Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

Indhold af et næringsstof i Fødevaredatabankens fødevarer


0284   25-hydroxycholecalciferol µg/100 g

 Nr.  Fødevarenavn    Indhold Kilde 

0288 Svinespæk, rygspæk       0,19 06004
0371 Svinekød, halssnitte, rå       0,148 00398
0266 Salami       0,145 00398
0373 Svinebryst, stegestykke med svær, rå       0,14 00369
0274 Spegepølse       0,138 00398
0012 Svinebryst, kogestykke, helt, saltet       0,13 06004
0381 Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå       0,13 00369
5024 Svinekød, revelsben, rå       0,13 06004
0284 Svinekød, uspec., fedt, råt       0,123 00398
0547 Rullepølse, lammekød       0,122 00398
5022 Svinekød, ribbensteg, rå       0,12 06004
5025 Svinekød, spareribs, rå       0,12 06004
5029 Pølser, cocktailpølser       0,12 T0292
0929 Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå       0,116 00398
0293 Medisterpølse, røget       0,114 00398
0552 Pølse, cervelatpølse       0,112 00398
0296 Kødpølse       0,112 00398
0935 Pølse, hot dog       0,112 00398
0295 Rullepølse       0,111 00398
0581 Wienerpølse, ristet       0,111 00398
0292 Wienerpølse       0,111 00398
0382 Svinekød, nakkekam med svær, rå       0,110 00398
5023 Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå       0,11 06004
0013 Svinebryst, stegestykke, helt, saltet       0,11 06004
5026 Bacon i tern, rå       0,11 06004
5021 Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå       0,11 06004
0375 Skinke med skank, rå       0,110 00398
5018 Svinekød, rullesteg af slag, rå       0,11 06004
5020 Svinekam med svær, rå       0,11 06004
5019 Svinekød, ribsteaks, rå       0,11 06004
0582 Wienerpølse (bayersk pølse), kogt       0,109 00398
1304 Bacon i skiver, rå       0,109 00398
0550 Sprængt nakke, svinekød       0,108 00398
0374 Svinebryst, kogestykke med svær, rå       0,108 00398
0287 Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt       0,106 00398
0299 Sylte       0,105 00398
0926 Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå       0,104 00398
0294 Medisterpølse, rå       0,104 00398
1343 Svinekød, hakket, højt fedtindhold, råt       0,104 00398
1001 Wienerpølse, konserves       0,103 00398
0376 Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå       0,102 00398
0372 Svinebryst, slag, rullesteg, råt       0,102 00398
5015 Svinekam uden svær, rå       0,10 06004
5017 Svinekød, bovsteaks, rå       0,10 06004
5014 Svinekød, nakkekotelet, rå       0,10 06004
5027 Svinekød, vikingsteaks, rå       0,10 06004
5016 Svinekotelet, fadkotelet, rå       0,10 06004
0250 Skinke, røget, kogt       0,099 00398
0920 Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt       0,099 00398
0249 Skinke, røget       0,098 00398
1247 Svinebov med svær, rå       0,098 00398
0543 Bayonneskinke, udbenet       0,097 00398
0380 Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå       0,097 00398
0285 Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt       0,097 00398
1245 Yderlår, skinkesteg (med svær), rå       0,097 00398
1344 Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt       0,095 00398
1246 Yderlår, skinkeculotte, ca. 2 mm spæk, rå       0,095 00398
1244 Svinekød, bagskank uden svær, rå       0,091 00398
0937 Tunge, svin, saltet       0,09 00413
5012 Skinkemignon, rå       0,09 06004
0379 Svinekød , mellemkam med svær, rå       0,09 00369
5028 Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt       0,09 06004
5010 Svinekød, bov i tern, rå       0,09 06004
5009 Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå       0,09 06004
0324 Tunge, svin, rå       0,09 00413
5007 Svinekød, kæbeklump, rå       0,09 06004
5008 Svinekød, skinketern af yderlår, rå       0,09 06004
1140 Hamburgerryg, røget       0,088 00398
0925 Svinebov, helt afpudset, rå       0,088 00398
0248 Skinke, kogt, konserves       0,088 00398
0548 Hamburgerryg, kogt       0,088 00398
0921 Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå       0,087 00398
0080 Hjerte, svin, råt       0,087 00398
0378 Svinemørbrad, afpudset, rå       0,086 00398
0298 Røget svinefilet       0,086 00398
0928 Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt       0,086 00398
0922 Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå       0,086 00398
1347 Kødpølse, fedtreduceret       0,086 00398
1448 Skinke, kogt, skiveskåret       0,086 00398
0919 Skinke, yderlår, helt afpudset, råt       0,086 00398
0286 Svinekød, uspec., magert, råt       0,085 00398
0923 Skinke, inderlår, helt afpudset, rå       0,084 00398
0927 Svinefilet, helt afpudset, rå       0,084 00398
0918 Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå       0,08 06004
5001 Svinekød, filet royal af svinefilet, rå       0,08 06004
5002 Svinekød, medaillon af svinefilet, rå       0,08 06004
5003 Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå       0,08 06004
5004 Svinekød, mørbrad royal, rå       0,08 06004
5005 Skinkeschnitzel, inderlår, rå       0,08 06004
5006 Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå       0,08 06004
0924 Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt       0,08 06004

 

 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16