Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 1452 Nyere data her

Kyllingepølse, pålæg

Chicken, sausage
Svind: 0%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :  193]

kJ     80600050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g      12,81200404 

   total-N

g       2,01200050 

 Fedt, total        [FACF:    0,881]

g      15,0    9,9 - 18,11200404 

   mættede fedtsyrer

g       3,300050 

   monoumætt. fedtsyrer

g       6,200050 

   polyumætt. fedtsyrer

g       3,500050 

 Kulhydrat, total

g       2,11200404 

   kulhydrat, tilgængelig

g       1,900050 

   tilsat sukker

g 

   kostfibre

g       0,2T0292 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       3,21200404 

 Vand

g      66,9   50,4 - 68,71200404 

 A-vitamin

RE      52,000050 

   Retinol

µg      521200404 

   ß-caroten

µg 

 D-vitamin

µg       0,00000050 

   D3 cholecalciferol

µg       01200404 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE       0,711200404 

   alfa-tokoferol

mg       0,711200404 

 K-vitamin

µg 

 B1-vitamin, thiamin

mg       0,0791200404 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       0,1701200404 

 Niacin

NE       6,5700050 

   niacin

mg       4,91200404 

   tryptofans bidrag

NE       1,6700050 

 B6-vitamin

mg       0,151200404 

 Pantothensyre

mg       1,081200404 

 Biotin

µg       91200404 

 Folat

µg      231200404 

 B12-vitamin

µg       0,991200404 

 C-vitamin

mg      23,300050 

   L-ascorbinsyre

mg      23,31200404 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg     999    751 - 13251200404 

 Kalium, K

mg     2231200404 

 Calcium, Ca

mg      55,91200404 

 Magnesium, Mg

mg      18,21200404 

 Phosphor, P

mg     2291200404 

 Jern, Fe

mg       1,821200404 

 Kobber, Cu

mg       0,041200404 

 Zink, Zn

mg       1,101200404 

 Jod, I

µg 

 Mangan, Mn

mg       0,041200404 

 Chrom, Cr

µg      10,51200404 

 Selen, Se

µg       9,822290244 

 Nikkel, Ni

µg       3,81200404 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

   

 Leucin

   

 Lysin

   

 Methionin

   

 Cystin

   

 Phenylalanin

   

 Tyrosin

   

 Threonin

   

 Tryptofan

 100   49 T0274 

 Valin

   

 Arginin

   

 Histidin

   

 Alanin

   

 Asparaginsyre

   

 Glutaminsyre

   

 Glycin

   

 Prolin

   

 Serin

   

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

   

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

 104  00404 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

  

 C6:0

  

 C8:0

  

 C10:0

    0,000 00404 

 C12:0

    0,000 00404 

 C14:0

    0,086    0,651 00404 

 C15:0

  

 C16:0

    2,39   18,1 00404 

 C17:0

  

 C18:0

    0,810    6,13 00404 

 C20:0

    0,000 00404 

 C22:0

    0,000 00404 

 C24:0

    0,000 00404 

 C14:1, n-5

    0,000 00404 

 C16:1, n-7

    0,400    3,03 00404 

 C18:1, n-9

    5,70   43,1 00404 

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

    0,075    0,567 00404 

 C22:1, n-9

  

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

    3,00   22,7 00404 

 C18:3, n-3

    0,500    3,78 00404 

 C18:4, n-3

  

 C20:4, n-6

    0,000 00404 

 C20:5, n-3

  

 C22:5, n-3

  

 C22:6, n-3

    0,000 00404 

 Andre fedtsyrer

    0,260    1,97 00404 

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

    3,29   24,9 00050 

 Sum monoumættede

    6,17   46,7 00050 

 Sum polyumættede

    3,50   26,5 00050 

 Sum n-3 fedtsyrer

    0,500    3,78 00050 

 Sum n-6 fedtsyrer

    3,00   22,7 00050 

 Transfedtsyrer, total

    0,000 00050 

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16