Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 1131 Nyere data her

Rundstykke, spansk

Bread, white, roll
Svind: 0%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :  283]

kJ    118500050 

 Protein, total    [NCF  :    5,70  ]

g       9,4    8,8 - 9,91090115 

   total-N

g       1,7    1,5 - 1,71000050 

 Fedt, total        [FACF:    0,670]

g       2,5    1,8 - 4,61090115 

   mættede fedtsyrer

g       0,000050 

   monoumætt. fedtsyrer

g       0,000050 

   polyumætt. fedtsyrer

g       0,600050 

 Kulhydrat, total

g      56,6   52,1 - 60,1600160 

   kulhydrat, tilgængelig

g      53,300050 

   tilsat sukker

g       0,0T0528 

   kostfibre

g       3,3    2,4 - 4,01090115 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       2,0    0,8 - 2,61090115 

 Vand

g      28,5   25,2 - 31,61090115 

 A-vitamin

RE       0,00000050 

   Retinol

µg       000000 

   ß-caroten

µg       000000 

 D-vitamin

µg       000000 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE       0,5  0,160 - 0,7604T0537 

   alfa-tokoferol

mg       0,5  0,160 - 0,7604T0537 

 K-vitamin

µg       0T0537 

 B1-vitamin, thiamin

mg       0,177  0,123 - 0,3801090115 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       0,103  0,060 - 0,3401090115 

 Niacin

NE       1,9500050 

   niacin

mg       1,2   1,01 - 1,282T0537 

   tryptofans bidrag

NE       1,9500050 

 B6-vitamin

mg       0,068  0,061 - 0,076405174 

 Pantothensyre

mg       0,5T0087 

 Biotin

µg       1,9   1,20 - 3,004T0087 

 Folat

µg      70   54,0 - 81,0405174 

 B12-vitamin

µg       000000 

 C-vitamin

mg       000000 

   L-ascorbinsyre

mg 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg     529   95,0 - 8601090115 

 Kalium, K

mg     146    108 - 1881090115 

 Calcium, Ca

mg      72,8   24,0 - 1891090115 

 Magnesium, Mg

mg      24,3   14,0 - 36,91090115 

 Phosphor, P

mg     137    130 - 142405174 

 Jern, Fe

mg       1,50   1,00 - 3,551090115 

 Kobber, Cu

mg       0,12  0,015 - 0,22043T0537 

 Zink, Zn

mg       0,720  0,400 - 0,9001090115 

 Jod, I

µg       2,5  0,700 - 4,205T0537 

 Mangan, Mn

mg       0,60  0,520 - 0,6705T0358 

 Chrom, Cr

µg       6,2   1,20 - 14,130T0358 

 Selen, Se

µg       3,130T0358 

 Nikkel, Ni

µg      23,6   1,90 - 90,230T0358 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

   

 Leucin

   

 Lysin

   

 Methionin

   

 Cystin

   

 Phenylalanin

   

 Tyrosin

   

 Threonin

   

 Tryptofan

   

 Valin

   

 Arginin

   

 Histidin

   

 Alanin

   

 Asparaginsyre

   

 Glutaminsyre

   

 Glycin

   

 Prolin

   

 Serin

   

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   0,2  T0358 

 Glucose

   0,1  T0358 

 Lactose

   0  T0537 

 Maltose

   0  T0537 

 Saccharose

   0,05  T0358 

 Sukkerarter, ialt

   0,350  00050 

 Stivelse

  47,6  T0537 

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   0  00000 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

  

 C6:0

  

 C8:0

  

 C10:0

  

 C12:0

  

 C14:0

  

 C15:0

  

 C16:0

  

 C17:0

  

 C18:0

  

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

  

 C18:1, n-9

  

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

  

 C22:1, n-9

  

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

    1,08   35,7 T0358 

 C18:3, n-3

    0,108    3,57 T0358 

 C18:4, n-3

  

 C20:4, n-6

    0,000 T0358 

 C20:5, n-3

  

 C22:5, n-3

  

 C22:6, n-3

  

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

    0,000 00050 

 Sum monoumættede

    0,000 00050 

 Sum polyumættede

    0,648   39,3 00050 

 Sum n-3 fedtsyrer

    0,108    3,57 00050 

 Sum n-6 fedtsyrer

    1,08   35,7 00050 

 Transfedtsyrer, total

  

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16