Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 FVDB nr. 1478

Tomat, tørret

Tomato, dried
Lycopersicon esculentum (L.) Karsten ex Farw.Svind: 0%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :  284]

kJ    118900050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g      14,1105278 

   total-N

g       2,3100050 

 Fedt, total        [FACF:    0,800]

g       3,0105278 

   mættede fedtsyrer

g       0,5000050 

   monoumætt. fedtsyrer

g       0,6000050 

   polyumætt. fedtsyrer

g       1,3000050 

 Kulhydrat, total

g      55,8005278 

   kulhydrat, tilgængelig

g      43,500050 

   tilsat sukker

g 

   kostfibre

g      12,3005278 

 Alkohol

g       0,0005278 

 Aske

g      12,6105278 

 Vand

g      14,6105278 

 A-vitamin

RE      43,700050 

   Retinol

µg       0005278 

   ß-caroten

µg     524005278 

 D-vitamin

µg       000000 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE       0,01005278 

   alfa-tokoferol

mg       0,01005278 

 K-vitamin

µg 

 B1-vitamin, thiamin

mg       0,528105278 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       0,489105278 

 Niacin

NE      10,700050 

   niacin

mg       9,05105278 

   tryptofans bidrag

NE       1,6700050 

 B6-vitamin

mg       0,332105278 

 Pantothensyre

mg       2,09105278 

 Biotin

µg 

 Folat

µg      68105278 

 B12-vitamin

µg       0,00005278 

 C-vitamin

mg      39,2105278 

   L-ascorbinsyre

mg      39,2105278 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg    2095105278 

 Kalium, K

mg    3427105278 

 Calcium, Ca

mg     110105278 

 Magnesium, Mg

mg     194105278 

 Phosphor, P

mg     356105278 

 Jern, Fe

mg       9,09105278 

 Kobber, Cu

mg       1,42105278 

 Zink, Zn

mg       1,99105278 

 Jod, I

µg 

 Mangan, Mn

mg       1,85105278 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg       5,5005278 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

 340  150 05278 

 Leucin

 520  230 05278 

 Lysin

 520  230 05278 

 Methionin

 120   54 05278 

 Cystin

 180   81 05278 

 Phenylalanin

 360  160 05278 

 Tyrosin

 250  110 05278 

 Threonin

 360  160 05278 

 Tryptofan

 100   46 05278 

 Valin

 360  160 05278 

 Arginin

 340  150 05278 

 Histidin

 220   95 05278 

 Alanin

 410  180 05278 

 Asparaginsyre

2000  870 05278 

 Glutaminsyre

5200 2300 05278 

 Glycin

 340  150 05278 

 Prolin

 270  120 05278 

 Serin

 380  170 05278 

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

  37,6  05278 

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   0  05278 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

    0,000 05278 

 C6:0

    0,000 05278 

 C8:0

    0,000 05278 

 C10:0

    0,000 05278 

 C12:0

    0,000 05278 

 C14:0

    0,005    0,197 05278 

 C15:0

  

 C16:0

    0,382   16,1 05278 

 C17:0

  

 C18:0

    0,112    4,73 05278 

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

    0,013    0,542 05278 

 C18:1, n-9

    0,558   23,5 05278 

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

    0,000 05278 

 C22:1, n-9

    0,000 05278 

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

    1,29   54,4 05278 

 C18:3, n-3

    0,013    0,542 05278 

 C18:4, n-3

    0,000 05278 

 C20:4, n-6

    0,000 05278 

 C20:5, n-3

    0,000 05278 

 C22:5, n-3

    0,000 05278 

 C22:6, n-3

    0,000 05278 

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

    0,499   21,0 00050 

 Sum monoumættede

    0,571   24,0 00050 

 Sum polyumættede

    1,31   55,0 00050 

 Sum n-3 fedtsyrer

    0,013    0,542 00050 

 Sum n-6 fedtsyrer

    1,29   54,4 00050 

 Transfedtsyrer, total

  

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16