Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 1088 Nyere data her

Dressing, blue cheese

Salad dressing, blue cheese
Svind: 0%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :  512]

kJ    214200050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g       4,8105278 

   total-N

g       0,8100050 

 Fedt, total        [FACF:    0,956]

g      52,3005278 

   mættede fedtsyrer

g       9,900050 

   monoumætt. fedtsyrer

g      12,300050 

   polyumætt. fedtsyrer

g      27,800050 

 Kulhydrat, total

g       7,4005278 

   kulhydrat, tilgængelig

g       7,400050 

   tilsat sukker

g 

   kostfibre

g       0,0005278 

 Alkohol

g       0,0005278 

 Aske

g       3,2105278 

 Vand

g      32,3105278 

 A-vitamin

RE      66,300050 

   Retinol

µg      65005278 

   ß-caroten

µg      16005278 

 D-vitamin

µg 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE       6,00005278 

   alfa-tokoferol

mg       6,00005278 

 K-vitamin

µg       000000 

 B1-vitamin, thiamin

mg       0,010005278 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       0,100005278 

 Niacin

NE       1,2700050 

   niacin

mg       0,100005278 

   tryptofans bidrag

NE       1,1700050 

 B6-vitamin

mg       0,037005278 

 Pantothensyre

mg       0,388005278 

 Biotin

µg 

 Folat

µg      26005278 

 B12-vitamin

µg       0,27005278 

 C-vitamin

mg       2,0000050 

   L-ascorbinsyre

mg       2,0005278 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg    1094005278 

 Kalium, K

mg      37005278 

 Calcium, Ca

mg      81005278 

 Magnesium, Mg

mg       0005278 

 Phosphor, P

mg      74005278 

 Jern, Fe

mg       0,20005278 

 Kobber, Cu

mg 

 Zink, Zn

mg       0,27005278 

 Jod, I

µg 

 Mangan, Mn

mg 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

 250  330 05278 

 Leucin

 430  560 05278 

 Lysin

 420  540 05278 

 Methionin

 130  170 05278 

 Cystin

  24   31 05278 

 Phenylalanin

 250  320 05278 

 Tyrosin

 290  380 05278 

 Threonin

 180  230 05278 

 Tryptofan

  70   91 05278 

 Valin

 350  450 05278 

 Arginin

 160  210 05278 

 Histidin

 170  220 05278 

 Alanin

 150  190 05278 

 Asparaginsyre

 320  420 05278 

 Glutaminsyre

1200 1500 05278 

 Glycin

  92  120 05278 

 Prolin

 470  610 05278 

 Serin

 250  330 05278 

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

   

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

  17  05278 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

    0,000 05278 

 C6:0

    0,000 05278 

 C8:0

    0,000 05278 

 C10:0

    0,000 05278 

 C12:0

    0,100    0,200 05278 

 C14:0

    0,600    1,20 05278 

 C15:0

  

 C16:0

    6,50   13,0 05278 

 C17:0

  

 C18:0

    2,40    4,80 05278 

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

    0,300    0,600 05278 

 C18:1, n-9

   11,8   23,6 05278 

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

    0,000 05278 

 C22:1, n-9

    0,000 05278 

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

   23,5   47,0 05278 

 C18:3, n-3

    3,70    7,40 05278 

 C18:4, n-3

    0,000 05278 

 C20:4, n-6

    0,000 05278 

 C20:5, n-3

    0,000 05278 

 C22:5, n-3

    0,000 05278 

 C22:6, n-3

    0,000 05278 

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

    9,90   19,8 00050 

 Sum monoumættede

   12,3   24,6 00050 

 Sum polyumættede

   27,8   55,6 00050 

 Sum n-3 fedtsyrer

    3,70    7,40 00050 

 Sum n-6 fedtsyrer

   23,5   47,0 00050 

 Transfedtsyrer, total

  

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16