Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

Indhold af et næringsstof i Fødevaredatabankens fødevarer


0052   L-dehydroascorbins. mg/100 g

 Nr.  Fødevarenavn    Indhold Kilde 

0002 Agurk, rå       4,0 05177
0005 Appelsin, rå       8,3 05177
0014 Banan, rå       3,3 05177
0017 Blomkål, uspec., rå       8,7 05177
0021 Broccoli, rå       7,7 05177
0043 Cornflakes, uspec.       0 05177
0059 Grapefrugt, rå       2,3 05177
0065 Gulerod, uspec., rå       2,0 05177
0115 Kartoffel, uspec., rå       3,0 05177
0186 Vandmelon, rå       1,7 05177
0206 Peberfrugt, grøn, rå       5,0 05177
0207 Peberfrugt, rød, rå       4,0 05177
0276 Spinat, hakket, dybfrost       3 05177
0306 Tomat, uspec., rå       3,0 05177
0308 Tomatjuice, konserves       2,7 05177
0337 Æblemost, uspec.       0 05177
0355 Appelsinjuice, konserves       5 05177
0500 Pizza, dybfrost, uspec.       5,0 05177
0583 Kartoffel, pommes frites, friturestegte       9,0 05177
0641 Cantaloupe (melon), rå       3,0 05177
0668 Salat, Iceberg, rå       3,0 05177
0935 Pølse, hot dog       5,3 05177
1258 Broccoli, kogt       2,6 05177
1259 Broccoli, dybfrost       2,6 05177
1555 Grøntsagsjuice, pasteuriseret       1,14 00055

 

 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16