Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 1087 Nyere data her

Druesaft

Grape juice
Svind: 0%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :   64]

kJ     26800050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g       0,6405278 

   total-N

g       0,1400050 

 Fedt, total        [FACF:    0,625]

g       0,1405278 

   mættede fedtsyrer

g       0,000050 

   monoumætt. fedtsyrer

g       0,000050 

   polyumætt. fedtsyrer

g       0,000050 

 Kulhydrat, total

g      15,0005278 

   kulhydrat, tilgængelig

g      14,900050 

   tilsat sukker

g       000000 

   kostfibre

g       0,1005278 

 Alkohol

g       0,0005278 

 Aske

g       0,3305278 

 Vand

g      84,11305278 

 A-vitamin

RE       0,50000050 

   Retinol

µg       000000 

   ß-caroten

µg       600050 

 D-vitamin

µg       000000 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE       0,4  0,330 - 0,4402T0329 

   alfa-tokoferol

mg       0,4  0,330 - 0,4402T0329 

 K-vitamin

µg       000000 

 B1-vitamin, thiamin

mg       0,0261105278 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       0,0371205278 

 Niacin

NE       0,26200050 

   niacin

mg       0,2621105278 

   tryptofans bidrag

NE 

 B6-vitamin

mg       0,0651105278 

 Pantothensyre

mg       0,041105278 

 Biotin

µg 

 Folat

µg       3405278 

 B12-vitamin

µg       0,00005278 

 C-vitamin

mg       0,10000050 

   L-ascorbinsyre

mg       0,1005278 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg       33205278 

 Kalium, K

mg     1322605278 

 Calcium, Ca

mg       92605278 

 Magnesium, Mg

mg      101205278 

 Phosphor, P

mg      112305278 

 Jern, Fe

mg       0,241705278 

 Kobber, Cu

mg       0,0281405278 

 Zink, Zn

mg       0,05405278 

 Jod, I

µg 

 Mangan, Mn

mg       0,360105278 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

   7   78 05278 

 Leucin

  12  130 05278 

 Lysin

  10  110 05278 

 Methionin

   1   11 05278 

 Cystin

   

 Phenylalanin

  12  130 05278 

 Tyrosin

   3   33 05278 

 Threonin

  16  180 05278 

 Tryptofan

   

 Valin

  10  110 05278 

 Arginin

  47  520 05278 

 Histidin

   7   78 05278 

 Alanin

  86  960 05278 

 Asparaginsyre

  22  240 05278 

 Glutaminsyre

 110 1200 05278 

 Glycin

  12  130 05278 

 Prolin

  16  180 05278 

 Serin

  13  140 05278 

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

  15,0  00050 

 Stivelse

   0  00000 

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   0  05278 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

    0,000 05278 

 C6:0

    0,000 05278 

 C8:0

    0,000 05278 

 C10:0

    0,000 05278 

 C12:0

    0,000 05278 

 C14:0

    0,001    2,00 05278 

 C15:0

  

 C16:0

    0,021   42,0 05278 

 C17:0

  

 C18:0

    0,003    6,00 05278 

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

    0,000 05278 

 C18:1, n-9

    0,003    6,00 05278 

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

    0,000 05278 

 C22:1, n-9

    0,000 05278 

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

    0,017   34,0 05278 

 C18:3, n-3

    0,005   10,0 05278 

 C18:4, n-3

    0,000 05278 

 C20:4, n-6

    0,000 05278 

 C20:5, n-3

    0,000 05278 

 C22:5, n-3

    0,000 05278 

 C22:6, n-3

    0,000 05278 

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

    0,025   50,0 00050 

 Sum monoumættede

    0,003    6,00 00050 

 Sum polyumættede

    0,022   44,0 00050 

 Sum n-3 fedtsyrer

    0,005   10,0 00050 

 Sum n-6 fedtsyrer

    0,017   34,0 00050 

 Transfedtsyrer, total

  

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16