Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

Indhold af et næringsstof i Fødevaredatabankens fødevarer


0200 C22:1, n-11 g/100 g

 Nr.  Fødevarenavn    Indhold Kilde 

0007 And, kød, rå       0,000 05158
0015 Bladselleri, rå       0,000 05278
0038 Flødechokolade       0,000 05158
0069 Hare, rå       0,000 05158
0073 Hellefisk, røget       1,80 05158
0077 Hjerte, kalv, råt       0,000 05158
0079 Hjerte, okse, råt       0,000 05158
0080 Hjerte, svin, råt       0,000 05158
0110 Kalkun, kød, rå       0,000 05158
0118 Kaviar, uægte (stenbiderrogn)       0,000 05179
0131 Kylling, kød, rå       0,000 05158
0135 Laks, rå       0,143 05158
0141 Lammekød, kølle, uspec., rå       0,000 05158
0143 Lever, kylling, rå       0,000 05158
0144 Lever, kalv, rå       0,000 05158
0145 Lever, okse, rå       0,000 05158
0146 Lever, svin, rå       0,000 05158
0153 Majsolie       0,000 05158
0156 Sødmælk, konventionel (ikke-økologisk)       0,000 05158
0163 Fløde 9 %       0,000 05158
0165 Fløde 13 %       0,000 05158
0166 Fløde 38 %, piskefløde       0,000 05158
0170 Letmælk, konventionel (ikke-økologisk)       0,000 05158
0175 Makrel, rå       3,05 05160
0176 Makrel, filet, naturel, konserves       2,22 05181
0177 Makrel, røget       3,30 05181
0178 Makrel i tomat, konserves       2,03 05181
0184 Mayonnaise       0,000 05158
0188 Musling, konserves       0,000 05179
0192 Hasselnød, tørret       0,000 05158
0193 Jordnød, tørret       0,000 05158
0196 Kokosnød, rå       0,000 05158
0197 Paranød       0,000 05158
0198 Valnød       0,000 05158
0218 Reje, dybfrost       0,000 05179
0219 Reje, konserves       0,000 05179
0236 Rødspætte, rå       0,000 05158
0240 Sardin, i olie, konserves       0,000 05158
0241 Sardin, i tomat, konserves       0,000 05158
0244 Sild, marineret       3,39 90393
0245 Sild, røget       1,75 05179
0246 Sild, rå       2,99 05160
0247 Spegesild       4,83 T0246
0268 Skrubbe, rå       0,000 05158
0269 Smør, saltet       0,000 05158
0271 Sojaolie       0,000 05158
0273 Solsikkeolie       0,000 05158
0274 Spegepølse       0,000 05158
0287 Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt       0,000 05158
0292 Wienerpølse       0,000 05158
0294 Medisterpølse, rå       0,000 05158
0295 Rullepølse       0,000 05158
0296 Kødpølse       0,000 05158
0297 Leverpostej       0,000 05158
0298 Røget svinefilet       0,000 05158
0312 Torsk, filet, rå       0,000 05158
0315 Torsk, levertran       0,224 05158
0316 Torsk, rogn, rå       0,000 05158
0317 Torsk, rogn, konserves       0,000 05179
0319 Tun i olie, konserves       0,000 90392
0320 Tun i tomat, konserves       0,000 05158
0322 Tunge, kalv, rå       0,000 05158
0323 Tunge, okse, rå       0,000 05158
0328 Vindruekerneolie       0,000 05158
0332 Ymer naturel       0,000 05158
0339 Æg, blomme, rå       0,000 05158
0340 Æg, hele, rå       0,000 05158
0353 Ål, rå       0,786 05158
0354 Ål, røget       0,803 T0354
0357 Remoulade, uspec.       0,000 05158
0378 Svinemørbrad, afpudset, rå       0,000 05158
0381 Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå       0,000 05158
0423 Oksekød, culotte, rå       0,000 05158
0428 Oksekød, mørbrad, afpudset, rå       0,000 05158
0436 Oksekød, spidsbryst, råt       0,000 05158
0471 Kuller, rå       0,000 05158
0482 Olivenolie       0,000 05158
0519 Wienerbrød, spandauer       0,000 05158
0528 Franskbrød       0,000 05158
0529 Grahamsbrød       0,000 05158
0530 Havregryn, uspec.       0,000 05158
0536 Rugbrød, mørkt       0,000 05158
0537 Rundstykke       0,000 05158
0540 Småkage, uspec.       0,000 05158
0549 Salt kød       0,000 05158
0571 Wienerbrød, kringle/stang       0,000 05158
0583 Kartoffel, pommes frites, friturestegte       0,000 05158
0585 Kylling, kød og skind, friturestegt       0,000 05158
0769 Danbo, 45+       0,000 05158
0775 Danbo, 30+       0,000 05158
0776 Danbo, 20+       0,000 05158
0859 Jordnøddeolie       0,000 05158
0872 Fiskefrikadelle       0,000 05179
0886 Ørred, regnbue-, rå       0,475 05181
0889 Torsk, filet, paneret, rå       0,000 05179
0902 Rødspætte, filet, paneret, dybfrost       0,000 05179
0911 Sild, marineret, i karrysauce       1,20 05179
0986 Skærekage, formkage, uspec.       0,000 05158
0988 Wienerbrød, uspec.       0,000 05158
0990 Flødeskumskage, uspec.       0,000 05158
0991 Remoulade, fedtreduceret, uspec.       0,000 05158
1004 Trekornsbrød       0,000 05158
1007 Solsikkebrød       0,000 05158
1008 Kastanjebrød       0,000 05158
1012 Müsli, uspec.       0,000 05158
1094 Mayonnaise, fedtreduceret       0,000 05158
1095 Rapsolie (lavt erucasyreindhold)       0,000 05158
1130 Grovbolle       0,000 05158
1132 Croissant       0,000 05158
1133 Tebirkes       0,000 05158
1167 Kogechokolade       0,000 05158
1235 Smørbart blandingsprodukt, 80% fedt       0,000 00050
1293 Torsk, rogn, røget       0,093 05179
1294 Sildepostej       1,24 05179
1295 Sild, marineret, kryddersild       2,93 05181
1296 Oksekød, hakket, råt       0,000 05158
1298 Tørkage, linse       0,000 05158
1299 Havregryn, ikke beriget       0,000 05158
1300 Frugtkvark       0,000 00050
1411 Sødmælk, økologisk       0,000 T0156
1473 Letmælk, økologisk       0,000 T0170
1560 Skummetmælk 0.5 % fedt (Minimælk)       0,000 00055

 

 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16