Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 1117 Nyere data her

Appelsinmarmelade

Marmalade, orange
Svind: 0%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :  205]

kJ     85800050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g       0,500050 

   total-N

g       0,100050 

 Fedt, total        [FACF:    0,800]

g       0,300050 

   mættede fedtsyrer

g 

   monoumætt. fedtsyrer

g 

   polyumætt. fedtsyrer

g 

 Kulhydrat, total

g      49,700502 

   kulhydrat, tilgængelig

g      4900050 

   tilsat sukker

g      44,000502 

   kostfibre

g       0,7T1115 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       2,500806 

 Vand

g      47,000806 

 A-vitamin

RE       4,1700050 

   Retinol

µg       000802 

   ß-caroten

µg      50T0384 

 D-vitamin

µg       0T0384 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE       0,3100128 

   alfa-tokoferol

mg       0,3100128 

 K-vitamin

µg 

 B1-vitamin, thiamin

mg       07T0384 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       0,03100116 

 Niacin

NE       0,15000050 

   niacin

mg       0,1  0,050 - 0,1901400112 

   tryptofans bidrag

NE       0,05000050 

 B6-vitamin

mg       0,02  0,019 - 0,021200119 

 Pantothensyre

mg       0  <0,010T0384 

 Biotin

µg       0   <1,00T0384 

 Folat

µg       5T0384 

 B12-vitamin

µg       000000 

 C-vitamin

mg       3   1,40 - 5,70900111 

   L-ascorbinsyre

mg 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg      18T0384 

 Kalium, K

mg      44T0384 

 Calcium, Ca

mg      20   15,0 - 30,0300124 

 Magnesium, Mg

mg       4T0384 

 Phosphor, P

mg      13T0384 

 Jern, Fe

mg       0,5  0,150 - 1,3021T0384 

 Kobber, Cu

mg       0,12T0384 

 Zink, Zn

mg       0,027T0384 

 Jod, I

µg       0,5  0,250 - 0,900400149 

 Mangan, Mn

mg       0,021T0384 

 Chrom, Cr

µg       3,0T0384 

 Selen, Se

µg       0,3T0384 

 Nikkel, Ni

µg      10T0384 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

  10  120 T0005 

 Leucin

  16  200 T0005 

 Lysin

  20  250 T0005 

 Methionin

   3   34 T0005 

 Cystin

   2   21 T0005 

 Phenylalanin

  11  140 T0005 

 Tyrosin

   7   83 T0005 

 Threonin

  10  120 T0005 

 Tryptofan

   3   41 T0005 

 Valin

  16  200 T0005 

 Arginin

  42  530 T0005 

 Histidin

   7   83 T0005 

 Alanin

  14  170 T0005 

 Asparaginsyre

  58  720 T0005 

 Glutaminsyre

  31  390 T0005 

 Glycin

  11  140 T0005 

 Prolin

  69  860 T0005 

 Serin

  21  260 T0005 

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

  47  00502 

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   0  00000 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

  

 C6:0

  

 C8:0

  

 C10:0

  

 C12:0

  

 C14:0

  

 C15:0

  

 C16:0

  

 C17:0

  

 C18:0

  

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

  

 C18:1, n-9

  

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

  

 C22:1, n-9

  

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

  

 C18:3, n-3

  

 C18:4, n-3

  

 C20:4, n-6

  

 C20:5, n-3

  

 C22:5, n-3

  

 C22:6, n-3

  

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

  

 Sum monoumættede

  

 Sum polyumættede

  

 Sum n-3 fedtsyrer

  

 Sum n-6 fedtsyrer

  

 Transfedtsyrer, total

  

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16