Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 1334 Nyere data her

Snacks, ekspanderet, majsbasis

Snacks, expanded, cornbased
Svind: 0%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :  501]

kJ    209800050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g       7,42000262 

   total-N

g       1,22000050 

 Fedt, total        [FACF:    0,905]

g      25,7    0,0 - 28,83090206 

   mættede fedtsyrer

g      13,400050 

   monoumætt. fedtsyrer

g       6,900050 

   polyumætt. fedtsyrer

g       3,000050 

 Kulhydrat, total

g      62,02000262 

   kulhydrat, tilgængelig

g      58,400050 

   tilsat sukker

g 

   kostfibre

g       3,62000262 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       2,52000262 

 Vand

g       2,02000262 

 A-vitamin

RE 

   Retinol

µg 

   ß-caroten

µg 

 D-vitamin

µg 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE 

   alfa-tokoferol

mg 

 K-vitamin

µg 

 B1-vitamin, thiamin

mg       0,1082000262 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       0,0452000262 

 Niacin

NE       1,8100050 

   niacin

mg       1,812000262 

   tryptofans bidrag

NE 

 B6-vitamin

mg       0,192000262 

 Pantothensyre

mg       0,352000262 

 Biotin

µg       9,62000262 

 Folat

µg      382000262 

 B12-vitamin

µg 

 C-vitamin

mg 

   L-ascorbinsyre

mg 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg     7573090206 

 Kalium, K

mg     2092000262 

 Calcium, Ca

mg      482000262 

 Magnesium, Mg

mg      542000262 

 Phosphor, P

mg     1432000262 

 Jern, Fe

mg       1,222000262 

 Kobber, Cu

mg       0,142000262 

 Zink, Zn

mg       1,042000262 

 Jod, I

µg       02000262 

 Mangan, Mn

mg       0,392000262 

 Chrom, Cr

µg      252000262 

 Selen, Se

µg       2,22000262 

 Nikkel, Ni

µg      302000262 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

   

 Leucin

   

 Lysin

   

 Methionin

   

 Cystin

   

 Phenylalanin

   

 Tyrosin

   

 Threonin

   

 Tryptofan

   

 Valin

   

 Arginin

   

 Histidin

   

 Alanin

   

 Asparaginsyre

   

 Glutaminsyre

   

 Glycin

   

 Prolin

   

 Serin

   

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

   

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

  

 C6:0

  

 C8:0

    0,722    3,10 00262 

 C10:0

    0,534    2,30 00262 

 C12:0

    3,86   16,6 00262 

 C14:0

    1,46    6,29 00262 

 C15:0

  

 C16:0

    5,93   25,5 00262 

 C17:0

  

 C18:0

    0,860    3,70 00262 

 C20:0

    0,000 00262 

 C22:0

    0,000 00262 

 C24:0

    0,000 00262 

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

    0,000 00262 

 C18:1, n-9

    6,92   29,8 00262 

 C18:1, n-7

    0,000 00262 

 C20:1, n-11

    0,000 00262 

 C22:1, n-9

  

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

    2,97   12,8 00262 

 C18:3, n-3

    0,000 00262 

 C18:4, n-3

  

 C20:4, n-6

  

 C20:5, n-3

  

 C22:5, n-3

  

 C22:6, n-3

  

 Andre fedtsyrer

    0,000 00262 

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

   13,4   57,5 00050 

 Sum monoumættede

    6,92   29,8 00050 

 Sum polyumættede

    2,97   12,8 00050 

 Sum n-3 fedtsyrer

    0,000 00050 

 Sum n-6 fedtsyrer

    2,97   12,8 00050 

 Transfedtsyrer, total

  

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16