Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 0985 Nyere data her

Kammerjunkere

Bisquit, sweet
Svind: 0%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :  461]

kJ    192700050 

 Protein, total    [NCF  :    5,70  ]

g       8,3100156 

   total-N

g       1,5100050 

 Fedt, total        [FACF:    0,730]

g      17,1100156 

   mættede fedtsyrer

g 

   monoumætt. fedtsyrer

g 

   polyumætt. fedtsyrer

g 

 Kulhydrat, total

g      69,4100156 

   kulhydrat, tilgængelig

g      66,400050 

   tilsat sukker

g 

   kostfibre

g       3,0T0540 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       2,0100156 

 Vand

g       3,3100156 

 A-vitamin

RE 

   Retinol

µg 

   ß-caroten

µg 

 D-vitamin

µg 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE 

   alfa-tokoferol

mg 

 K-vitamin

µg 

 B1-vitamin, thiamin

mg 

 B2-vitamin, riboflavin

mg 

 Niacin

NE       1,5800050 

   niacin

mg 

   tryptofans bidrag

NE       1,5800050 

 B6-vitamin

mg 

 Pantothensyre

mg 

 Biotin

µg 

 Folat

µg 

 B12-vitamin

µg 

 C-vitamin

mg 

   L-ascorbinsyre

mg 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg     533100156 

 Kalium, K

mg     151100156 

 Calcium, Ca

mg 

 Magnesium, Mg

mg 

 Phosphor, P

mg 

 Jern, Fe

mg       2,29100156 

 Kobber, Cu

mg 

 Zink, Zn

mg 

 Jod, I

µg 

 Mangan, Mn

mg 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

 350  240 T0087 

 Leucin

 630  430 T0087 

 Lysin

 200  140 T0087 

 Methionin

 130   91 T0087 

 Cystin

 150  100 T0087 

 Phenylalanin

 440  300 T0087 

 Tyrosin

 190  130 T0087 

 Threonin

 230  160 T0087 

 Tryptofan

  95   65 T0087 

 Valin

 410  280 T0087 

 Arginin

 320  220 T0087 

 Histidin

 190  130 T0087 

 Alanin

 280  190 T0087 

 Asparaginsyre

 360  250 T0087 

 Glutaminsyre

2800 1950 T0087 

 Glycin

 310  210 T0087 

 Prolin

 980  670 T0087 

 Serin

 440  300 T0087 

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

   

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

  

 C6:0

  

 C8:0

  

 C10:0

  

 C12:0

  

 C14:0

  

 C15:0

  

 C16:0

  

 C17:0

  

 C18:0

  

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

  

 C18:1, n-9

  

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

  

 C22:1, n-9

  

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

  

 C18:3, n-3

  

 C18:4, n-3

  

 C20:4, n-6

  

 C20:5, n-3

  

 C22:5, n-3

  

 C22:6, n-3

  

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

  

 Sum monoumættede

  

 Sum polyumættede

  

 Sum n-3 fedtsyrer

  

 Sum n-6 fedtsyrer

  

 Transfedtsyrer, total

  

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16