Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

Indhold af et næringsstof i Fødevaredatabankens fødevarer


0150 Kostfibre, total (AOAC) g/100 g

 Nr.  Fødevarenavn    Indhold Kilde 

5028 Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt       0 00000
5027 Svinekød, vikingsteaks, rå       0 00000
5025 Svinekød, spareribs, rå       0 00000
5024 Svinekød, revelsben, rå       0 00000
5022 Svinekød, ribbensteg, rå       0 00000
5017 Svinekød, bovsteaks, rå       0 00000
5016 Svinekotelet, fadkotelet, rå       0 00000
5014 Svinekød, nakkekotelet, rå       0 00000
5007 Svinekød, kæbeklump, rå       0 00000
5006 Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå       0 00000
5004 Svinekød, mørbrad royal, rå       0 00000
5003 Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå       0 00000
5002 Svinekød, medaillon af svinefilet, rå       0 00000
5001 Svinekød, filet royal af svinefilet, rå       0 00000

 

 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16