Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 1023 Nyere data her

Risklid

Rice bran
Oryza sativa L.Svind: 0%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :  396]

kJ    165700050 

 Protein, total    [NCF  :    5,95  ]

g      13,4405278 

   total-N

g       2,2400050 

 Fedt, total        [FACF:    0,820]

g      20,9605278 

   mættede fedtsyrer

g 

   monoumætt. fedtsyrer

g 

   polyumætt. fedtsyrer

g 

 Kulhydrat, total

g      49,7005278 

   kulhydrat, tilgængelig

g      28,700050 

   tilsat sukker

g       000000 

   kostfibre

g      21,0005278 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g      10,0505278 

 Vand

g       6,11005278 

 A-vitamin

RE 

   Retinol

µg 

   ß-caroten

µg 

 D-vitamin

µg 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE 

   alfa-tokoferol

mg 

 K-vitamin

µg 

 B1-vitamin, thiamin

mg       2,75605278 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       0,284405278 

 Niacin

NE       3,1700050 

   niacin

mg      34,0405278 

   tryptofans bidrag

NE       3,1700050 

 B6-vitamin

mg 

 Pantothensyre

mg 

 Biotin

µg 

 Folat

µg 

 B12-vitamin

µg 

 C-vitamin

mg       0,00000050 

   L-ascorbinsyre

mg       0,0005278 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg       5505278 

 Kalium, K

mg    1485505278 

 Calcium, Ca

mg      57505278 

 Magnesium, Mg

mg 

 Phosphor, P

mg    1677505278 

 Jern, Fe

mg      18,5505278 

 Kobber, Cu

mg 

 Zink, Zn

mg 

 Jod, I

µg 

 Mangan, Mn

mg 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

 580  260 T0221 

 Leucin

1000  460 T0221 

 Lysin

 490  220 T0221 

 Methionin

 310  140 T0221 

 Cystin

 160   70 T0221 

 Phenylalanin

 720  320 T0221 

 Tyrosin

 380  170 T0221 

 Threonin

 450  200 T0221 

 Tryptofan

 190   84 T0221 

 Valin

 880  390 T0221 

 Arginin

1000  450 T0221 

 Histidin

 290  130 T0221 

 Alanin

 790  350 T0221 

 Asparaginsyre

1200  530 T0221 

 Glutaminsyre

2000  900 T0221 

 Glycin

 610  270 T0221 

 Prolin

 610  270 T0221 

 Serin

 670  300 T0221 

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

   

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   0  05278 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

  

 C6:0

  

 C8:0

  

 C10:0

  

 C12:0

  

 C14:0

  

 C15:0

  

 C16:0

  

 C17:0

  

 C18:0

  

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

  

 C18:1, n-9

  

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

  

 C22:1, n-9

  

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

  

 C18:3, n-3

  

 C18:4, n-3

  

 C20:4, n-6

  

 C20:5, n-3

  

 C22:5, n-3

  

 C22:6, n-3

  

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

  

 Sum monoumættede

  

 Sum polyumættede

  

 Sum n-3 fedtsyrer

  

 Sum n-6 fedtsyrer

  

 Transfedtsyrer, total

  

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16