Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 1017 Nyere data her

Ostekiks, Cream Crackers

Cream Crackers
Svind: 0%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :  451]

kJ    188500050 

 Protein, total    [NCF  :    5,70  ]

g       9,500802 

   total-N

g       1,700050 

 Fedt, total        [FACF:    0,929]

g      16,300802 

   mættede fedtsyrer

g       5,700050 

   monoumætt. fedtsyrer

g       3,500050 

   polyumætt. fedtsyrer

g       6,000050 

 Kulhydrat, total

g      68,2602102 

   kulhydrat, tilgængelig

g      63,900050 

   tilsat sukker

g       1,600805 

   kostfibre

g       4,300805 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       2,100805 

 Vand

g       4,300802 

 A-vitamin

RE       0,00000050 

   Retinol

µg       000000 

   ß-caroten

µg       000000 

 D-vitamin

µg       000000 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE 

   alfa-tokoferol

mg 

 K-vitamin

µg       000000 

 B1-vitamin, thiamin

mg       0,1300802 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       0,0800802 

 Niacin

NE       1,8300050 

   niacin

mg       1,500802 

   tryptofans bidrag

NE       1,8300050 

 B6-vitamin

mg       0,0600802 

 Pantothensyre

mg 

 Biotin

µg 

 Folat

µg 

 B12-vitamin

µg       000000 

 C-vitamin

mg       000000 

   L-ascorbinsyre

mg 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg     61000802 

 Kalium, K

mg     12000802 

 Calcium, Ca

mg     11000802 

 Magnesium, Mg

mg      2500802 

 Phosphor, P

mg     11000802 

 Jern, Fe

mg       1,700802 

 Kobber, Cu

mg       0,19  0,130 - 0,240200806 

 Zink, Zn

mg       0,87  0,590 - 1,20200806 

 Jod, I

µg 

 Mangan, Mn

mg       0,68  0,410 - 0,860200806 

 Chrom, Cr

µg       8,0   4,00 - 15,0200806 

 Selen, Se

µg       3,0   1,00 - 4,00200806 

 Nikkel, Ni

µg      10   3,00 - 10,0200806 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

 400  240 T0531 

 Leucin

 720  430 T0531 

 Lysin

 230  140 T0531 

 Methionin

 150   91 T0531 

 Cystin

 170  100 T0531 

 Phenylalanin

 500  300 T0531 

 Tyrosin

 220  130 T0531 

 Threonin

 270  160 T0531 

 Tryptofan

 110   65 T0531 

 Valin

 470  280 T0531 

 Arginin

 370  220 T0531 

 Histidin

 220  130 T0531 

 Alanin

 320  190 T0531 

 Asparaginsyre

 420  250 T0531 

 Glutaminsyre

3300 1950 T0531 

 Glycin

 350  210 T0531 

 Prolin

1100  670 T0531 

 Serin

 500  300 T0531 

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

   

 Stivelse

  68,3  00802 

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   0  00000 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

  

 C6:0

  

 C8:0

  

 C10:0

  

 C12:0

    1,51    9,96 00816 

 C14:0

    0,709    4,68 00816 

 C15:0

  

 C16:0

    2,33   15,4 00816 

 C17:0

  

 C18:0

    0,566    3,74 00816 

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

  

 C18:1, n-9

  

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

  

 C22:1, n-9

  

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

    5,24   34,6 00816 

 C18:3, n-3

    0,762    5,03 00816 

 C18:4, n-3

  

 C20:4, n-6

  

 C20:5, n-3

  

 C22:5, n-3

  

 C22:6, n-3

  

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

    5,68   37,5 00050 

 Sum monoumættede

    3,46   22,8 00050 

 Sum polyumættede

    6,01   39,7 00050 

 Sum n-3 fedtsyrer

    0,762    5,04 00050 

 Sum n-6 fedtsyrer

    5,24   34,6 00050 

 Transfedtsyrer, total

  

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16