Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 1159 Nyere data her

Hyldebærsaft, sur, koncentreret

Elderberry, juice, concentrated, sugar not added
Sambucus nigra L.Svind: 0%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :   31]

kJ     12900050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g       0,500050 

   total-N

g       0,100050 

 Fedt, total        [FACF:    0,800]

g       0,500050 

   mættede fedtsyrer

g       0,000050 

   monoumætt. fedtsyrer

g       0,000050 

   polyumætt. fedtsyrer

g       0,300050 

 Kulhydrat, total

g       6,000502 

   kulhydrat, tilgængelig

g       600050 

   tilsat sukker

g       0,000502 

   kostfibre

g       000000 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       0,200005 

 Vand

g      92,800005 

 A-vitamin

RE       0,00000050 

   Retinol

µg       000000 

   ß-caroten

µg 

 D-vitamin

µg       000000 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE       0100128 

   alfa-tokoferol

mg       0100128 

 K-vitamin

µg 

 B1-vitamin, thiamin

mg 

 B2-vitamin, riboflavin

mg 

 Niacin

NE       0,16700050 

   niacin

mg 

   tryptofans bidrag

NE       0,16700050 

 B6-vitamin

mg 

 Pantothensyre

mg 

 Biotin

µg 

 Folat

µg 

 B12-vitamin

µg       000000 

 C-vitamin

mg       8   4,00 - 11,0800111 

   L-ascorbinsyre

mg 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg 

 Kalium, K

mg 

 Calcium, Ca

mg 

 Magnesium, Mg

mg 

 Phosphor, P

mg 

 Jern, Fe

mg 

 Kobber, Cu

mg 

 Zink, Zn

mg 

 Jod, I

µg 

 Mangan, Mn

mg 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

  20  250 T0096 

 Leucin

  46  570 T0096 

 Lysin

  20  250 T0096 

 Methionin

  10  130 T0096 

 Cystin

  11  140 T0096 

 Phenylalanin

  30  380 T0096 

 Tyrosin

  38  480 T0096 

 Threonin

  20  250 T0096 

 Tryptofan

  10  120 T0096 

 Valin

  25  310 T0096 

 Arginin

  35  440 T0096 

 Histidin

  11  140 T0096 

 Alanin

  22  280 T0096 

 Asparaginsyre

  44  550 T0096 

 Glutaminsyre

  73  910 T0096 

 Glycin

  27  340 T0096 

 Prolin

  19  240 T0096 

 Serin

  24  300 T0096 

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

   4,5  00502 

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   0  00000 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

  

 C6:0

  

 C8:0

  

 C10:0

  

 C12:0

  

 C14:0

  

 C15:0

  

 C16:0

    0,030    7,43 T0096 

 C17:0

  

 C18:0

    0,008    2,00 T0096 

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

  

 C18:1, n-9

    0,033    8,29 T0096 

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

  

 C22:1, n-9

  

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

    0,179   44,9 T0096 

 C18:3, n-3

    0,150   37,4 T0096 

 C18:4, n-3

  

 C20:4, n-6

    0,000 T0096 

 C20:5, n-3

  

 C22:5, n-3

  

 C22:6, n-3

  

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

    0,038    9,43 00050 

 Sum monoumættede

    0,033    8,29 00050 

 Sum polyumættede

    0,329   82,3 00050 

 Sum n-3 fedtsyrer

    0,150   37,4 00050 

 Sum n-6 fedtsyrer

    0,179   44,9 00050 

 Transfedtsyrer, total

  

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16