå     240 00803
0172 Majsmel     440 T0150
0153 Majsolie       0 00000
0599 Makaroni, spaghetti, fuldkorns-, rå     620 T0174
0398 Makaroni, spaghetti, kogt     240 T0174
0174 Makaroni, spaghetti, rå     580 00153
0178 Makrel i tomat, konserves    1300 T0176
0176 Makrel, filet, naturel, konserves    1800 00153
0177 Makrel, røget    1800 00153
0175 Makrel, rå    1700 T0177
0180 Mandarin, konserves      61 00800
0179 Mandarin, rå     140 05278
0181 Mandel, rå    2400 00153
0523 Mangofrugt, mangoblomme, mangga, rå      41 05278
0664 Maniok, cassava, rå      78 05278
1103 Marcipan    1300 T0181
1252 Margarine, 70 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt      58 T0289
1255 Margarine, 80 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt      58 T0289
1250 Margarine, 80 %, bordbrug, vegetabilsk fedt      58 T0289
0777 Maribo, 30+    2100 00153
0771 Maribo, 45+    1900 00153
0532 Mariekiks     360 00134
0184 Mayonnaise      44 00153
1094 Mayonnaise, fedtreduceret       0 00800
0293 Medisterpølse, røget     920 T0294
0294 Medisterpølse, rå    1000 00153
0640 Melbanan, grønsagsbanan, plantain, rå     110 05278
1248 Minarine, 30 %, vegetabilsk fedt      39 T0291
1249 Minarine, 40 %, vegetabilsk fedt      39 T0291
0474 Mineralvand, dansk vand o.lign.       0 00000
0472 Mineralvand, sodavand, tilsat sukker, uspec.       0 00000
0473 Mineralvand, sodavand, uden tilsat sukker, uspec.       0 00000
0786 Mozzarella, 30+    2000 00153
0785 Mozzarella, 45+    1700 00153
0485 Mungbønner, tørrede, rå    2700 05278
1229 Musling, kogt    2700 00802
0188 Musling, konserves    1900 00802
0187 Musling, rå    1300 00802
0757 Mycella, 50+    1500 00153
0770 Mynster, 50+    1700 00153
0262 Myseost, 33+    1100 00153
0446 Mælkeis, uspec.     330 00802
0039 Mørk chokolade     410 00153
0625 Nektarin, rå     560 05278
0844 Nougatis     330 T0446
0189 Nyre, kalv, rå      58 00153
0190 Nyre, okse, rå      55 T0189
0191 Nyre, svin, rå    1300 00153
0678 Okra, gumbo, rå     140 05278
0423 Oksekød, culotte, rå    1700 00153
0430 Oksekød, entrecote med kappe, rå    1600 00153
0429 Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå    1700 00153
0431 Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå    2000 00153
0418 Oksekød, inderlår med kappe, rå    1900 00153
0419 Oksekød, inderlår uden kappe, rå    2000 00153
0421 Oksekød, klump uden kappe, rå    1900 00153
0422 Oksekød, lårtunge, rå    1900 00153
0433 Oksekød, mellemskært, råt    1800 00153
0428 Oksekød, mørbrad, afpudset, rå    1800 00153
0417 Oksekød, skank (osso-buco), rå    1900 00153
0440 Oksekød, slag, råt    1400 00153
0436 Oksekød, spidsbryst, råt    1600 00153
0439 Oksekød, tværreb, råt    1500 00153
0435 Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå    1800 00153
0437 Oksekød, tykbryst, råt    1400 00153
0432 Oksekød, tykkam, rå    1700 00153
0424 Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå    1800 00153
0425 Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå    1900 00153
0434 Oksekød, tyndbov + mellembov, rå    1700 00153
0438 Oksekød, tyndbryst, råt    1500 00153
0426 Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå    1800 00153
0427 Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå    1800 00153
0200 Oksekød, uspec., fedt, råt    1400 00153
0199 Oksekød, uspec., helt magert, råt    1900 00153
0201 Oksekød, uspec., magert, råt    1900 00153
0202 Oksekød, uspec., middelfedt, råt    1700 00153
0420 Oksekød, yderlår, råt    1900 00153
0930 Oksetalg     360 00153
0482 Olivenolie       0 00000
0766 Ost, blå- og hvidskimmel, 70+     880 00153
0255 Ost, fast, 20+, alle typer    2100 00153
0256 Ost, fast, 30+, alle typer    2000 00153
0257 Ost, fast, 40+, alle typer    1800 00153
0258 Ost, fast, 45+, alle typer    1700 00153
1017 Ostekiks, Cream Crackers     420 T0531
0665 Paksoi, pak-choi, pai tsai, rå     110 05278
1098 Palmeolie       0 00800
0464 Papaya, mamaja, træmelon, rå      56 05278
0643 Paradisæble, råt      70 05278
0197 Paranød    1300 00153
0259 Parmesan, 32+    2400 00153
0365 Parmesan, revet    2700 00153
0205 Pastinak, rå     230 00153
0194 Peanuts, (jordnød, ristet og saltet)    3500 00153
0677 Peber, chili, konserves     130 00800
0676 Peber, chili, rå     290 00800
0206 Peberfrugt, grøn, rå     120 00153
0524 Peberfrugt, konserves     110 T0206
0207 Peberfrugt, rød, rå     170 T0206
0208 Peberrod, rå     370 00153
0653 Pecannød, olieristet     940 05278
0651 Pecannød, tørret     930 05278
0652 Pecannød, tørristet     970 05278
0209 Persille, rå     370 00153
0210 Persillerod, rå     270 00153
0211 Pighvarre, rå    1700 05278
0654 Pinjefrø, tørrede    1300 05278
0655 Pistacienød, tørret    1800 05278
0656 Pistacienød, tørristet     270 05278
0469 Pop Corn (poppede majskærner)     620 00803
1336 Pop corn, traditionelle     620 T0469
0212 Porre, rå     160 00153
1029 Poulard, kød og skind, rå    1700 00800
0213 Purløg, rå     200 00153
0215 Pære, konserves      56 T0214
0214 Pære, rå      60 00153
0552 Pølse, cervelatpølse     950 T0296
0935 Pølse, hot dog    1100 T0292
0580 Pølsebrød     430 T0528
5029 Pølser, cocktailpølser    1180 T0292
1134 Rabarber, dybfrost      46 T0216
0216 Rabarber, rå      46 00153
0217 Radise, rå      55 00153
1100 Rapsolie       0 00800
1095 Rapsolie (lavt erucasyreindhold)       0 00800
0534 Rasp     520 T0528
0218 Reje, dybfrost    1800 00153
0910 Reje, kogt    2600 T0218
0219 Reje, konserves    1800 T0218
0221 Ris, brune, rå     800 00153
0223 Ris, parboiled, rå     700 00153
0224 Ris, polerede, rå     750 00153
1013 Risengryn, grødris, polerede, rå     580 T0224
1023 Risklid    1200 T0221
0222 Rismel     680 00153
1022 Risstivelse      71 T0224
1077 Rom       0 00800
0254 Roquefort, 50+    1400 00153
0226 Rosenkål, dybfrost     310 T0225
0822 Rosenkål, efterår (oktober til december), rå     450 T0225
0225 Rosenkål, uspec., rå     420 00153
0823 Rosenkål, vinter (januar til april), rå     410 T0225
0227 Rosin uden kerner     120 00153
0732 Rugbrød, fuldkorn     350 T0536
0535 Rugbrød, lyst     460 00153
0536 Rugbrød, mørkt     400 00153
0862 Rugkerner, hele/knækkede     670 00153
0541 Rugmel, groft, fuldkornsrugmel     650 00153
0295 Rullepølse    1500 00153
0547 Rullepølse, lammekød    1700 T0138
0537 Rundstykke     490 00153
0264 Rygeost, 40+     700 00153
0263 Rygeost, 5+     880 00153
0231 Ræddike, rå      58 00153
0233 Rødbede, konserves      51 T0232
0824 Rødbede, konserves, uden tilsat sukker      47 T0232
0232 Rødbede, rå      86 00153
0235 Rødkål, konserves      85 T0234
0825 Rødkål, konserves, uden tilsat sukker      42 T0234
0234 Rødkål, rå     130 00153
0236 Rødspætte, rå    1800 00153
0483 Rødtunge, rå    1800 00802
0298 Røget svinefilet    1700 00153
1090 Safflowerolie (højt linolsyreindhold)       0 00800
1091 Safflowerolie (højt oliesyreindhold)       0 00800
0238 Sagogryn (kartoffelstivelse)      42 T0115
0266 Salami    1100 T0274
0670 Salat, egeløv, rå     140 05278
0671 Salat, endivie, bredbladet (escarole), rå     130 05278
0672 Salat, endivie, kruset (frisee), rå     130 00800
0239 Salat, hovedsalat, rå     120 00153
0668 Salat, Iceberg, rå     140 05278
0669 Salat, Romaine, romersk, rå     140 05278
0549 Salt kød    1700 T0112
0387 Salt, stensalt, køkkensalt       0 00000
0774 Samsø, 30+    2100 00153
0767 Samsø, 45+    1900 00153
0240 Sardin, i olie, konserves    2200 00153
0241 Sardin, i tomat, konserves    1500 00153
0674 Savoykål, rå     200 05278
1156 Selleri, blade, rå     220 T0243
0243 Selleri, rod, rå     220 00153
0588 Sennep, gul, færdiglavet     530 05278
0463 Sesamfrø, afskallede    2000 05278
0657 Sesamfrø, hele, tørrede    1900 00800
1092 Sesamolie       0 00800
0538 Sigtebrød     430 00153
0539 Sigtemel     560 00153
1124 Sild, høstsild, fedsild, rå    1900 00153
0244 Sild, marineret    1200 00153
0245 Sild, røget    2100 00153
0246 Sild, rå    1800 00153
0375 Skinke med skank, rå    1500 00153
0924 Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt    1820 00153
0923 Skinke, inderlår, helt afpudset, rå    1900 00153
0248 Skinke, kogt, konserves    1400 T0286
0249 Skinke, røget    2600 00153
0250 Skinke, røget, kogt    1700 T0249
0919 Skinke, yderlår, helt afpudset, råt    1800 00153
0920 Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt    1700 00153
0921 Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå    1800 00153
5012 Skinkemignon, rå    1750 00153
5005 Skinkeschnitzel, inderlår, rå    1900 00153
0922 Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå    1800 00153
0268 Skrubbe, rå    1800 00153
0251 Skummetmælk     290 00153
1474 Skummetmælk, økologisk     290 T0251
0366 Skummetmælkspulver    2900 00153
0565 Skærekage, chokoladekage/-pie     380 T0525
0564 Skærekage, citronkage     330 T0525
0986 Skærekage, formkage, uspec.     350 T0525
0566 Skærekage, mazarinkage     370 T0525
0525 Skærekage, sandkage     400 00153
1557 Smelteost, 20+    2000 T0760
0760 Smelteost, 30+    1900 00153
0265 Smelteost, 45+    1700 00153
0269 Smør, saltet      41 00153
0270 Smør, usaltet      41 00153
1235 Smørbart blandingsprodukt, 80% fedt      30 00050
0569 Småkage, finsk brød     250 T0359
0540 Småkage, uspec.     230 00153
0570 Småkage, vanillekranse     210 T0359
0385 Soja sauce     670 05278
0032 Sojabønner, tørrede    4200 00808
0155 Sojamel    4800 00803
0271 Sojaolie       0 00800
1007 Solsikkebrød     400 T0087
0273 Solsikkeolie       0 05278
0274 Spegepølse    1300 00153
0544 Spegepølse, oksekød    1800 T0200
0247 Spegesild    1100 00153
0275 Spidskål, rå     160 00153
0276 Spinat, hakket, dybfrost     190 T0278
0278 Spinat, rå     230 00153
0416 Spirituosa, gennemsnitlige værdier       0 05278
0550 Sprængt nakke, svinekød    1700 T0287
0470 Squash, alle typer, rå     160 05278
0402 Squash, zucchini, rå     150 05278
0789 St. Paulin, 50+    1700 00153
0502 Sukker, brun farin       0 00000
1027 Surbrød     390 00153
0772 Svenbo, 45+    1900 00153
0280 Sveske, rå    1000 00153
1247 Svinebov med svær, rå    1700 T0380
0376 Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå    1600 00153
0925 Svinebov, helt afpudset, rå    1800 00153
0374 Svinebryst, kogestykke med svær, rå    1500 00153
0926 Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå    1600 00153
0012 Svinebryst, kogestykke, helt, saltet    1320 00153
0372 Svinebryst, slag, rullesteg, råt    1600 00153
0373 Svinebryst, stegestykke med svær, rå    1400 00153
0013 Svinebryst, stegestykke, helt, saltet    1144 00153
0929 Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå    1400 00153
0281 Svinefedt, afsmeltet       0 05278
0927 Svinefilet, helt afpudset, rå    2000 00153
5020 Svinekam med svær, rå    1700 00153
0380 Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå    1800 00153
5015 Svinekam uden svær, rå    1760 00153
5016 Svinekotelet, fadkotelet, rå    1830 00153
0379 Svinekød , mellemkam med svær, rå    1700 00153
5010 Svinekød, bov i tern, rå    1780 00153
5017 Svinekød, bovsteaks, rå    1750 00153
5001 Svinekød, filet royal af svinefilet, rå    1970 00153
5023 Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå    1450 00153
5021 Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå    1700 00153
5028 Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt    1860 00153
0371 Svinekød, halssnitte, rå     950 00153
5007 Svinekød, kæbeklump, rå    1890 00153
5002 Svinekød, medaillon af svinefilet, rå    1960 00153
5004 Svinekød, mørbrad royal, rå    1960 00153
0928 Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt    1900 00153
0381 Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå    1600 00153
0382 Svinekød, nakkekam med svær, rå    1500 00153
5014 Svinekød, nakkekotelet, rå    1760 00153
5024 Svinekød, revelsben, rå    1290 00153
5022 Svinekød, ribbensteg, rå    1480 00153
5019 Svinekød, ribsteaks, rå    1560 00153
5018 Svinekød, rullesteg af slag, rå    1600 00153
5003 Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå    1970 00153
0918 Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå    1820 00153
5009 Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå    1800 00153
5008 Svinekød, skinketern af yderlår, rå    1800 00153
5025 Svinekød, spareribs, rå    1510 00153
0285 Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt    1800 00153
0287 Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt    1600 00153
0284 Svinekød, uspec., fedt, råt    1300 00153
0286 Svinekød, uspec., magert, råt    2000 00153
5027 Svinekød, vikingsteaks, rå    1750 00153
5006 Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå    1950 00153
0378 Svinemørbrad, afpudset, rå    1900 00153
0288 Svinespæk, rygspæk     440 00153
0299 Sylte    1000 00153
0680 Syre (krydderplante), rå     180 05278
0753 Sødmælk (UHT)     280 00153
0156 Sødmælk, konventionel (ikke-økologisk)     280 00153
1411 Sødmælk, økologisk     280 T0156
0367 Sødmælkspulver    2300 00153
0300 Søtunge, rå    1900 00802
0790 Tomat, dansk, rå      80 00153
0307 Tomat, flået, konserves     140 T0306
0791 Tomat, importeret, rå     130 00153
1478 Tomat, tørret    2000 05278
0306 Tomat, uspec., rå      82 00153
0308 Tomatjuice, konserves      87 T0306
0309 Tomatketchup     370 00153
0310 Tomatpure     570 00153
0311 Tomatpure, koncentreret     560 T0310
1058 Tomatsuppe, spiseklar     130 00800
0888 Torsk, filet, kogt    1800 T0312
0890 Torsk, filet, røget, med skind    1900 T0312
0312 Torsk, filet, rå    1800 00153
0314 Torsk, lever, konserves     330 00153
1137 Torsk, lever, røget     370 T0314
0313 Torsk, lever, rå     370 T0314
0317 Torsk, rogn, konserves    1100 T0316
0316 Torsk, rogn, rå    1700 00153
0629 Tranebær, rå     190 05278
1004 Trekornsbrød     400 00153
0319 Tun i olie, konserves    2300 00153
0320 Tun i tomat, konserves    1800 00153
0318 Tun i vand, konserves    2300 T0319
0321 Tun, rå    2500 T0319
0322 Tunge, kalv, rå    1300 00153
0936 Tunge, kalv, saltet    1300 T0322
0323 Tunge, okse, rå    1500 00153
0324 Tunge, svin, rå    1900 00153
0937 Tunge, svin, saltet    1900 T0324
0984 Tvebakker     510 00153
0325 Tykmælk     280 00050
0515 Valle      82 05278
0514 Vallepulver, tørret    1300 05278
0198 Valnød    1600 00153
0861 Valnøddeolie       0 00800
0186 Vandmelon, rå      51 05278
0845 Vanilleis     330 T0446
0329 Vindrue, rå      61 05278
0328 Vindruekerneolie       0 00800
1078 Vodka       0 00800
0031 Voksbønner, konserves     220 T0030
0030 Voksbønner, rå     340 00153
0330 Whisky       0 00800
0520 Wienerbrød, julekage     320 T0988
0571 Wienerbrød, kringle/stang     260 00153
0521 Wienerbrød, smørkrans     260 T0988
0519 Wienerbrød, spandauer     290 T0988
0988 Wienerbrød, uspec.     280 00153
0292 Wienerpølse    1100 00153
0582 Wienerpølse (bayersk pølse), kogt    1000 T0292
1001 Wienerpølse, konserves     870 T0292
0581 Wienerpølse, ristet    1200 00153
0658 Yams, rå     150 05278
0331 Ylette naturel     500 T0332
0332 Ymer naturel     490 00153
0745 Yoghurt med appelsinsaft     300 T0333
0335 Yoghurt med frugt, uspec.     290 T0333
0737 Yoghurt med jordbær     290 T0333
0743 Yoghurt med müsli     310 T0333
0738 Yoghurt med peach melba     290 T0333
0739 Yoghurt med pære og banan     290 T0333
0333 Yoghurt naturel     330 00153
0804 Æble, dansk, råt      87 T0336
0805 Æble, importeret, råt      87 T0336
0338 Æble, tørret     300 00005
0336 Æble, uspec., råt      78 00153
1161 Æblegele     150 T0336
0337 Æblemost, uspec.      18 T0336
1033 Æg, and, rå     780 05278
0339 Æg, blomme, rå    1500 00153
0590 Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost    1400 05278
0591 Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost    1200 00800
1030 Æg, blomme, tørret    3300 05278
1034 Æg, gås, rå     840 05278
0589 Æg, hele, pasteuriseret, dybfrost    1200 00800
0340 Æg, hele, rå    1400 00153
1032 Æg, hele, tørret    4800 05278
0592 Æg, hvide, pasteuriseret, dybfrost     920 00800
0341 Æg, hvide, rå    1300 00153
1031 Æg, hvide, tørret    8300 05278
0593 Æg, langæg, kogt, dybfrost (DANÆG)    1200 00800
0350 Øl, let pilsner, ubeskattet, uspec.      11 T0349
0346 Øl, mørkt hvidtøl, ubeskattet, uspec.      16 00134
0349 Øl, pilsner, skatteklasse 1, uspec.      14 00153
0347 Øl, skatteklasse 2, uspec.      20 T0349
0348 Øl, skatteklasse 3, uspec.      22 T0349
0979 Øl, ubeskattet, uspec.      16 T0349
0352 Østers, rå     850 00802
0354 Ål, røget    1900 00153
0353 Ål, rå    1600 00153

 

 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16