Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 FVDB nr. 0908

Sej, filet, dybfrost

Saithe (UK), pollock (US), fillet, frozen
Pollachius virensSvind: 0%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :   91]

kJ     38200050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g      20,500805 

   total-N

g       3,300050 

 Fedt, total        [FACF:    0,929]

g       0,900805 

   mættede fedtsyrer

g       0,200050 

   monoumætt. fedtsyrer

g       0,400050 

   polyumætt. fedtsyrer

g       0,200050 

 Kulhydrat, total

g       0,000805 

   kulhydrat, tilgængelig

g       000050 

   tilsat sukker

g       0,000805 

   kostfibre

g       0,000805 

 Alkohol

g       0,000805 

 Aske

g       1,300805 

 Vand

g      77,000805 

 A-vitamin

RE       6,0000050 

   Retinol

µg       600050 

   ß-caroten

µg       000000 

 D-vitamin

µg       0,8T0882 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE       0,36T0882 

   alfa-tokoferol

mg       0,36T0882 

 K-vitamin

µg       000000 

 B1-vitamin, thiamin

mg       0,0500805 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       0,100805 

 Niacin

NE       5,4300050 

   niacin

mg       1,600805 

   tryptofans bidrag

NE       3,8300050 

 B6-vitamin

mg       0,1200805 

 Pantothensyre

mg 

 Biotin

µg 

 Folat

µg      10T0882 

 B12-vitamin

µg       100805 

 C-vitamin

mg       0T0882 

   L-ascorbinsyre

mg 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg      4000805 

 Kalium, K

mg     44000805 

 Calcium, Ca

mg      2900805 

 Magnesium, Mg

mg      1400805 

 Phosphor, P

mg     17000805 

 Jern, Fe

mg       0,2100805 

 Kobber, Cu

mg       0,03T0882 

 Zink, Zn

mg       0,3400805 

 Jod, I

µg      85T0882 

 Mangan, Mn

mg       0,01T0882 

 Chrom, Cr

µg       0,93  0,020 - 2,1011T0882 

 Selen, Se

µg      32,4   22,0 - 48,511T0882 

 Nikkel, Ni

µg       1,46   1,00 - 8,4011T0882 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

   

 Leucin

   

 Lysin

   

 Methionin

   

 Cystin

   

 Phenylalanin

   

 Tyrosin

   

 Threonin

   

 Tryptofan

   

 Valin

   

 Arginin

   

 Histidin

   

 Alanin

   

 Asparaginsyre

   

 Glutaminsyre

   

 Glycin

   

 Prolin

   

 Serin

   

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   0  T0882 

 Maltose

   

 Saccharose

   0  T0882 

 Sukkerarter, ialt

   0  00000 

 Stivelse

   0  00000 

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

  71  T0882 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

  

 C6:0

  

 C8:0

  

 C10:0

  

 C12:0

    0,000 T0882 

 C14:0

    0,005    0,641 T0882 

 C15:0

  

 C16:0

    0,126   15,1 T0882 

 C17:0

  

 C18:0

    0,028    3,37 T0882 

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

  

 C18:1, n-9

  

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

  

 C22:1, n-9

  

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

    0,000 T0882 

 C18:3, n-3

    0,012    1,44 T0882 

 C18:4, n-3

  

 C20:4, n-6

  

 C20:5, n-3

  

 C22:5, n-3

  

 C22:6, n-3

  

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

    0,159   19,1 00050 

 Sum monoumættede

    0,556   66,5 00050 

 Sum polyumættede

    0,121   14,4 00050 

 Sum n-3 fedtsyrer

    0,018    2,17 00050 

 Sum n-6 fedtsyrer

    0,000 00050 

 Transfedtsyrer, total

    0,000 00419 

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16