Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 1010 Nyere data her

Rugbrød, revet, med brunt sukker, uspec.

Rye bread crumbs with brown sugar, average values
Svind: 0%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :  352]

kJ    147300050 

 Protein, total    [NCF  :    5,83  ]

g       6,1    5,1 - 7,5400158 

   total-N

g       1,0    0,9 - 1,3400050 

 Fedt, total        [FACF:    0,73]

g       2,0    1,9 - 2,3400158 

   mættede fedtsyrer

g       0,300050 

   monoumætt. fedtsyrer

g       0,300050 

   polyumætt. fedtsyrer

g       0,900050 

 Kulhydrat, total

g      81,4   77,6 - 84,6400158 

   kulhydrat, tilgængelig

g      71,600050 

   tilsat sukker

g      40,000050 

   kostfibre

g       9,8    8,7 - 12,5400158 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       3,1    2,7 - 3,8400158 

 Vand

g       7,4    5,0 - 9,0400158 

 A-vitamin

RE       0,00000050 

   Retinol

µg       000000 

   ß-caroten

µg       000000 

 D-vitamin

µg       000000 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE       0,100050 

   alfa-tokoferol

mg       0,100050 

 K-vitamin

µg       000000 

 B1-vitamin, thiamin

mg       0,59100160 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       0,38100160 

 Niacin

NE       0,75000050 

   niacin

mg 

   tryptofans bidrag

NE       0,75000050 

 B6-vitamin

mg 

 Pantothensyre

mg 

 Biotin

µg 

 Folat

µg 

 B12-vitamin

µg 

 C-vitamin

mg 

   L-ascorbinsyre

mg 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg     588    480 - 770400158 

 Kalium, K

mg     418    400 - 450400158 

 Calcium, Ca

mg      2000159 

 Magnesium, Mg

mg      66   55,0 - 83,0400158 

 Phosphor, P

mg     10000050 

 Jern, Fe

mg       5,7   4,30 - 6,60400158 

 Kobber, Cu

mg 

 Zink, Zn

mg       2,32100160 

 Jod, I

µg       3,4   2,80 - 5,20600149 

 Mangan, Mn

mg 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

   

 Leucin

   

 Lysin

   

 Methionin

   

 Cystin

   

 Phenylalanin

   

 Tyrosin

   

 Threonin

   

 Tryptofan

  45   43 00121 

 Valin

   

 Arginin

   

 Histidin

   

 Alanin

   

 Asparaginsyre

   

 Glutaminsyre

   

 Glycin

   

 Prolin

   

 Serin

   

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   0,95  00158 

 Glucose

   1,45  00158 

 Lactose

   0  00158 

 Maltose

   0,93  00158 

 Saccharose

  37,1  00158 

 Sukkerarter, ialt

  40,4  00050 

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   0  00000 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

  

 C6:0

  

 C8:0

  

 C10:0

  

 C12:0

  

 C14:0

  

 C15:0

  

 C16:0

    0,248   17,0 00133 

 C17:0

  

 C18:0

    0,012    0,835 00133 

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

  

 C18:1, n-9

    0,260   17,8 00133 

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

  

 C22:1, n-9

  

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

    0,804   55,0 00133 

 C18:3, n-3

    0,136    9,32 00133 

 C18:4, n-3

  

 C20:4, n-6

    0,000 00133 

 C20:5, n-3

  

 C22:5, n-3

  

 C22:6, n-3

  

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

    0,260   17,8 00050 

 Sum monoumættede

    0,260   17,8 00050 

 Sum polyumættede

    0,940   64,4 00050 

 Sum n-3 fedtsyrer

    0,136    9,32 00050 

 Sum n-6 fedtsyrer

    0,804   55,0 00050 

 Transfedtsyrer, total

  

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16