Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 0822 Nyere data her

Rosenkål, efterår (oktober til december), rå

Brussels sprouts, automn (October to December), raw
Brassica oleracea var. gemmiferaSvind: 20%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :   58]

kJ     24200050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g       4,8    1,8 - 6,41300167 

   total-N

g       0,8    0,3 - 1,01300050 

 Fedt, total        [FACF:    0,800]

g       0,5200167 

   mættede fedtsyrer

g       0,100050 

   monoumætt. fedtsyrer

g       0,000050 

   polyumætt. fedtsyrer

g       0,300050 

 Kulhydrat, total

g      10,5    9,2 - 11,11300167 

   kulhydrat, tilgængelig

g       6,400050 

   tilsat sukker

g       000000 

   kostfibre

g       4,1    3,7 - 4,54T0225 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       1,2    1,0 - 1,41300167 

 Vand

g      83,1   81,1 - 85,21300167 

 A-vitamin

RE       0,00000050 

   Retinol

µg       000000 

   ß-caroten

µg 

 D-vitamin

µg       000000 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE 

   alfa-tokoferol

mg 

 K-vitamin

µg 

 B1-vitamin, thiamin

mg 

 B2-vitamin, riboflavin

mg 

 Niacin

NE       0,91700050 

   niacin

mg 

   tryptofans bidrag

NE       0,91700050 

 B6-vitamin

mg 

 Pantothensyre

mg 

 Biotin

µg 

 Folat

µg 

 B12-vitamin

µg       000000 

 C-vitamin

mg     140    114 - 1581300167 

   L-ascorbinsyre

mg 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg 

 Kalium, K

mg 

 Calcium, Ca

mg 

 Magnesium, Mg

mg 

 Phosphor, P

mg 

 Jern, Fe

mg 

 Kobber, Cu

mg 

 Zink, Zn

mg 

 Jod, I

µg 

 Mangan, Mn

mg 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

 160  210 T0225 

 Leucin

 220  280 T0225 

 Lysin

 240  310 T0225 

 Methionin

  51   67 T0225 

 Cystin

  22   29 T0225 

 Phenylalanin

 140  180 T0225 

 Tyrosin

  77  100 T0225 

 Threonin

 150  200 T0225 

 Tryptofan

  55   71 T0225 

 Valin

 250  330 T0225 

 Arginin

 320  410 T0225 

 Histidin

 100  130 T0225 

 Alanin

 220  290 T0225 

 Asparaginsyre

 450  580 T0225 

 Glutaminsyre

 810 1050 T0225 

 Glycin

 150  200 T0225 

 Prolin

 800 1040 T0225 

 Serin

 210  270 T0225 

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

   

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   0  00000 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

  

 C6:0

  

 C8:0

  

 C10:0

  

 C12:0

  

 C14:0

  

 C15:0

  

 C16:0

    0,071   17,8 T0225 

 C17:0

  

 C18:0

    0,005    1,21 T0225 

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

  

 C18:1, n-9

    0,014    3,61 T0225 

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

  

 C22:1, n-9

  

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

    0,071   17,8 T0225 

 C18:3, n-3

    0,238   59,5 T0225 

 C18:4, n-3

  

 C20:4, n-6

    0,000 T0225 

 C20:5, n-3

  

 C22:5, n-3

  

 C22:6, n-3

  

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

    0,076   19,0 00050 

 Sum monoumættede

    0,014    3,61 00050 

 Sum polyumættede

    0,309   77,3 00050 

 Sum n-3 fedtsyrer

    0,238   59,6 00050 

 Sum n-6 fedtsyrer

    0,072   17,9 00050 

 Transfedtsyrer, total

  

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16