Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 0829 Nyere data her

Blomkål, dybfrost

Cauliflower, frozen
Brassica oleracea L. convar. botrytisSvind: 0%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :   28]

kJ     11600050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g       2,04005278 

   total-N

g       0,3    0,3 - 0,34000050 

 Fedt, total        [FACF:    0,700]

g       0,34005278 

   mættede fedtsyrer

g       0,000050 

   monoumætt. fedtsyrer

g       0,000050 

   polyumætt. fedtsyrer

g       0,100050 

 Kulhydrat, total

g       4,7005278 

   kulhydrat, tilgængelig

g       3,700050 

   tilsat sukker

g       000000 

   kostfibre

g       1,000800 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       0,53805278 

 Vand

g      92,53805278 

 A-vitamin

RE       1,5000050 

   Retinol

µg       000000 

   ß-caroten

µg      1800050 

 D-vitamin

µg       000000 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE 

   alfa-tokoferol

mg 

 K-vitamin

µg      16,014T0017 

 B1-vitamin, thiamin

mg       0,0514005278 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       0,0704005278 

 Niacin

NE       0,86200050 

   niacin

mg       0,4294005278 

   tryptofans bidrag

NE       0,43300050 

 B6-vitamin

mg       0,123805278 

 Pantothensyre

mg       0,136105278 

 Biotin

µg 

 Folat

µg      64005278 

 B12-vitamin

µg       0,00005278 

 C-vitamin

mg      48,800050 

   L-ascorbinsyre

mg      48,83405278 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg      242305278 

 Kalium, K

mg     1931305278 

 Calcium, Ca

mg      224005278 

 Magnesium, Mg

mg      121105278 

 Phosphor, P

mg      48,1   38,9 - 56,76T0017 

 Jern, Fe

mg       0,544005278 

 Kobber, Cu

mg       0,031505278 

 Zink, Zn

mg       0,17705278 

 Jod, I

µg 

 Mangan, Mn

mg       0,197705278 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

  77  240 05278 

 Leucin

 120  370 05278 

 Lysin

 110  340 05278 

 Methionin

  28   87 05278 

 Cystin

  23   71 05278 

 Phenylalanin

  71  220 05278 

 Tyrosin

  45  140 05278 

 Threonin

  74  230 05278 

 Tryptofan

  26   81 05278 

 Valin

 100  310 05278 

 Arginin

  97  300 05278 

 Histidin

  42  130 05278 

 Alanin

 110  330 05278 

 Asparaginsyre

 240  730 05278 

 Glutaminsyre

 270  830 05278 

 Glycin

  64  200 05278 

 Prolin

  87  270 05278 

 Serin

 110  330 05278 

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

   

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   0  05278 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

    0,000 05278 

 C6:0

    0,000 05278 

 C8:0

    0,000 05278 

 C10:0

    0,000 05278 

 C12:0

    0,000 05278 

 C14:0

    0,000 05278 

 C15:0

  

 C16:0

    0,036   19,0 05278 

 C17:0

  

 C18:0

    0,005    2,65 05278 

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

    0,000 05278 

 C18:1, n-9

    0,019   10,1 05278 

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

    0,000 05278 

 C22:1, n-9

    0,000 05278 

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

    0,029   15,3 05278 

 C18:3, n-3

    0,099   52,4 05278 

 C18:4, n-3

    0,000 05278 

 C20:4, n-6

    0,000 05278 

 C20:5, n-3

    0,000 05278 

 C22:5, n-3

    0,000 05278 

 C22:6, n-3

    0,000 05278 

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

    0,041   21,7 00050 

 Sum monoumættede

    0,019   10,1 00050 

 Sum polyumættede

    0,129   68,3 00050 

 Sum n-3 fedtsyrer

    0,099   52,1 00050 

 Sum n-6 fedtsyrer

    0,029   15,4 00050 

 Transfedtsyrer, total

  

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16