Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 1179 men nyere findes ikke.

Karameller, uspec.

Toffees, unspecified
Svind: 0%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :  423]

kJ    177000050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g       2,0    1,0 - 3,41405163 

   total-N

g       0,3    0,2 - 0,51400050 

 Fedt, total        [FACF:    0,800]

g      10,6    3,7 - 20,01405163 

   mættede fedtsyrer

g 

   monoumætt. fedtsyrer

g 

   polyumætt. fedtsyrer

g 

 Kulhydrat, total

g      79,6   70,0 - 87,21405163 

   kulhydrat, tilgængelig

g      78,600050 

   tilsat sukker

g 

   kostfibre

g       1,000005 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       0,7    0,1 - 1,41405163 

 Vand

g       7,1    5,1 - 9,11405163 

 A-vitamin

RE 

   Retinol

µg 

   ß-caroten

µg 

 D-vitamin

µg 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE 

   alfa-tokoferol

mg 

 K-vitamin

µg 

 B1-vitamin, thiamin

mg 

 B2-vitamin, riboflavin

mg 

 Niacin

NE 

   niacin

mg 

   tryptofans bidrag

NE 

 B6-vitamin

mg 

 Pantothensyre

mg 

 Biotin

µg 

 Folat

µg 

 B12-vitamin

µg 

 C-vitamin

mg 

   L-ascorbinsyre

mg 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg     110   39,0 - 1891205163 

 Kalium, K

mg     103   8,00 - 2721205163 

 Calcium, Ca

mg      251205163 

 Magnesium, Mg

mg      151205163 

 Phosphor, P

mg 

 Jern, Fe

mg       0,551205163 

 Kobber, Cu

mg       0,17  0,060 - 0,4001205163 

 Zink, Zn

mg       0,231205163 

 Jod, I

µg 

 Mangan, Mn

mg       0,101205163 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg 

 Nikkel, Ni

µg      20   3,00 - 40,05T0441 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

   

 Leucin

   

 Lysin

   

 Methionin

   

 Cystin

   

 Phenylalanin

   

 Tyrosin

   

 Threonin

   

 Tryptofan

   

 Valin

   

 Arginin

   

 Histidin

   

 Alanin

   

 Asparaginsyre

   

 Glutaminsyre

   

 Glycin

   

 Prolin

   

 Serin

   

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   1,0    0,600 05163 

 Glucose

   6,3    6,50 05163 

 Lactose

   2,1    2,60 05163 

 Maltose

   6,5    5,70 05163 

 Saccharose

  36,1   35,3 05163 

 Sukkerarter, ialt

  54   54,0 05163 

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

  

 C6:0

  

 C8:0

  

 C10:0

  

 C12:0

  

 C14:0

  

 C15:0

  

 C16:0

  

 C17:0

  

 C18:0

  

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

  

 C18:1, n-9

  

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

  

 C22:1, n-9

  

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

  

 C18:3, n-3

  

 C18:4, n-3

  

 C20:4, n-6

  

 C20:5, n-3

  

 C22:5, n-3

  

 C22:6, n-3

  

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

  

 Sum monoumættede

  

 Sum polyumættede

  

 Sum n-3 fedtsyrer

  

 Sum n-6 fedtsyrer

  

 Transfedtsyrer, total

  

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16