Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 1302 Nyere data her

Modermælk, overgangsmælk (10. dag efter fødslen)

Human milk, transitional (10th day post partum)
Homo sapiensSvind: 0%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :   67]

kJ     28000050 

 Protein, total    [NCF  :    6,38  ]

g       1,51502102 

   total-N

g       0,21500050 

 Fedt, total        [FACF:    0,945]

g       3,71502102 

   mættede fedtsyrer

g       1,51502102 

   monoumætt. fedtsyrer

g       1,51502102 

   polyumætt. fedtsyrer

g       0,51502102 

 Kulhydrat, total

g       6,91502102 

   kulhydrat, tilgængelig

g       6,900050 

   tilsat sukker

g 

   kostfibre

g       0,01502102 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       0,500005 

 Vand

g      87,41502102 

 A-vitamin

RE      88,100050 

   Retinol

µg      851502102 

   ß-caroten

µg      371502102 

 D-vitamin

µg 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE       0,481502102 

   alfa-tokoferol

mg 

 K-vitamin

µg 

 B1-vitamin, thiamin

mg       0,011502102 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       0,031502102 

 Niacin

NE       0,60000050 

   niacin

mg       0,11502102 

   tryptofans bidrag

NE       0,50000050 

 B6-vitamin

mg       01502102 

 Pantothensyre

mg       0,201502102 

 Biotin

µg       01502102 

 Folat

µg       31502102 

 B12-vitamin

µg       01502102 

 C-vitamin

mg       61502102 

   L-ascorbinsyre

mg 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg      301502102 

 Kalium, K

mg      571502102 

 Calcium, Ca

mg      251502102 

 Magnesium, Mg

mg       31502102 

 Phosphor, P

mg      161502102 

 Jern, Fe

mg       0,071502102 

 Kobber, Cu

mg       0,041502102 

 Zink, Zn

mg       0,31502102 

 Jod, I

µg 

 Mangan, Mn

mg       01502102 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg       21502102 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

   

 Leucin

   

 Lysin

   

 Methionin

   

 Cystin

   

 Phenylalanin

   

 Tyrosin

   

 Threonin

   

 Tryptofan

   

 Valin

   

 Arginin

   

 Histidin

   

 Alanin

   

 Asparaginsyre

   

 Glutaminsyre

   

 Glycin

   

 Prolin

   

 Serin

   

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

   6,9  02102 

 Stivelse

   0  02102 

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

  24  02102 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

  

 C6:0

  

 C8:0

  

 C10:0

  

 C12:0

  

 C14:0

  

 C15:0

  

 C16:0

  

 C17:0

  

 C18:0

  

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

  

 C18:1, n-9

  

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

  

 C22:1, n-9

  

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

  

 C18:3, n-3

  

 C18:4, n-3

  

 C20:4, n-6

  

 C20:5, n-3

  

 C22:5, n-3

  

 C22:6, n-3

  

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

  

 Sum monoumættede

  

 Sum polyumættede

  

 Sum n-3 fedtsyrer

  

 Sum n-6 fedtsyrer

  

 Transfedtsyrer, total

  

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16