Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

Indhold af et næringsstof i Fødevaredatabankens fødevarer


0024   D3 cholecalciferol µg/100 g

 Nr.  Fødevarenavn    Indhold Kilde 

0012 Svinebryst, kogestykke, helt, saltet       0,26 06004
0013 Svinebryst, stegestykke, helt, saltet       0,18 06004
0080 Hjerte, svin, råt       0,078 00398
0118 Kaviar, uægte (stenbiderrogn)       3,8 05179
0156 Sødmælk, konventionel (ikke-økologisk)       0,100 00050
0157 A38, acidophilus tykmælk       0,100 00050
0159 Cacaomælk       0,083 00050
0160 Creme fraiche 18 %       0,219 00050
0161 Creme fraiche 38 %       0,375 00050
0163 Fløde 9 %       0,145 00050
0164 Fløde 18 %       0,214 00050
0165 Fløde 13 %       0,179 00050
0166 Fløde 38 %, piskefløde       0,372 00050
0168 Kærnemælk       0,077 00050
0169 Kærnemælk med citronsaft       0,074 00050
0170 Letmælk, konventionel (ikke-økologisk)       0,085 00050
0175 Makrel, rå       5,45 90129
0176 Makrel, filet, naturel, konserves       2,71 90129
0177 Makrel, røget       5,20 90129
0178 Makrel i tomat, konserves       2,38 90129
0188 Musling, konserves       0 05179
0244 Sild, marineret      10,1 90191
0245 Sild, røget       8,1 05179
0246 Sild, rå      10,7 90129
0247 Spegesild      10,7 T0246
0248 Skinke, kogt, konserves       0,084 00398
0249 Skinke, røget       0,127 00398
0250 Skinke, røget, kogt       0,133 00398
0251 Skummetmælk       0,075 00050
0252 Brie, 50+       0,279 00050
0253 Camembert, 50+       0,248 00050
0254 Roquefort, 50+       0,289 00050
0255 Ost, fast, 20+, alle typer       0,138 00050
0256 Ost, fast, 30+, alle typer       0,177 00050
0257 Ost, fast, 40+, alle typer       0,232 00050
0258 Ost, fast, 45+, alle typer       0,257 00050
0259 Parmesan, 32+       0,237 00050
0260 Hytteost, 20+       0,110 00050
0261 Kvark, 5+       0,070 00050
0262 Myseost, 33+       0,252 00050
0263 Rygeost, 5+       0,071 00050
0264 Rygeost, 40+       0,149 00050
0265 Smelteost, 45+       0,247 00050
0266 Salami       0,329 00398
0274 Spegepølse       0 00404
0284 Svinekød, uspec., fedt, råt       0,233 00398
0285 Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt       0,121 00398
0286 Svinekød, uspec., magert, råt       0,071 00398
0287 Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt       0,161 00398
0288 Svinespæk, rygspæk       0,48 06004
0292 Wienerpølse       0,184 00398
0293 Medisterpølse, røget       0 00404
0294 Medisterpølse, rå       0,151 00398
0295 Rullepølse       0 00404
0296 Kødpølse       0 00404
0297 Leverpostej       0 00404
0298 Røget svinefilet       0 00404
0299 Sylte       0,156 00398
0316 Torsk, rogn, rå      12,1 00163
0317 Torsk, rogn, konserves      11,0 90130
0318 Tun i vand, konserves       2,9 00163
0319 Tun i olie, konserves       2,1 05179
0320 Tun i tomat, konserves       2,9 T0318
0321 Tun, rå       2,9 T0318
0324 Tunge, svin, rå       0,7 00413
0325 Tykmælk       0,101 00050
0331 Ylette naturel       0,085 00050
0332 Ymer naturel       0,098 00050
0333 Yoghurt naturel       0,101 00050
0334 Letmælksyoghurt med saft       0,080 00050
0335 Yoghurt med frugt, uspec.       0,092 00050
0363 Feta, 40+       0,209 00050
0364 Flødeost, 70+       0,357 00050
0365 Parmesan, revet       0,272 00050
0366 Skummetmælkspulver       0,018 00050
0368 Flødeost, 60+       0,314 00050
0369 Camembert, 45+       0,235 00050
0371 Svinekød, halssnitte, rå       0,340 00398
0372 Svinebryst, slag, rullesteg, råt       0,144 00398
0373 Svinebryst, stegestykke med svær, rå       0,21 00369
0374 Svinebryst, kogestykke med svær, rå       0,168 00398
0375 Skinke med skank, rå       0,177 00398
0376 Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå       0,144 00398
0378 Svinemørbrad, afpudset, rå       0,075 00398
0379 Svinekød , mellemkam med svær, rå       0,15 00369
0380 Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå       0,122 00398
0381 Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå       0,16 00369
0382 Svinekød, nakkekam med svær, rå       0,180 00398
0522 Cheddar, 50+       0,314 00050
0543 Bayonneskinke, udbenet       0,121 00398
0547 Rullepølse, lammekød       0,232 00398
0548 Hamburgerryg, kogt       0 00404
0549 Salt kød       0 00404
0550 Sprængt nakke, svinekød       0,169 00398
0552 Pølse, cervelatpølse       0,186 00398
0581 Wienerpølse, ristet       0,184 00398
0582 Wienerpølse (bayersk pølse), kogt       0,173 00398
0733 Cacaoskummetmælk       0,075 T0251
0734 Cacaomælk (UHT)       0,082 00050
0735 Cacaoskummetmælk (UHT)       0,075 T0251
0736 Fløde 13 % (UHT)       0,178 00050
0737 Yoghurt med jordbær       0,091 00050
0738 Yoghurt med peach melba       0,092 00050
0739 Yoghurt med pære og banan       0,092 00050
0743 Yoghurt med müsli       0,093 00050
0745 Yoghurt med appelsinsaft       0,093 00050
0748 Kefir       0,101 00050
0750 Cultura, syrnet sødmælk       0,101 00050
0752 Fløde 9 %, syrnet       0,144 00050
0753 Sødmælk (UHT)       0,100 00050
0754 Danablu 50+       0,289 00050
0755 Danablu 60+       0,344 00050
0756 Grana, 32+       0,237 00050
0757 Mycella, 50+       0,291 00050
0758 Brie, 45+       0,229 00050
0759 Brie, 60+       0,326 00050
0760 Smelteost, 30+       0,185 00050
0761 Gruyere, 45+       0,287 00050
0762 Hingino, 32+       0,242 00050
0763 Chesire, 50+       0,301 00050
0764 Emmentaler, 45+       0,281 00050
0765 Kvark, 45+       0,188 00050
0766 Ost, blå- og hvidskimmel, 70+       0,411 00050
0767 Samsø, 45+       0,273 00050
0768 Fynbo, 45+       0,272 00050
0769 Danbo, 45+       0,254 00050
0770 Mynster, 50+       0,310 00050
0771 Maribo, 45+       0,274 00050
0772 Svenbo, 45+       0,282 00050
0773 Elbo, 40+       0,237 00050
0774 Samsø, 30+       0,187 00050
0775 Danbo, 30+       0,176 00050
0776 Danbo, 20+       0,148 00050
0777 Maribo, 30+       0,181 00050
0779 Havarti, 60+       0,357 00050
0780 Havarti, 45+       0,265 00050
0781 Havarti, 30+       0,196 00050
0782 Esrom, 60+       0,360 00050
0783 Esrom, 45+       0,258 00050
0784 Fontina, 45+       0,260 00050
0785 Mozzarella, 45+       0,254 00050
0786 Mozzarella, 30+       0,192 00050
0787 Feta, 50+       0,257 00050
0788 Fontina, 50+       0,297 00050
0789 St. Paulin, 50+       0,295 00050
0813 Figuraost, 10+       0,11 00050
0814 Camembert, 30+       0,143 00050
0866 Flødeyoghurt med frugt, 9 % fedt       0,13 00050
0867 Kvark, 45+, med vanille       0,183 00050
0886 Ørred, regnbue-, rå      13 05181
0911 Sild, marineret, i karrysauce       6,3 05179
0918 Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå       0,06 06004
0919 Skinke, yderlår, helt afpudset, råt       0,076 00398
0920 Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt       0,131 00398
0921 Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå       0,078 00398
0922 Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå       0,074 00398
0923 Skinke, inderlår, helt afpudset, rå       0,066 00398
0924 Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt       0,06 06004
0925 Svinebov, helt afpudset, rå       0,084 00398
0926 Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå       0,153 00398
0927 Svinefilet, helt afpudset, rå       0,065 00398
0928 Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt       0,074 00398
0929 Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå       0,204 00398
0933 Ørred, dam-, sø-, rå      18,7 00221
0935 Pølse, hot dog       0,186 00398
0937 Tunge, svin, saltet       0,7 00413
1001 Wienerpølse, konserves       0,149 00398
1124 Sild, høstsild, fedsild, rå       8,3 00163
1140 Hamburgerryg, røget       0,082 00398
1244 Svinekød, bagskank uden svær, rå       0,096 00398
1245 Yderlår, skinkesteg (med svær), rå       0,121 00398
1246 Yderlår, skinkeculotte, ca. 2 mm spæk, rå       0,112 00398
1247 Svinebov med svær, rå       0,126 00398
1293 Torsk, rogn, røget      27,2 05179
1294 Sildepostej       8,0 05179
1295 Sild, marineret, kryddersild      13 05181
1300 Frugtkvark       0,116 00050
1304 Bacon i skiver, rå       0 00404
1343 Svinekød, hakket, højt fedtindhold, råt       0,150 00398
1344 Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt       0,113 00398
1347 Kødpølse, fedtreduceret       0,073 00398
1411 Sødmælk, økologisk       0,100 T0156
1448 Skinke, kogt, skiveskåret       0 00404
1449 Kylling, bryst (filet), kogt, pålæg       0 00404
1450 Roastbeef       0 00404
1451 Kalkun, bryst (filet), kogt/røget, pålæg       0 00404
1452 Kyllingepølse, pålæg       0 00404
1453 Leverpostej, fedtreduceret       0 00404
1454 Paté, pålæg       0 00404
1473 Letmælk, økologisk       0,085 T0170
1474 Skummetmælk, økologisk       0,075 T0251
1556 Creme Fraiche 9%       0,144 C12
1557 Smelteost, 20+       0,187 00009
1560 Skummetmælk 0.5 % fedt (Minimælk)       0,076 00055
5001 Svinekød, filet royal af svinefilet, rå       0,05 06004
5002 Svinekød, medaillon af svinefilet, rå       0,05 06004
5003 Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå       0,05 06004
5004 Svinekød, mørbrad royal, rå       0,06 06004
5005 Skinkeschnitzel, inderlår, rå       0,06 06004
5006 Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå       0,06 06004
5007 Svinekød, kæbeklump, rå       0,08 06004
5008 Svinekød, skinketern af yderlår, rå       0,07 06004
5009 Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå       0,07 06004
5010 Svinekød, bov i tern, rå       0,08 06004
5012 Skinkemignon, rå       0,07 06004
5014 Svinekød, nakkekotelet, rå       0,11 06004
5015 Svinekam uden svær, rå       0,12 06004
5016 Svinekotelet, fadkotelet, rå       0,11 06004
5017 Svinekød, bovsteaks, rå       0,12 06004
5018 Svinekød, rullesteg af slag, rå       0,14 06004
5019 Svinekød, ribsteaks, rå       0,15 06004
5020 Svinekam med svær, rå       0,16 06004
5021 Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå       0,16 06004
5022 Svinekød, ribbensteg, rå       0,18 06004
5023 Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå       0,18 06004
5024 Svinekød, revelsben, rå       0,23 06004
5025 Svinekød, spareribs, rå       0,19 06004
5026 Bacon i tern, rå       0,18 06004
5027 Svinekød, vikingsteaks, rå       0,12 06004
5028 Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt       0,08 06004
5029 Pølser, cocktailpølser       0,19 T0292

 

 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16