Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 1154 Nyere data her

Ribssaft, sød, koncentreret

Currant, red, juice, concentrated, sugar added
Svind: 0%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :  173]

kJ     72400050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g       0,500050 

   total-N

g       0,100050 

 Fedt, total        [FACF:    0,700]

g       0,500050 

   mættede fedtsyrer

g       0,100050 

   monoumætt. fedtsyrer

g       0,100050 

   polyumætt. fedtsyrer

g       0,200050 

 Kulhydrat, total

g      41,000502 

   kulhydrat, tilgængelig

g      4100050 

   tilsat sukker

g      40,000502 

   kostfibre

g       000000 

 Alkohol

g       0,000050 

 Aske

g       0,200005 

 Vand

g      57,800005 

 A-vitamin

RE 

   Retinol

µg 

   ß-caroten

µg 

 D-vitamin

µg 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE       0100128 

   alfa-tokoferol

mg       0100128 

 K-vitamin

µg 

 B1-vitamin, thiamin

mg 

 B2-vitamin, riboflavin

mg 

 Niacin

NE       0,30000050 

   niacin

mg       0,2  0,120 - 0,220500112 

   tryptofans bidrag

NE       0,10000050 

 B6-vitamin

mg 

 Pantothensyre

mg 

 Biotin

µg 

 Folat

µg 

 B12-vitamin

µg 

 C-vitamin

mg 

   L-ascorbinsyre

mg 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg 

 Kalium, K

mg 

 Calcium, Ca

mg      14,9   10,0 - 25,9600109 

 Magnesium, Mg

mg 

 Phosphor, P

mg      15,7   9,90 - 25,2600109 

 Jern, Fe

mg 

 Kobber, Cu

mg 

 Zink, Zn

mg 

 Jod, I

µg 

 Mangan, Mn

mg 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

   

 Leucin

   

 Lysin

   

 Methionin

   

 Cystin

   

 Phenylalanin

   

 Tyrosin

   

 Threonin

   

 Tryptofan

   6   73 T0220 

 Valin

   

 Arginin

   

 Histidin

   

 Alanin

   

 Asparaginsyre

   

 Glutaminsyre

   

 Glycin

   

 Prolin

   

 Serin

   

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

   

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

  

 C6:0

  

 C8:0

  

 C10:0

  

 C12:0

  

 C14:0

  

 C15:0

  

 C16:0

    0,080   22,7 T0220 

 C17:0

  

 C18:0

    0,018    5,15 T0220 

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

    0,007    1,91 T0220 

 C18:1, n-9

    0,064   18,2 T0220 

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

  

 C22:1, n-9

  

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

    0,102   29,3 T0220 

 C18:3, n-3

    0,080   22,7 T0220 

 C18:4, n-3

  

 C20:4, n-6

    0,000 T0220 

 C20:5, n-3

  

 C22:5, n-3

  

 C22:6, n-3

  

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

    0,098   27,9 00050 

 Sum monoumættede

    0,071   20,1 00050 

 Sum polyumættede

    0,182   52,0 00050 

 Sum n-3 fedtsyrer

    0,080   22,7 00050 

 Sum n-6 fedtsyrer

    0,102   29,2 00050 

 Transfedtsyrer, total

  

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16