Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 1119 Nyere data her

Solbærmarmelade

Marmalade, black currant
Svind: 0%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :  205]

kJ     85800050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g       0,500050 

   total-N

g       0,100050 

 Fedt, total        [FACF:    0,800]

g       0,400050 

   mættede fedtsyrer

g       0,100050 

   monoumætt. fedtsyrer

g       0,000050 

   polyumætt. fedtsyrer

g       0,200050 

 Kulhydrat, total

g      49,600502 

   kulhydrat, tilgængelig

g      48,600050 

   tilsat sukker

g      45,000502 

   kostfibre

g       1,000005 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       2,500806 

 Vand

g      47,000806 

 A-vitamin

RE       4,1700050 

   Retinol

µg       0T0384 

   ß-caroten

µg      50T0384 

 D-vitamin

µg       0T0384 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE       0,25  0,120 - 0,400200128 

   alfa-tokoferol

mg       0,25  0,120 - 0,400200128 

 K-vitamin

µg       000000 

 B1-vitamin, thiamin

mg       07T0384 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       0,035  0,020 - 0,0503T0384 

 Niacin

NE       0,21700050 

   niacin

mg       0,15  0,120 - 0,160300112 

   tryptofans bidrag

NE       0,06700050 

 B6-vitamin

mg       0,025  0,017 - 0,029200119 

 Pantothensyre

mg       0  <0,010T0384 

 Biotin

µg       0   <1,00T0384 

 Folat

µg       5T0384 

 B12-vitamin

µg       000000 

 C-vitamin

mg      70   14,0 - 81,01200111 

   L-ascorbinsyre

mg 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg      18T0384 

 Kalium, K

mg      44T0384 

 Calcium, Ca

mg      20   16,0 - 24,0200124 

 Magnesium, Mg

mg       4T0384 

 Phosphor, P

mg      13T0384 

 Jern, Fe

mg       0,5  0,150 - 1,3021T0384 

 Kobber, Cu

mg       0,12T0384 

 Zink, Zn

mg       0,027T0384 

 Jod, I

µg       1,4  0,120 - 2,005T0384 

 Mangan, Mn

mg       0,021T0384 

 Chrom, Cr

µg       3,0T0384 

 Selen, Se

µg       0,3T0384 

 Nikkel, Ni

µg      10T0384 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

   

 Leucin

   

 Lysin

   

 Methionin

   

 Cystin

   

 Phenylalanin

   

 Tyrosin

   

 Threonin

   

 Tryptofan

   4   55 T0272 

 Valin

   

 Arginin

   

 Histidin

   

 Alanin

   

 Asparaginsyre

   

 Glutaminsyre

   

 Glycin

   

 Prolin

   

 Serin

   

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

  48  00502 

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   0  00000 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

  

 C6:0

  

 C8:0

  

 C10:0

  

 C12:0

  

 C14:0

  

 C15:0

  

 C16:0

    0,068   21,1 T0272 

 C17:0

  

 C18:0

    0,006    1,98 T0272 

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

  

 C18:1, n-9

    0,025    7,93 T0272 

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

  

 C22:1, n-9

  

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

    0,147   45,9 T0272 

 C18:3, n-3

    0,074   23,0 T0272 

 C18:4, n-3

  

 C20:4, n-6

    0,000 T0272 

 C20:5, n-3

  

 C22:5, n-3

  

 C22:6, n-3

  

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

    0,074   23,1 00050 

 Sum monoumættede

    0,025    7,93 00050 

 Sum polyumættede

    0,221   69,0 00050 

 Sum n-3 fedtsyrer

    0,074   23,0 00050 

 Sum n-6 fedtsyrer

    0,147   46,0 00050 

 Transfedtsyrer, total

  

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16