Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 1022 Nyere data her

Risstivelse

Rice starch
Oryza sativa L.Svind: 0%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :  349]

kJ    145900050 

 Protein, total    [NCF  :    5,95  ]

g       0,800814 

   total-N

g       0,100050 

 Fedt, total        [FACF:    0,820]

g       0,000814 

   mættede fedtsyrer

g       0,000050 

   monoumætt. fedtsyrer

g       0,000050 

   polyumætt. fedtsyrer

g       0,000050 

 Kulhydrat, total

g      85,000814 

   kulhydrat, tilgængelig

g      8500050 

   tilsat sukker

g       000000 

   kostfibre

g       000000 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g 

 Vand

g      14,200005 

 A-vitamin

RE       0,00000050 

   Retinol

µg       000000 

   ß-caroten

µg       000000 

 D-vitamin

µg       000000 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE       000050 

   alfa-tokoferol

mg 

 K-vitamin

µg       000000 

 B1-vitamin, thiamin

mg 

 B2-vitamin, riboflavin

mg 

 Niacin

NE       0,183   2,00 - 2,00200050 

   niacin

mg 

   tryptofans bidrag

NE       0,183   2,00 - 2,00200050 

 B6-vitamin

mg 

 Pantothensyre

mg 

 Biotin

µg 

 Folat

µg 

 B12-vitamin

µg 

 C-vitamin

mg 

   L-ascorbinsyre

mg 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg 

 Kalium, K

mg 

 Calcium, Ca

mg 

 Magnesium, Mg

mg 

 Phosphor, P

mg 

 Jern, Fe

mg 

 Kobber, Cu

mg 

 Zink, Zn

mg 

 Jod, I

µg 

 Mangan, Mn

mg 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

  35  260 T0224 

 Leucin

  62  460 T0224 

 Lysin

  29  220 T0224 

 Methionin

  19  140 T0224 

 Cystin

   9   70 T0224 

 Phenylalanin

  43  320 T0224 

 Tyrosin

  23  170 T0224 

 Threonin

  27  200 T0224 

 Tryptofan

  11   84 T0224 

 Valin

  52  390 T0224 

 Arginin

  60  450 T0224 

 Histidin

  17  130 T0224 

 Alanin

  47  350 T0224 

 Asparaginsyre

  71  530 T0224 

 Glutaminsyre

 120  900 T0224 

 Glycin

  36  270 T0224 

 Prolin

  36  270 T0224 

 Serin

  40  300 T0224 

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

   

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

  

 C6:0

  

 C8:0

  

 C10:0

  

 C12:0

  

 C14:0

  

 C15:0

  

 C16:0

  

 C17:0

  

 C18:0

  

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

  

 C18:1, n-9

  

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

  

 C22:1, n-9

  

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

  

 C18:3, n-3

  

 C18:4, n-3

  

 C20:4, n-6

  

 C20:5, n-3

  

 C22:5, n-3

  

 C22:6, n-3

  

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

  

 Sum monoumættede

  

 Sum polyumættede

  

 Sum n-3 fedtsyrer

  

 Sum n-6 fedtsyrer

  

 Transfedtsyrer, total

  

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16