Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 1161 Nyere data her

Æblegele

Apple jelly
Malus domestica Borkh.Svind: 0%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :  246]

kJ    103000050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g       0,500050 

   total-N

g       0,100050 

 Fedt, total        [FACF:    0,800]

g       0,500050 

   mættede fedtsyrer

g       0,100050 

   monoumætt. fedtsyrer

g       0,000050 

   polyumætt. fedtsyrer

g       0,300050 

 Kulhydrat, total

g      59,000502 

   kulhydrat, tilgængelig

g      5900050 

   tilsat sukker

g      56,000502 

   kostfibre

g       000000 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       0,200005 

 Vand

g      39,800005 

 A-vitamin

RE 

   Retinol

µg 

   ß-caroten

µg 

 D-vitamin

µg 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE 

   alfa-tokoferol

mg 

 K-vitamin

µg 

 B1-vitamin, thiamin

mg 

 B2-vitamin, riboflavin

mg 

 Niacin

NE       0,08300050 

   niacin

mg 

   tryptofans bidrag

NE       0,08300050 

 B6-vitamin

mg 

 Pantothensyre

mg 

 Biotin

µg 

 Folat

µg 

 B12-vitamin

µg 

 C-vitamin

mg 

   L-ascorbinsyre

mg 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg 

 Kalium, K

mg 

 Calcium, Ca

mg 

 Magnesium, Mg

mg 

 Phosphor, P

mg 

 Jern, Fe

mg 

 Kobber, Cu

mg 

 Zink, Zn

mg 

 Jod, I

µg 

 Mangan, Mn

mg 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

  16  200 T0336 

 Leucin

  26  320 T0336 

 Lysin

  24  300 T0336 

 Methionin

   5   60 T0336 

 Cystin

   2   20 T0336 

 Phenylalanin

  13  160 T0336 

 Tyrosin

   8  100 T0336 

 Threonin

  14  180 T0336 

 Tryptofan

   5   60 T0336 

 Valin

  19  240 T0336 

 Arginin

  11  140 T0336 

 Histidin

   8  100 T0336 

 Alanin

  21  260 T0336 

 Asparaginsyre

 150 1820 T0336 

 Glutaminsyre

  42  520 T0336 

 Glycin

  14  180 T0336 

 Prolin

 150 1920 T0336 

 Serin

  21  260 T0336 

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

  59  00502 

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

  

 C6:0

  

 C8:0

  

 C10:0

  

 C12:0

  

 C14:0

  

 C15:0

  

 C16:0

    0,083   20,7 T0336 

 C17:0

  

 C18:0

    0,015    3,69 T0336 

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

  

 C18:1, n-9

    0,015    3,69 T0336 

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

  

 C22:1, n-9

  

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

    0,227   56,8 T0336 

 C18:3, n-3

    0,061   15,1 T0336 

 C18:4, n-3

  

 C20:4, n-6

    0,000 T0336 

 C20:5, n-3

  

 C22:5, n-3

  

 C22:6, n-3

  

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

    0,097   24,4 00050 

 Sum monoumættede

    0,015    3,69 00050 

 Sum polyumættede

    0,288   72,0 00050 

 Sum n-3 fedtsyrer

    0,060   14,9 00050 

 Sum n-6 fedtsyrer

    0,227   56,7 00050 

 Transfedtsyrer, total

  

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16