Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 1298 Nyere data her

Tørkage, linse

Pastry, 'linse'
Svind: 0%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :  439]

kJ    183600050 

 Protein, total    [NCF  :    5,7  ]

g       6,1    4,8 - 7,56T0525 

   total-N

g       1,1    0,8 - 1,3600050 

 Fedt, total        [FACF:    0,93]

g      24,5   20,4 - 29,5405158 

   mættede fedtsyrer

g       9,000050 

   monoumætt. fedtsyrer

g      10,700050 

   polyumætt. fedtsyrer

g       3,000050 

 Kulhydrat, total

g      49,1   44,1 - 50,76T0525 

   kulhydrat, tilgængelig

g      48,100050 

   tilsat sukker

g      20,000005 

   kostfibre

g       1,0T0986 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       1,1T0525 

 Vand

g      18,1   16,1 - 20,06T0525 

 A-vitamin

RE 

   Retinol

µg 

   ß-caroten

µg 

 D-vitamin

µg 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE 

   alfa-tokoferol

mg 

 K-vitamin

µg 

 B1-vitamin, thiamin

mg 

 B2-vitamin, riboflavin

mg 

 Niacin

NE 

   niacin

mg 

   tryptofans bidrag

NE 

 B6-vitamin

mg 

 Pantothensyre

mg 

 Biotin

µg 

 Folat

µg 

 B12-vitamin

µg 

 C-vitamin

mg 

   L-ascorbinsyre

mg 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg 

 Kalium, K

mg 

 Calcium, Ca

mg 

 Magnesium, Mg

mg 

 Phosphor, P

mg 

 Jern, Fe

mg 

 Kobber, Cu

mg 

 Zink, Zn

mg 

 Jod, I

µg 

 Mangan, Mn

mg 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

   

 Leucin

   

 Lysin

   

 Methionin

   

 Cystin

   

 Phenylalanin

   

 Tyrosin

   

 Threonin

   

 Tryptofan

   

 Valin

   

 Arginin

   

 Histidin

   

 Alanin

   

 Asparaginsyre

   

 Glutaminsyre

   

 Glycin

   

 Prolin

   

 Serin

   

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

   

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

    0,000 05158 

 C6:0

    0,000 05158 

 C8:0

    0,098    0,430 05158 

 C10:0

    0,098    0,430 05158 

 C12:0

    0,786    3,45 05158 

 C14:0

    0,687    3,02 05158 

 C15:0

  

 C16:0

    5,70   25,0 05158 

 C17:0

  

 C18:0

    1,67    7,33 05158 

 C20:0

    0,000 05158 

 C22:0

    0,000 05158 

 C24:0

    0,000 05158 

 C14:1, n-5

    0,000 05158 

 C16:1, n-7

    0,000 05158 

 C18:1, n-9

   10,7   47,0 05158 

 C18:1, n-7

    0,000 05158 

 C20:1, n-11

    0,000 05158 

 C22:1, n-9

    0,000 05158 

 C22:1, n-11

    0,000 05158 

 C24:1, n-9

    0,000 05158 

 C18:2, n-6

    2,46   10,8 05158 

 C18:3, n-3

    0,589    2,59 05158 

 C18:4, n-3

    0,000 05158 

 C20:4, n-6

  

 C20:5, n-3

    0,000 05158 

 C22:5, n-3

    0,000 05158 

 C22:6, n-3

    0,000 05158 

 Andre fedtsyrer

    0,000 05158 

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

    9,04   39,7 00050 

 Sum monoumættede

   10,7   47,0 00050 

 Sum polyumættede

    3,04   13,4 00050 

 Sum n-3 fedtsyrer

    0,589    2,59 00050 

 Sum n-6 fedtsyrer

    2,46   10,8 00050 

 Transfedtsyrer, total

  

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16