Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 0836 Nyere data her

Kartoffel, konserves

Potato, canned
Solanum tuberosum L.Svind: 0%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :   58]

kJ     24200050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g       1,4505278 

   total-N

g       0,2500050 

 Fedt, total        [FACF:    0,716]

g       0,2005278 

   mættede fedtsyrer

g       0,100050 

   monoumætt. fedtsyrer

g       0,000050 

   polyumætt. fedtsyrer

g       0,100050 

 Kulhydrat, total

g      13,6005278 

   kulhydrat, tilgængelig

g      11,300050 

   tilsat sukker

g       000000 

   kostfibre

g       2,31000812 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       0,9505278 

 Vand

g      84,3505278 

 A-vitamin

RE       0,00000050 

   Retinol

µg       000000 

   ß-caroten

µg       000050 

 D-vitamin

µg       002986 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE 

   alfa-tokoferol

mg 

 K-vitamin

µg 

 B1-vitamin, thiamin

mg       0,068005278 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       0,013005278 

 Niacin

NE       1,2800050 

   niacin

mg       0,915005278 

   tryptofans bidrag

NE       0,36700050 

 B6-vitamin

mg       0,188005278 

 Pantothensyre

mg       0,354005278 

 Biotin

µg 

 Folat

µg       6005278 

 B12-vitamin

µg       0,00005278 

 C-vitamin

mg       5,1000050 

   L-ascorbinsyre

mg       5,1005278 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg     219005278 

 Kalium, K

mg     229005278 

 Calcium, Ca

mg      49,6   3,88 - 63,4600109 

 Magnesium, Mg

mg      14005278 

 Phosphor, P

mg      29,5   20,2 - 34,3600109 

 Jern, Fe

mg       1,26505278 

 Kobber, Cu

mg       0,057505278 

 Zink, Zn

mg       0,28505278 

 Jod, I

µg 

 Mangan, Mn

mg       0,097505278 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

  57  250 05278 

 Leucin

  86  380 05278 

 Lysin

  86  380 05278 

 Methionin

  22   97 05278 

 Cystin

  18   80 05278 

 Phenylalanin

  63  280 05278 

 Tyrosin

  52  230 05278 

 Threonin

  52  230 05278 

 Tryptofan

  22   97 05278 

 Valin

  79  350 05278 

 Arginin

  66  290 05278 

 Histidin

 250 1100 05278 

 Alanin

  43  190 05278 

 Asparaginsyre

 340 1500 05278 

 Glutaminsyre

 230 1000 05278 

 Glycin

  43  190 05278 

 Prolin

  52  230 05278 

 Serin

  61  270 05278 

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

   

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   0  05278 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

  

 C6:0

  

 C8:0

  

 C10:0

    0,001    0,676 05278 

 C12:0

    0,007    4,73 05278 

 C14:0

    0,001    0,676 05278 

 C15:0

  

 C16:0

    0,034   22,3 05278 

 C17:0

  

 C18:0

    0,007    4,73 05278 

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

    0,002    1,35 05278 

 C18:1, n-9

    0,002    1,35 05278 

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

  

 C22:1, n-9

  

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

    0,067   44,6 05278 

 C18:3, n-3

    0,021   14,2 05278 

 C18:4, n-3

  

 C20:4, n-6

  

 C20:5, n-3

  

 C22:5, n-3

  

 C22:6, n-3

  

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

    0,055   36,5 00050 

 Sum monoumættede

    0,005    3,38 00050 

 Sum polyumættede

    0,090   60,1 00050 

 Sum n-3 fedtsyrer

    0,021   14,2 00050 

 Sum n-6 fedtsyrer

    0,067   44,6 00050 

 Transfedtsyrer, total

  

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16