Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 1057 Nyere data her

Gær, tørret

Yeast, dried
SaccharomycesSvind: 0%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :  317]

kJ    132700050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g      35,600802 

   total-N

g       5,700050 

 Fedt, total        [FACF:    0,800]

g       1,500802 

   mættede fedtsyrer

g 

   monoumætt. fedtsyrer

g 

   polyumætt. fedtsyrer

g 

 Kulhydrat, total

g      49,600050 

   kulhydrat, tilgængelig

g      29,900050 

   tilsat sukker

g       000000 

   kostfibre

g      19,702102 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       8,300805 

 Vand

g       5,000802 

 A-vitamin

RE       0,00000050 

   Retinol

µg       000802 

   ß-caroten

µg       0   <1,0000802 

 D-vitamin

µg       000802 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE       000050 

   alfa-tokoferol

mg       000050 

 K-vitamin

µg       000000 

 B1-vitamin, thiamin

mg       2,3300802 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       4,000802 

 Niacin

NE      43,300050 

   niacin

mg      3600802 

   tryptofans bidrag

NE       7,3300050 

 B6-vitamin

mg       2,000802 

 Pantothensyre

mg      11,000802 

 Biotin

µg     20000802 

 Folat

µg    400000802 

 B12-vitamin

µg       0  <0,10000802 

 C-vitamin

mg       0   <1,0000802 

   L-ascorbinsyre

mg 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg      5200805 

 Kalium, K

mg    200000802 

 Calcium, Ca

mg      4400805 

 Magnesium, Mg

mg     23000802 

 Phosphor, P

mg    129000802 

 Jern, Fe

mg      16,100805 

 Kobber, Cu

mg       5,000802 

 Zink, Zn

mg       8,000802 

 Jod, I

µg      10   2,40 - 28,0300149 

 Mangan, Mn

mg 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

1800  320 T0068 

 Leucin

2400  430 T0068 

 Lysin

2700  480 T0068 

 Methionin

 500   88 T0068 

 Cystin

 130   22 T0068 

 Phenylalanin

1400  240 T0068 

 Tyrosin

1200  210 T0068 

 Threonin

1800  320 T0068 

 Tryptofan

 440   78 T0068 

 Valin

2300  400 T0068 

 Arginin

1900  330 T0068 

 Histidin

 740  130 T0068 

 Alanin

2200  380 T0068 

 Asparaginsyre

3500  620 T0068 

 Glutaminsyre

4700  830 T0068 

 Glycin

1800  310 T0068 

 Prolin

1200  210 T0068 

 Serin

1900  330 T0068 

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

   

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

  

 C6:0

  

 C8:0

  

 C10:0

  

 C12:0

  

 C14:0

  

 C15:0

  

 C16:0

  

 C17:0

  

 C18:0

  

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

  

 C18:1, n-9

  

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

  

 C22:1, n-9

  

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

  

 C18:3, n-3

  

 C18:4, n-3

  

 C20:4, n-6

  

 C20:5, n-3

  

 C22:5, n-3

  

 C22:6, n-3

  

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

  

 Sum monoumættede

  

 Sum polyumættede

  

 Sum n-3 fedtsyrer

  

 Sum n-6 fedtsyrer

  

 Transfedtsyrer, total

  

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16