Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 1279 Nyere data her

Dressing, mayonnaise

Salad dressing, mayonnaise
Svind: 0%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :  344]

kJ    143900050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g       1,2    0,7 - 1,71105149 

   total-N

g       0,2    0,1 - 0,31100050 

 Fedt, total        [FACF:    0,956]

g      32,5   25,5 - 45,51105149 

   mættede fedtsyrer

g       3,400409 

   monoumætt. fedtsyrer

g      10,300409 

   polyumætt. fedtsyrer

g      12,600409 

 Kulhydrat, total

g      12,7    5,7 - 21,21105149 

   kulhydrat, tilgængelig

g      12,700050 

   tilsat sukker

g 

   kostfibre

g       000000 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       2,0    1,1 - 2,91105149 

 Vand

g      51,7   42,7 - 59,71105149 

 A-vitamin

RE       3,5000050 

   Retinol

µg       3,5   1,00 - 9,00605149 

   ß-caroten

µg 

 D-vitamin

µg       0T0301 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE       2,62  0,520 - 8,83605149 

   alfa-tokoferol

mg       2,62  0,520 - 8,83605149 

 K-vitamin

µg 

 B1-vitamin, thiamin

mg       0,019  0,015 - 0,0232T0301 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       0,053  0,036 - 0,0702T0301 

 Niacin

NE       0,438T0301 

   niacin

mg 

   tryptofans bidrag

NE 

 B6-vitamin

mg       0,0001T0301 

 Pantothensyre

mg 

 Biotin

µg 

 Folat

µg       01T0301 

 B12-vitamin

µg       0,140T0301 

 C-vitamin

mg       0,000T0301 

   L-ascorbinsyre

mg 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg     668    370 - 8701105149 

 Kalium, K

mg      91   21,6 - 1731105149 

 Calcium, Ca

mg      20,3   8,70 - 38,01105149 

 Magnesium, Mg

mg       7,3   3,80 - 12,41105149 

 Phosphor, P

mg      19   9,00 - 29,05T0301 

 Jern, Fe

mg       0,32  0,120 - 0,4801105149 

 Kobber, Cu

mg 

 Zink, Zn

mg       0,21  0,130 - 0,3101105149 

 Jod, I

µg       0T0301 

 Mangan, Mn

mg 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg       0,19T0301 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

   

 Leucin

   

 Lysin

   

 Methionin

   

 Cystin

   

 Phenylalanin

   

 Tyrosin

   

 Threonin

   

 Tryptofan

   

 Valin

   

 Arginin

   

 Histidin

   

 Alanin

   

 Asparaginsyre

   

 Glutaminsyre

   

 Glycin

   

 Prolin

   

 Serin

   

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   1,9    1,80 05149 

 Glucose

   2,1    2,00 05149 

 Lactose

   0,0  05149 

 Maltose

   0,0  05149 

 Saccharose

   8,3    7,80 05149 

 Sukkerarter, ialt

  12,4   11,7 05149 

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   0  T0301 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

  

 C6:0

  

 C8:0

  

 C10:0

  

 C12:0

  

 C14:0

  

 C15:0

  

 C16:0

  

 C17:0

  

 C18:0

  

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

  

 C18:1, n-9

  

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

  

 C22:1, n-9

  

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

  

 C18:3, n-3

  

 C18:4, n-3

  

 C20:4, n-6

  

 C20:5, n-3

  

 C22:5, n-3

  

 C22:6, n-3

  

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

  

 Sum monoumættede

  

 Sum polyumættede

  

 Sum n-3 fedtsyrer

  

 Sum n-6 fedtsyrer

  

 Transfedtsyrer, total

    0 00000 

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16