Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 1143 Nyere data her

Kirsebær, syltede

Cherry, canned in sugar
Prunus avium (L.) L.Svind: 0%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :  146]

kJ     61000050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g       1,000501 

   total-N

g       0,200050 

 Fedt, total        [FACF:    0,800]

g       0,100050 

   mættede fedtsyrer

g       0,000050 

   monoumætt. fedtsyrer

g       0,000050 

   polyumætt. fedtsyrer

g       0,000050 

 Kulhydrat, total

g      35,000501 

   kulhydrat, tilgængelig

g      34,400050 

   tilsat sukker

g      31,000050 

   kostfibre

g       0,600050 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       0,200005 

 Vand

g      63,700005 

 A-vitamin

RE       4,17T1151 

   Retinol

µg 

   ß-caroten

µg 

 D-vitamin

µg       000000 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE       0,041T1151 

   alfa-tokoferol

mg 

 K-vitamin

µg 

 B1-vitamin, thiamin

mg 

 B2-vitamin, riboflavin

mg 

 Niacin

NE       0,08300050 

   niacin

mg 

   tryptofans bidrag

NE       0,08300050 

 B6-vitamin

mg 

 Pantothensyre

mg 

 Biotin

µg 

 Folat

µg 

 B12-vitamin

µg 

 C-vitamin

mg 

   L-ascorbinsyre

mg 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg 

 Kalium, K

mg 

 Calcium, Ca

mg      12,0   8,89 - 16,2600109 

 Magnesium, Mg

mg 

 Phosphor, P

mg      19,4   13,3 - 28,6600109 

 Jern, Fe

mg 

 Kobber, Cu

mg 

 Zink, Zn

mg 

 Jod, I

µg       0,7  0,600 - 0,800300149 

 Mangan, Mn

mg 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg       0,3T0384 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

  18  110 T0121 

 Leucin

  26  160 T0121 

 Lysin

  34  210 T0121 

 Methionin

   4   24 T0121 

 Cystin

   3   20 T0121 

 Phenylalanin

  18  110 T0121 

 Tyrosin

  11   68 T0121 

 Threonin

  19  120 T0121 

 Tryptofan

   5   34 T0121 

 Valin

  24  150 T0121 

 Arginin

  15   93 T0121 

 Histidin

  12   73 T0121 

 Alanin

  27  170 T0121 

 Asparaginsyre

 530 3340 T0121 

 Glutaminsyre

  34  210 T0121 

 Glycin

  21  130 T0121 

 Prolin

  29  180 T0121 

 Serin

  29  180 T0121 

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

   

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   0  00000 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

  

 C6:0

  

 C8:0

  

 C10:0

  

 C12:0

  

 C14:0

    0,001    1,24 05278 

 C15:0

  

 C16:0

    0,016   19,8 05278 

 C17:0

  

 C18:0

    0,005    6,17 05278 

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

    0,002    2,47 T0121 

 C18:1, n-9

    0,027   33,3 05278 

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

  

 C22:1, n-9

  

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

    0,015   18,5 05278 

 C18:3, n-3

    0,015   18,5 05278 

 C18:4, n-3

  

 C20:4, n-6

  

 C20:5, n-3

  

 C22:5, n-3

  

 C22:6, n-3

  

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

    0,022   27,2 00050 

 Sum monoumættede

    0,029   35,8 00050 

 Sum polyumættede

    0,030   37,0 00050 

 Sum n-3 fedtsyrer

    0,015   18,7 00050 

 Sum n-6 fedtsyrer

    0,015   18,7 00050 

 Transfedtsyrer, total

    0 00000 

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16