Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 FVDB nr. 0913

Kuller, paneret, stegt

Haddock, breaded, fried
Melanogrammus aeglefinusSvind: 0%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :  198]

kJ     82700050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g      25,000818 

   total-N

g       4,000050 

 Fedt, total        [FACF:    0,700]

g      10,000818 

   mættede fedtsyrer

g       0,000050 

   monoumætt. fedtsyrer

g       0,000050 

   polyumætt. fedtsyrer

g       0,000050 

 Kulhydrat, total

g       2,000818 

   kulhydrat, tilgængelig

g       1,800050 

   tilsat sukker

g       000000 

   kostfibre

g       0,200818 

 Alkohol

g       0,000818 

 Aske

g       1,000005 

 Vand

g      62,000818 

 A-vitamin

RE      10,000050 

   Retinol

µg      1000050 

   ß-caroten

µg       000000 

 D-vitamin

µg 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE 

   alfa-tokoferol

mg 

 K-vitamin

µg       000000 

 B1-vitamin, thiamin

mg       0,0400818 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       0,1100818 

 Niacin

NE       8,6700050 

   niacin

mg       400818 

   tryptofans bidrag

NE       4,6700050 

 B6-vitamin

mg       0,07800818 

 Pantothensyre

mg 

 Biotin

µg 

 Folat

µg 

 B12-vitamin

µg 

 C-vitamin

mg       200818 

   L-ascorbinsyre

mg 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg     53000818 

 Kalium, K

mg     30000818 

 Calcium, Ca

mg     10000818 

 Magnesium, Mg

mg 

 Phosphor, P

mg     12000818 

 Jern, Fe

mg       0,500818 

 Kobber, Cu

mg 

 Zink, Zn

mg 

 Jod, I

µg 

 Mangan, Mn

mg 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

1300  330 T0471 

 Leucin

2100  530 T0471 

 Lysin

2400  610 T0471 

 Methionin

 720  180 T0471 

 Cystin

 280   70 T0471 

 Phenylalanin

1000  260 T0471 

 Tyrosin

 880  220 T0471 

 Threonin

1200  300 T0471 

 Tryptofan

 280   70 T0471 

 Valin

1400  360 T0471 

 Arginin

1600  400 T0471 

 Histidin

 720  180 T0471 

 Alanin

1700  430 T0471 

 Asparaginsyre

2600  650 T0471 

 Glutaminsyre

3800  950 T0471 

 Glycin

1200  290 T0471 

 Prolin

1000  260 T0471 

 Serin

1200  310 T0471 

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   1  00818 

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

   1,00  00050 

 Stivelse

   0,2  00818 

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

  63  00823 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

  

 C6:0

  

 C8:0

  

 C10:0

  

 C12:0

  

 C14:0

  

 C15:0

  

 C16:0

  

 C17:0

  

 C18:0

  

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

  

 C18:1, n-9

  

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

  

 C22:1, n-9

  

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

    4,00 00818 

 C18:3, n-3

  

 C18:4, n-3

  

 C20:4, n-6

  

 C20:5, n-3

  

 C22:5, n-3

  

 C22:6, n-3

  

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

    0,000 00050 

 Sum monoumættede

    0,000 00050 

 Sum polyumættede

    0,000 00050 

 Sum n-3 fedtsyrer

  

 Sum n-6 fedtsyrer

    4,00 00050 

 Transfedtsyrer, total

  

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16