Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 1278 Nyere data her

Dressing, creme fraiche, kalorielet

Salad dressing, soured fresh cream, low calorie
Svind: 0%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :  211]

kJ     88300050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g       1,3    1,0 - 1,5405149 

   total-N

g       0,2    0,2 - 0,2400050 

 Fedt, total        [FACF:    0,956]

g      18,9   11,8 - 22,8405149 

   mættede fedtsyrer

g       4,000409 

   monoumætt. fedtsyrer

g       4,800409 

   polyumætt. fedtsyrer

g       7,400409 

 Kulhydrat, total

g       9,5    6,1 - 11,6405149 

   kulhydrat, tilgængelig

g       9,500050 

   tilsat sukker

g 

   kostfibre

g       0,005205 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       1,8    1,3 - 2,1405149 

 Vand

g      68,7   65,5 - 76,1405149 

 A-vitamin

RE      18,100050 

   Retinol

µg      18,1   11,3 - 26,6305149 

   ß-caroten

µg 

 D-vitamin

µg 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE       1,78  0,470 - 2,96305149 

   alfa-tokoferol

mg       1,78  0,470 - 2,96305149 

 K-vitamin

µg 

 B1-vitamin, thiamin

mg 

 B2-vitamin, riboflavin

mg 

 Niacin

NE 

   niacin

mg 

   tryptofans bidrag

NE 

 B6-vitamin

mg 

 Pantothensyre

mg 

 Biotin

µg 

 Folat

µg 

 B12-vitamin

µg 

 C-vitamin

mg 

   L-ascorbinsyre

mg 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg     603    340 - 710405149 

 Kalium, K

mg      83   51,0 - 149405149 

 Calcium, Ca

mg      42   30,0 - 52,0405149 

 Magnesium, Mg

mg       5,2   3,80 - 6,60405149 

 Phosphor, P

mg 

 Jern, Fe

mg       0,21  0,100 - 0,410405149 

 Kobber, Cu

mg 

 Zink, Zn

mg       0,22  0,170 - 0,240405149 

 Jod, I

µg 

 Mangan, Mn

mg 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

   

 Leucin

   

 Lysin

   

 Methionin

   

 Cystin

   

 Phenylalanin

   

 Tyrosin

   

 Threonin

   

 Tryptofan

   

 Valin

   

 Arginin

   

 Histidin

   

 Alanin

   

 Asparaginsyre

   

 Glutaminsyre

   

 Glycin

   

 Prolin

   

 Serin

   

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   0,4    0,500 05149 

 Glucose

   0,5    0,700 05149 

 Lactose

   0,9    1,00 05149 

 Maltose

   0,0  05149 

 Saccharose

   4,7    4,30 05149 

 Sukkerarter, ialt

   6,5    5,60 05149 

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

  

 C6:0

  

 C8:0

  

 C10:0

  

 C12:0

  

 C14:0

  

 C15:0

  

 C16:0

  

 C17:0

  

 C18:0

  

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

  

 C18:1, n-9

  

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

  

 C22:1, n-9

  

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

  

 C18:3, n-3

  

 C18:4, n-3

  

 C20:4, n-6

  

 C20:5, n-3

  

 C22:5, n-3

  

 C22:6, n-3

  

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

  

 Sum monoumættede

  

 Sum polyumættede

  

 Sum n-3 fedtsyrer

  

 Sum n-6 fedtsyrer

  

 Transfedtsyrer, total

  

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16