Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 0835 Nyere data her

Blåbær, frosne, usukrede

Blueberry, frozen, unsweetened
Vaccinium myrtillus L.Svind: 0%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :   53]

kJ     22300050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g       0,4305278 

   total-N

g       0,1300050 

 Fedt, total        [FACF:    0,700]

g       0,6305278 

   mættede fedtsyrer

g 

   monoumætt. fedtsyrer

g 

   polyumætt. fedtsyrer

g 

 Kulhydrat, total

g      12,2005278 

   kulhydrat, tilgængelig

g      10,700050 

   tilsat sukker

g       000000 

   kostfibre

g       1,500800 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       0,2305278 

 Vand

g      86,6305278 

 A-vitamin

RE       1,0800050 

   Retinol

µg       000000 

   ß-caroten

µg      13   10,0 - 16,02T0020 

 D-vitamin

µg       000000 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE 

   alfa-tokoferol

mg 

 K-vitamin

µg 

 B1-vitamin, thiamin

mg       0,032305278 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       0,037305278 

 Niacin

NE       0,55300050 

   niacin

mg       0,520305278 

   tryptofans bidrag

NE       0,03300050 

 B6-vitamin

mg       0,059305278 

 Pantothensyre

mg       0,125305278 

 Biotin

µg 

 Folat

µg       7305278 

 B12-vitamin

µg       0,00005278 

 C-vitamin

mg       2,5000050 

   L-ascorbinsyre

mg       2,5305278 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg       1305278 

 Kalium, K

mg      54305278 

 Calcium, Ca

mg       8305278 

 Magnesium, Mg

mg       5305278 

 Phosphor, P

mg      11305278 

 Jern, Fe

mg       0,18305278 

 Kobber, Cu

mg       0,033305278 

 Zink, Zn

mg       0,07305278 

 Jod, I

µg 

 Mangan, Mn

mg       0,147305278 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

  13  190 05278 

 Leucin

  25  370 05278 

 Lysin

   8  120 05278 

 Methionin

   7  100 05278 

 Cystin

   4   60 05278 

 Phenylalanin

  15  220 05278 

 Tyrosin

   5   75 05278 

 Threonin

  12  180 05278 

 Tryptofan

   2   30 05278 

 Valin

  18  270 05278 

 Arginin

  22  330 05278 

 Histidin

   6   90 05278 

 Alanin

  18  270 05278 

 Asparaginsyre

  33  490 05278 

 Glutaminsyre

  52  780 05278 

 Glycin

  17  250 05278 

 Prolin

  15  220 05278 

 Serin

  13  190 05278 

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

   

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   0  05278 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

  

 C6:0

  

 C8:0

  

 C10:0

  

 C12:0

  

 C14:0

  

 C15:0

  

 C16:0

  

 C17:0

  

 C18:0

  

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

  

 C18:1, n-9

  

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

  

 C22:1, n-9

  

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

  

 C18:3, n-3

  

 C18:4, n-3

  

 C20:4, n-6

  

 C20:5, n-3

  

 C22:5, n-3

  

 C22:6, n-3

  

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

  

 Sum monoumættede

  

 Sum polyumættede

  

 Sum n-3 fedtsyrer

  

 Sum n-6 fedtsyrer

  

 Transfedtsyrer, total

  

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16