Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 0912 Nyere data her

Sild, marineret, i madeirasauce

Herring, pickled, in madeira sauce, canned
Clupea harengusSvind: 0%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :  231]

kJ     96600050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g      14,000817 

   total-N

g       2,200050 

 Fedt, total        [FACF:    0,920]

g      16,000817 

   mættede fedtsyrer

g       0,000050 

   monoumætt. fedtsyrer

g       0,000050 

   polyumætt. fedtsyrer

g       0,000050 

 Kulhydrat, total

g       8,000050 

   kulhydrat, tilgængelig

g       800050 

   tilsat sukker

g       8,000050 

   kostfibre

g       0,000817 

 Alkohol

g       0,000817 

 Aske

g       4,000817 

 Vand

g      58,000817 

 A-vitamin

RE      50,000050 

   Retinol

µg      5000050 

   ß-caroten

µg       000000 

 D-vitamin

µg      10,7T0246 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE       1,8   1,04 - 2,743T0246 

   alfa-tokoferol

mg       1,8   1,04 - 2,743T0246 

 K-vitamin

µg       000000 

 B1-vitamin, thiamin

mg       000818 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       0,200818 

 Niacin

NE       5,3000050 

   niacin

mg       5,300818 

   tryptofans bidrag

NE 

 B6-vitamin

mg       0,100818 

 Pantothensyre

mg 

 Biotin

µg 

 Folat

µg       1,8605143 

 B12-vitamin

µg 

 C-vitamin

mg       000818 

   L-ascorbinsyre

mg 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg    118000817 

 Kalium, K

mg     29000818 

 Calcium, Ca

mg     15000818 

 Magnesium, Mg

mg 

 Phosphor, P

mg     25000818 

 Jern, Fe

mg       2,000818 

 Kobber, Cu

mg 

 Zink, Zn

mg 

 Jod, I

µg 

 Mangan, Mn

mg 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

   

 Leucin

   

 Lysin

   

 Methionin

   

 Cystin

   

 Phenylalanin

   

 Tyrosin

   

 Threonin

   

 Tryptofan

   

 Valin

   

 Arginin

   

 Histidin

   

 Alanin

   

 Asparaginsyre

   

 Glutaminsyre

   

 Glycin

   

 Prolin

   

 Serin

   

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

   8  00050 

 Stivelse

   0  00818 

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

  60  T0246 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

  

 C6:0

  

 C8:0

  

 C10:0

  

 C12:0

  

 C14:0

  

 C15:0

  

 C16:0

  

 C17:0

  

 C18:0

  

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

  

 C18:1, n-9

  

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

  

 C22:1, n-9

  

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

    1,00 00818 

 C18:3, n-3

  

 C18:4, n-3

  

 C20:4, n-6

  

 C20:5, n-3

  

 C22:5, n-3

  

 C22:6, n-3

  

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

    0,000 00050 

 Sum monoumættede

    0,000 00050 

 Sum polyumættede

    0,000 00050 

 Sum n-3 fedtsyrer

  

 Sum n-6 fedtsyrer

    1,00 00050 

 Transfedtsyrer, total

    0,000 00419 

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16