Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 0874 Nyere data her

Krebs, rå

Crayfish, raw
Svind: 88%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :   69]

kJ     28700050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g      14,600816 

   total-N

g       2,300050 

 Fedt, total        [FACF:    0,700]

g       0,500816 

   mættede fedtsyrer

g       0,100050 

   monoumætt. fedtsyrer

g       0,100050 

   polyumætt. fedtsyrer

g       0,100050 

 Kulhydrat, total

g       1,200816 

   kulhydrat, tilgængelig

g       1,200050 

   tilsat sukker

g       000000 

   kostfibre

g       000000 

 Alkohol

g       0,000816 

 Aske

g       1,200805 

 Vand

g      82,500816 

 A-vitamin

RE      18,000050 

   Retinol

µg      1800050 

   ß-caroten

µg       000000 

 D-vitamin

µg       0,500816 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE       1,500805 

   alfa-tokoferol

mg       1,500805 

 K-vitamin

µg       000000 

 B1-vitamin, thiamin

mg       0,0100816 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       0,0400816 

 Niacin

NE       4,2300050 

   niacin

mg       1,900816 

   tryptofans bidrag

NE       2,3300050 

 B6-vitamin

mg       2,100805 

 Pantothensyre

mg 

 Biotin

µg 

 Folat

µg 

 B12-vitamin

µg       2,700805 

 C-vitamin

mg       000816 

   L-ascorbinsyre

mg 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg     928    707 - 1150200152 

 Kalium, K

mg     138    132 - 144200152 

 Calcium, Ca

mg      5800816 

 Magnesium, Mg

mg      26,8   22,6 - 31,0200152 

 Phosphor, P

mg     11000816 

 Jern, Fe

mg       1,4  0,890 - 1,82400137 

 Kobber, Cu

mg       0,2400816 

 Zink, Zn

mg       1,3100816 

 Jod, I

µg      30   11,0 - 60,0300135 

 Mangan, Mn

mg       0,0400816 

 Chrom, Cr

µg       1,1  0,200 - 2,20405246 

 Selen, Se

µg      14,4   10,8 - 21,2405246 

 Nikkel, Ni

µg      15,7   6,10 - 35,8405246 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

   

 Leucin

   

 Lysin

   

 Methionin

   

 Cystin

   

 Phenylalanin

   

 Tyrosin

   

 Threonin

   

 Tryptofan

   

 Valin

   

 Arginin

   

 Histidin

   

 Alanin

   

 Asparaginsyre

   

 Glutaminsyre

   

 Glycin

   

 Prolin

   

 Serin

   

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   0  00816 

 Maltose

   

 Saccharose

   0  00816 

 Sukkerarter, ialt

   1,20  00050 

 Stivelse

   1,2  00050 

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

 158  00823 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

  

 C6:0

  

 C8:0

  

 C10:0

  

 C12:0

    0,000 00816 

 C14:0

    0,015    4,31 00816 

 C15:0

  

 C16:0

    0,090   25,6 00816 

 C17:0

  

 C18:0

    0,007    2,01 00816 

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

  

 C18:1, n-9

  

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

  

 C22:1, n-9

  

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

    0,007    2,01 00816 

 C18:3, n-3

    0,015    4,31 00816 

 C18:4, n-3

  

 C20:4, n-6

  

 C20:5, n-3

  

 C22:5, n-3

  

 C22:6, n-3

  

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

    0,119   33,9 00050 

 Sum monoumættede

    0,105   29,9 00050 

 Sum polyumættede

    0,127   36,2 00050 

 Sum n-3 fedtsyrer

    0,015    4,31 00050 

 Sum n-6 fedtsyrer

    0,007    2,01 00050 

 Transfedtsyrer, total

    0,000 00419 

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16